אז אולי תהיי מגה טורבו יותר פה כי כיף כשאת פה
L limors2 Active member 3/10/06 #99 בטח יפולשפו יותר מאוחר!../images/Emo54.gif ואם לא היום אז מחר מחר תמיד נשאר מחר
R RJlake New member 3/10/06 #69 עד כלות הנשימההההההההההה הנשימההההההההההההההההההההההההה עוד לא התאוששנו מעדין יניב מה הוא בא לי פתאום?
עד כלות הנשימההההההההההה הנשימההההההההההההההההההההההההה עוד לא התאוששנו מעדין יניב מה הוא בא לי פתאום?
C chen010189 New member 3/10/06 #77 הסוף של "שקט" עם ההתחלה של "me&u" דווקא השתלב נחמד ונתן יותר קצב ל-me&u
L limors2 Active member 3/10/06 #86 אני אוהבת היפהופ לעיתים../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif וזה לא רע בכלל! בא לי WHAT YOU KNOW של TI
אני אוהבת היפהופ לעיתים../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif וזה לא רע בכלל! בא לי WHAT YOU KNOW של TI
S Sweet Revenge New member 3/10/06 #85 אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני לא מאמינה!!!!!! שמו אל קמיליונר ברדיו!!! אני בהלם תרבותי!!! איזה שיר לפאאאנים. זהו. סיימתי להתלהב.
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני לא מאמינה!!!!!! שמו אל קמיליונר ברדיו!!! אני בהלם תרבותי!!! איזה שיר לפאאאנים. זהו. סיימתי להתלהב.
S Sweet Revenge New member 3/10/06 #101 למה אתה חושב? אבל זה שיר בנזונע. באמת. כבר חודשיים ומשו נחרש אצלי..
C chen010189 New member 3/10/06 #94 מה שמזכיר לי היום באוטונומי... ../images/Emo6.gif נעמי שמה את הגרסה עם האזעקה\צפירה\מה שזה לא יהיה בהתחלה. אח"כ היא עצרה ואמרה: "טוב, נשים את הגרסה בלי האזעקה.. הכל בסדר, אתם יכולים להירגע! אין כלום!" והשיר התחיל מהתחלה. הגרסה עם ה"אזעקה" יותר יפה
מה שמזכיר לי היום באוטונומי... ../images/Emo6.gif נעמי שמה את הגרסה עם האזעקה\צפירה\מה שזה לא יהיה בהתחלה. אח"כ היא עצרה ואמרה: "טוב, נשים את הגרסה בלי האזעקה.. הכל בסדר, אתם יכולים להירגע! אין כלום!" והשיר התחיל מהתחלה. הגרסה עם ה"אזעקה" יותר יפה
I Inbar789 New member 3/10/06 #103 זה היה כלכך מצחיקXD../images/Emo103.gif בהתחלה בכלל לא זיהיתי את האזעקה.. רק כשהיא שמה את הגרסה השנייה הבנתי שהיה שם משהו מיותר .
זה היה כלכך מצחיקXD../images/Emo103.gif בהתחלה בכלל לא זיהיתי את האזעקה.. רק כשהיא שמה את הגרסה השנייה הבנתי שהיה שם משהו מיותר .
C chen010189 New member 3/10/06 #108 זה לא נשמע כמו אזעקה בכלל ../images/Emo6.gif האזעקה הייתה משהו בסגנון סירנה של אמבולנס. חוץ מזה פרגי בלי האזעקה זה לא שווה
זה לא נשמע כמו אזעקה בכלל ../images/Emo6.gif האזעקה הייתה משהו בסגנון סירנה של אמבולנס. חוץ מזה פרגי בלי האזעקה זה לא שווה