הוו לא שמתי לב אז ברוכה הבאה וכאלה ובדר"כ אני מגדירה
R RJlake New member 3/10/06 #36 ../images/Emo2.gifהוו לא שמתי לב אז ברוכה הבאה וכאלה ובדר"כ אני מגדירה
L limors2 Active member 3/10/06 #32 איזה שיר רגיל ולא מיוחד!../images/Emo54.gif וגם לא יפה במיוחד! נקווה שהוא יהיה סינגלסי בלבד! ושימות במהירות למרות שאולי אחבב אותו עודמעט. נחכה ונראה!
איזה שיר רגיל ולא מיוחד!../images/Emo54.gif וגם לא יפה במיוחד! נקווה שהוא יהיה סינגלסי בלבד! ושימות במהירות למרות שאולי אחבב אותו עודמעט. נחכה ונראה!
L limors2 Active member 3/10/06 #37 מישהו רוצה לבוא להחזיק לי תרדיו באוויר באמצע החדר? רק אז הקליטה שלי חסרת סטטיקה (טהורה )
L limors2 Active member 3/10/06 #44 שוב נרגיש אחר? *אנחה*../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif סינגלס. מגזין המוזיקה החדשה של גלגלצ עם כמה חריגות ממוחזרות וישנות!
שוב נרגיש אחר? *אנחה*../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif סינגלס. מגזין המוזיקה החדשה של גלגלצ עם כמה חריגות ממוחזרות וישנות!
R RJlake New member 3/10/06 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif צריך להקליט להם כמה שירים שלנו ולשלוח להם
L limors2 Active member 3/10/06 #50 יאללה../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif רק תזכירי לי באיזה שירים מדובר?
R RJlake New member 3/10/06 #54 אממ ניקח את מה שיואב וחבר שלו כתבו ונמצא לחן גנוב שלא מכירים מרוסיה או משו ואז נשלח! להיט!
L limors2 Active member 3/10/06 #52 לרדוף אחרי מכוניות../images/Emo99.gif נשמע שווה כבר מהשם של זה ומההתחלה