מאיפה אתן מתעדכנות?? אני רוצה גם! למרות שכיף לי גם לקרוא את מה שאתן כותבות :)
T Tammie New member 17/10/10 #14 מאיפה אתן מתעדכנות?? אני רוצה גם! למרות שכיף לי גם לקרוא את מה שאתן כותבות
C cubano1 New member 17/10/10 #30 אני חושב שהם מתעדכנים כאן http://www.examiner.com/gymnastics-in-national/2010-worlds-women-s-qualification-usa-hun-rsa
אני חושב שהם מתעדכנים כאן http://www.examiner.com/gymnastics-in-national/2010-worlds-women-s-qualification-usa-hun-rsa
א אמא לה3 New member 17/10/10 #33 גם! ןגם בעידכוני פייס של INTG ושל INSIDE GYMNASTICS ועוד ועוד.....לשימחתי יש הרבה שמסקרים את התחרויות, לצערי לא אצלנו
גם! ןגם בעידכוני פייס של INTG ושל INSIDE GYMNASTICS ועוד ועוד.....לשימחתי יש הרבה שמסקרים את התחרויות, לצערי לא אצלנו
K KN8 New member 17/10/10 #16 את עוד תראי! הבטחה שלי ואווו רייזמן שיחקה אותה!! איזה ציון!! לרסום איכזבה אותי מאוד..הייתי מצפה ממתעמלת ברמתה לציון גבוה יותר...במיוחד כשבעבר היא הפגינה תרגילי קורה מרשימים.
את עוד תראי! הבטחה שלי ואווו רייזמן שיחקה אותה!! איזה ציון!! לרסום איכזבה אותי מאוד..הייתי מצפה ממתעמלת ברמתה לציון גבוה יותר...במיוחד כשבעבר היא הפגינה תרגילי קורה מרשימים.
K KN8 New member 17/10/10 #18 בהחלט..איזו נוסטלגיה חח וואוו סקרמון...איזו התרגשות! הקפטנית של הנבחרת האמריקאית מוכיחה שהיא מנהיגה אמיתית!
בהחלט..איזו נוסטלגיה חח וואוו סקרמון...איזו התרגשות! הקפטנית של הנבחרת האמריקאית מוכיחה שהיא מנהיגה אמיתית!
א אמא לה3 New member 17/10/10 #22 ברוס (שווה לפתוח ולא רק כותרת) ציון 15.266 דרגת קושי 6.5 אין דברים כאלה.
K KN8 New member 17/10/10 #25 בהחלט אין דברים כאלה! חח ואווווו היא קנתה את עולמה בתרגיל הזה! איזה ציון!!!
K KN8 New member 17/10/10 #32 אכן.. על המקבילים הרשימו פחות ממה שציפית. על הקורה - בהחלט הרשימו! ובקרקע אני מת פשוט מת לראות את מתי לרסון ורבקה ברוס!!
אכן.. על המקבילים הרשימו פחות ממה שציפית. על הקורה - בהחלט הרשימו! ובקרקע אני מת פשוט מת לראות את מתי לרסון ורבקה ברוס!!
א אמא לה3 New member 17/10/10 #41 חחח...לא ראיתי באליפות הזאת אבל אני מכירה את התרגיל. רבות דובר עליו באליפות ארה"ב. נראה איך ילך לה עכשיו... ונראה לך שאם הייתי יכולה לראות בלייב לא הייתי משתפת אתכם???
חחח...לא ראיתי באליפות הזאת אבל אני מכירה את התרגיל. רבות דובר עליו באליפות ארה"ב. נראה איך ילך לה עכשיו... ונראה לך שאם הייתי יכולה לראות בלייב לא הייתי משתפת אתכם???
א אמא לה3 New member 17/10/10 #46 אחרי שראיתי את התוצאה, מוותרת. אני פשוט מאוכזבת. יאללה עמית, אני יוצאת עכשיו, אני מעבירה את המשך הסיקור אלייך!!!
אחרי שראיתי את התוצאה, מוותרת. אני פשוט מאוכזבת. יאללה עמית, אני יוצאת עכשיו, אני מעבירה את המשך הסיקור אלייך!!!