יווו נמאסלי
L limors2 Active member 3/10/06 #208 מדוע?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif ולא מתגעגעת! ילדותי הייתה תקופה אפילה
L limors2 Active member 3/10/06 #211 אהה הבנתי עילגת../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif ואפלה? אפילה? הטיפשות העילגת מחמירה מיום ליום
S S m e l l y Cat New member 3/10/06 #218 אבל לרגעים הנחמדים האלה בהם הקלטת גלצ ואז שמעת בבוקר כי זה היה מאוחר למשל!!! זה כה תמים עכשיו כולם עושים סמים!!!!!! ואפשר גם אפלה וגם אפילה נראלי.לוידת מאיפה לי
אבל לרגעים הנחמדים האלה בהם הקלטת גלצ ואז שמעת בבוקר כי זה היה מאוחר למשל!!! זה כה תמים עכשיו כולם עושים סמים!!!!!! ואפשר גם אפלה וגם אפילה נראלי.לוידת מאיפה לי
L limors2 Active member 3/10/06 #221 חיחיחי../images/Emo54.gif הייתי ביסודי מה סמים אני לא פושעת מסוממת וחשבתי שאת כלכך עסוקה יאללה לכי לצריף ואל תחגגי לך!!!!!
חיחיחי../images/Emo54.gif הייתי ביסודי מה סמים אני לא פושעת מסוממת וחשבתי שאת כלכך עסוקה יאללה לכי לצריף ואל תחגגי לך!!!!!
S S m e l l y Cat New member 3/10/06 #229 חליפה של קוסומנאוט מודרני קצת! נו אני עושה הפסקות עיסוקים כה חשובים..אי אפשר לא לקחת הפסקות..צריך ראש צלול ונקי להתאוורר קצת אני לא חוגג אני בצריף חבל שאין אתזה ביוטוב
חליפה של קוסומנאוט מודרני קצת! נו אני עושה הפסקות עיסוקים כה חשובים..אי אפשר לא לקחת הפסקות..צריך ראש צלול ונקי להתאוורר קצת אני לא חוגג אני בצריף חבל שאין אתזה ביוטוב
L limors2 Active member 3/10/06 #233 *נחירה נחירה נחירה*../images/Emo54.gif מה את כבר עושה? |מגלגל| לי יש בוידאו מוהאהאהאהאהאהאאא!!! אולי אראה אחרי סינגלס
*נחירה נחירה נחירה*../images/Emo54.gif מה את כבר עושה? |מגלגל| לי יש בוידאו מוהאהאהאהאהאהאאא!!! אולי אראה אחרי סינגלס