הידד לבלשים לאן נעלמו העוגיות?
I Inbar789 New member 3/10/06 #107 הידד לבלשים../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif לאן נעלמו העוגיות?
C chen010189 New member 3/10/06 #124 אני מציפה בשטויות ואז אני קמה בבוקר וקוראת את כל ההודעות שלי יחד ומרגישה פתטית
L limors2 Active member 3/10/06 #125 ומה עלי?../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif לראות הודעות ישנות שלי בתפוז גורם לי לרצות לקבור את עצמי מבושה
ומה עלי?../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif לראות הודעות ישנות שלי בתפוז גורם לי לרצות לקבור את עצמי מבושה
C chen010189 New member 3/10/06 #131 חחחחח שאני קוראת תגובות שלי בכל מיני מקומות מלפני 4 שנים ככה ואני מגלה כמה פאקצה הייתי... זה לא יותר טוב
חחחחח שאני קוראת תגובות שלי בכל מיני מקומות מלפני 4 שנים ככה ואני מגלה כמה פאקצה הייתי... זה לא יותר טוב
L limors2 Active member 3/10/06 #136 ואני לפני הרבה פחות!../images/Emo54.gif ומסרים שהייתי בהם ככ מטומטמת ואני בכלל עושה רושם ראשוני של מטומטמת. כמעט תמיד. בשיחות ופגישות אם אני מתרגשת/עצבנית אומשו. זה נורא מעצבן אותי כי הרבה אנשים נתקעים על זה
ואני לפני הרבה פחות!../images/Emo54.gif ומסרים שהייתי בהם ככ מטומטמת ואני בכלל עושה רושם ראשוני של מטומטמת. כמעט תמיד. בשיחות ופגישות אם אני מתרגשת/עצבנית אומשו. זה נורא מעצבן אותי כי הרבה אנשים נתקעים על זה
L limors2 Active member 3/10/06 #117 הקליס היחיד שאהבתי היה...../images/Emo54.gif I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW!!!!!! AAAHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר אבקש אותו בבחירות מעניין אם סידרו תטלמסר
הקליס היחיד שאהבתי היה...../images/Emo54.gif I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW!!!!!! AAAHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר אבקש אותו בבחירות מעניין אם סידרו תטלמסר
L limors2 Active member 3/10/06 #122 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif צרחת פקאצות להראל סקעת הזכיר לי
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif צרחת פקאצות להראל סקעת הזכיר לי
L limors2 Active member 3/10/06 #123 היא יודעת../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ולמה אנשים פה מסנגלים שירים ככ מהר??? יש לה 2 אחרים במצעד!!!
היא יודעת../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ולמה אנשים פה מסנגלים שירים ככ מהר??? יש לה 2 אחרים במצעד!!!
L limors2 Active member 3/10/06 #127 איימ מיסטר ברייטסייד../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הלוואי אבל גם שווה מאד חחחחחח ועכשיו האות הביינלאומי יושמע פעמיים קבוע? אני בעד
איימ מיסטר ברייטסייד../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הלוואי אבל גם שווה מאד חחחחחח ועכשיו האות הביינלאומי יושמע פעמיים קבוע? אני בעד
L limors2 Active member 3/10/06 #134 והגיטרות בסוף בכלל../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ועכשיו קול מי וון יור לא שיכור, לא שיכור אפריים
והגיטרות בסוף בכלל../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ועכשיו קול מי וון יור לא שיכור, לא שיכור אפריים
C chen010189 New member 3/10/06 #129 שמעון פרס בסינגלס. ועם מה שאבישי מתיה אמר, בקרוב יהיה ניתן לשמוע: "ליאורה ערכה את המוזיקה, יחד עם אביעד רוזנבוים... אני הדר מרקס...." (מי עורך את סינגלס באמת?)
שמעון פרס בסינגלס. ועם מה שאבישי מתיה אמר, בקרוב יהיה ניתן לשמוע: "ליאורה ערכה את המוזיקה, יחד עם אביעד רוזנבוים... אני הדר מרקס...." (מי עורך את סינגלס באמת?)
L limors2 Active member 3/10/06 #139 חחחחחחחחחח אולי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif דןדן מטיוק/ אביעד רוזנבוים הגבוה והמסוקס לפי השמועות!
חחחחחחחחחח אולי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif דןדן מטיוק/ אביעד רוזנבוים הגבוה והמסוקס לפי השמועות!