שימו לב!

KN8

New member
במקרה הזה אני מסכים איתך לחלוטין

לכן לא התלהבתי מהציון שלה..הציון סביר נקודה.

KN8

New member
רייסמן שיחקה אותה..

יחסית להופעה ראשונה באליפות העולם ציון של 14.383 זה בהחלט מכובד

KN8

New member
ואווו איזו אכזה ל-לרסון..

13.233..ממש טרגדיה בשבילה..:( וגם בשבילנו..בכל זאת ציפינו..

אמא לה3

New member
לרסון - 13.233 דרגת קושי 5.5

מאכזב מאכזב מאכזב, אני כל כך אהבתי את התרגיל. נפילה בפס הראשון.....אוף... ובנימה זאת מעבירה את המשך הסיקור לעמית, כי אני יוצאת....... באסה.

KN8

New member
בשמחה אני אמשיך לעדכן..עוברים לסוס הקפיצות!

KN8

New member
שימו לב לציון של סקרמון - 15.466!!

וכך חוזרת לה תהילת עולם! כל הכבוד!

KN8

New member
שכחתי את הציון של רייסמן אז..

15.033 - ממשיכה להרשים מהקרקע...

KN8

New member
ובקפיצה השניה..

15.066 אין היא פשוט ענקית על המכשיר הזה!

cubano1

New member
טרגדיה על הקרקע לאמריקאיות!

אבל לא נורא - זה רק המוקדמות... הגמר ברביעי - יש לכולם זמן לתרקן

KN8

New member
הופעה מרשימה לאמריקאיות..

ציון סופי: 233.643 אכן , אכזבה מתרגילי הקרקע אך בסה"כ הכללי נתנו הופעה יפה שתדרג אותם במקום טוב בתחרויות הגמר. בלטו לדעתי במוקדמות: סקרמנטו - שבהחלט הזכירה לכולם שהיא עדיין כאן! רייזמן - הופעה מרשימה בהחלט לאליפות עולם ראשונה ברוס - הצלחה חלקית לרסון - איכזבה אותי.

אמא לה3

New member
לא טרגדיה ולא מרשימה.

נכון שהן לא הבריקו בקרקע, אך עדיין מקום שלישי לארה"ב זה יותר ממכובד למוקדמות. התחרות הקשה מתחילה עכשיו. סין, רוסיה ואפילו רומניה....4 המעצמות ילחמו ראש בראש, זה יהיה מעניין לא?

cubano1

New member
טרגדיה

נכון שטרגדיה זו מילה חזקה מדי בשביל מוקדמות - אבל הפאלטות על הקרקע העיפו את האמריקאיות למקום השלישי, ועל המכשיר עצמו הן היו שישיות אם אני לא טועה! לרומניות אני לא ממש נותן סיכוי - הן בינוניות. הקרב האמיתי יהיה בין האמריקאיות לרוסיות, כשהסיניות יכולות לנצל תקלה ולעלות בדירוג. אבל מבחינת ניקוד רומניה הרחק מאחור, ואני די בטוח שעל הפודיום יעמדו רוסיות, אמריקאיות וסיניות - לאו דווקא בסדר הזה.....

KN8

New member
ועדיין האמריקאיות חזק בתמונה..

בתחרויות היחידים עוד אפשר לראות "הפתעות" של מתעמלות ממדינות אחרות אבל בתחרות הנבחרות: רוסיה, סין וארה"ב שולטות בענף. כך היה בשנים האחרונות וכך ימשיך להיות לדעתי לשנים הבאות. שימו לב לרוסיות, הן נראות מצויין בתחרות הזאת (יותר טוב מהסיניות) ויש לי הרגשה (אם כי לא ודאית לגמרי) שהן הולכות להיות אלופות עולם השנה... בקרב רב נראה מאבק אדיר בין הסיניות האמריקאיות והרוסיות. יהיה מעניין מאוד לראות את מוסטפינה מול ברוס...לא שיש מה להשוות אבל אולי נזכה לראות מאבק של ראש בראש כדוגמת המאבק המיתולוגי שהיה פעם בין בוגינסקייה ושנון מילר האגדתיות? או ש...אני סתם חולם...אבל אין לדעת :)

למעלה