ככה הכל התחיל זה היה כל כך מושלם
L limors2 Active member 3/10/06 #193 האמת שכן../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אחותי לקחה לי 2 ושמתי לב ועוד איך. ואיבדה לי אותם! ואז מצאתי אחד כשארזתי תחדר בתוך הקופסה של השש בש והדיסקים מסודרים בערימות ישרות באותו גובה ולפי הא"ב, אז אם משהו חסר אני שמה לב
האמת שכן../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אחותי לקחה לי 2 ושמתי לב ועוד איך. ואיבדה לי אותם! ואז מצאתי אחד כשארזתי תחדר בתוך הקופסה של השש בש והדיסקים מסודרים בערימות ישרות באותו גובה ולפי הא"ב, אז אם משהו חסר אני שמה לב
L limors2 Active member 3/10/06 #179 באמת איך לא?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif השם שלו מוכר לי עוד מימי המצעד בגל"צ! אי שם בשנות ילדותי הרכות כשהייתי מקליטה את סוף המצעד בקלטת ושומעת בשישי בבוקר כי הוא נגמר נורא מאוחר והייתי צריכה ללכת לישון כי יש ביצפר
באמת איך לא?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif השם שלו מוכר לי עוד מימי המצעד בגל"צ! אי שם בשנות ילדותי הרכות כשהייתי מקליטה את סוף המצעד בקלטת ושומעת בשישי בבוקר כי הוא נגמר נורא מאוחר והייתי צריכה ללכת לישון כי יש ביצפר
C chen010189 New member 3/10/06 #188 פעם אחת שמעתי את השם שלו אבל רק אחת! האמת שהשמות של העורכים שאני שומעת הכי הרבה זה: אביעד רוזנבוים, סיון מזרחי וליטל מינקין את השאר ממש קצת
פעם אחת שמעתי את השם שלו אבל רק אחת! האמת שהשמות של העורכים שאני שומעת הכי הרבה זה: אביעד רוזנבוים, סיון מזרחי וליטל מינקין את השאר ממש קצת
S S m e l l y Cat New member 3/10/06 #201 מצחיק אותי לדמייך אותך כך../images/Emo2.gif כאילו זה נורא מתאים לך וזה מצחיק איך את לא מתגעגעת לימים התמימים הללו????? אני מתגעגעת אליהם והם לא שלי אפילו;[
מצחיק אותי לדמייך אותך כך../images/Emo2.gif כאילו זה נורא מתאים לך וזה מצחיק איך את לא מתגעגעת לימים התמימים הללו????? אני מתגעגעת אליהם והם לא שלי אפילו;[