שינה של אבא ונערה ביחד

סתוה

New member
שינה של אבא ונערה ביחד

האם שינה של אבא עם נערה בת 14 בלילה יכולה להיות בעייתית? בעלי נרדם מדי פעם עם בתנו , בעיקר בגלל שהמחשב עליו הוא עובד בלילה סמוך אליה והוא עייף לרדת קומה. לא מדובר על מגע כלשהו וייתכן והיא אפילו לא שמה לב אבל עדיין האם זה יכול להזיק לה באופן כלשהו. אמרתי לו שזה לא לעניין בגילה אבל הוא פוסל את הדברים. יחד עם זאת ההשלכות מדאיגות אותי. תודה (האמא)

schlomitsmile

Member
מנהל
לדעתי, אם אין שום ארוטיקה בעניין ואם לבת אין בעיה עם זה, אין בעיה. האם יש תקשורת פתוחה בינך לבינה? אם כן, נראה לי כדאי שתבדקי איתה איך היא מרגישה עם זה.

hirshfe

New member
כל עוד זה תמים אז תמים

אבל ביחידה שתוכל להגיד אם זה כזה זאת הבת שלכן אני בטוח שאם בעלך ייבן שזה מעורר אי נוחות בבתכן אז הוא ירד למטה

hirshfe

New member
המחשבה הראשנה שלי

אמרה שזה בסדר אבל אז חשבתי יותר לעומק. אנחנו לא מדברים פה על מקרה בודד? או לישון על הספה באותו החדר? אנחנו מדברים על אב שבאופן קבוע נכנס למיטה של הבת שלו כי הוא מתעצל לרדת למטה. זה לא נשמע טוב. זה לא כמו שאני קורא לילד בן 4 שלי ספר ונרדם לידו במיטה - שזה יכול לקרות. אין שום סיבה שאב יישכב ליד ביתו במיטה בגילאים הללו. זאת פעולה מכוונת, ופעולה מכוונת לא נשמעת תמימה. אם זה היה חד פעמי הייתי אומר לשכוח ולהעביר אבל כקבוע יש מזה מן הלא תקינות

gils33

New member
ברוכים הבאים

לא מוצא שום בעיה בנדון. כל עוד הבת לא מביעה שום התנגדות. כמו - כן בהחלט חשוב לשאול אותה לגבי העניין כדי שלא תתביש לומר שזה מפריע לה

סתוה

New member
תודה, אולי גזמתי עם הדאגה, יחד עם זאת זה נראה

לי לא נכון מבחינת ההתפתחות הבריאה של הנערה. אדיפוס וכו'.

התכוונת אלקטרה וכו'

תסביך אדישפוס מדבר על בן העורג לאמו... תסביך אלקטרה - המקבילה הנשית. אם מדובר בהרגל זה אפילו מדאיג אם מדובר בנרדם פה ושם אז..... ובכל מקרה עלול להווצר מצב מאד מביך אם משהו מתהפך תוך כדי שינה ....

תסביכים...

תסביך אדיפוס מדבר על בן העורג לאמו... תסביך אלקטרה - המקבילה הנשית. אם מדובר בהרגל זה אפילו מדאיג אם מדובר בנרדם פה ושם אז..... ובכל מקרה עלול להווצר מצב מאד מביך אם משהו מתהפך תוך כדי שינה ....

gils33

New member
כל השאלה מתבססת

על כך שהאב בריא בנפשו ואין פה עניין של גילוי עריות

דברים כאלו לעיתים קורים בלי נורת אזהרה

זה קצת מתיימר להניח מראש שהוא בריא... זה לעצום עיניים ולא לשאול את השאלה הקשה - זה יכול להיות גם משהו רע ולא תמים? כן. סביר שלא, אבל כן...

gils33

New member
בהחלט כן

לכן היא זו שצריכה לדעת ולשאול ולחקור,עצם זה שהיא שואלת את השאלה -ישנה הרגשה של משהו לא כשר. אני חושב שהיא חייבת קודם כל לדבר עם ביתה ולראות מה קורה, ההרגשה לא טובה ולכן לעצור. אבל לא כולם רעים אתה יודע

מסכים איתך. בראש ובראשונה הדבר שצועק מדבריה

היא ההרגשה שמה שלא תקין הוא קודם כל הקשר בינה ובין בעלה...

חייב להגיב...

האם בעלך הוא האבא של הילדה ? כלומר האם הוא לא נישואים שניים? האם הילדה ישנה לבושה ? או ללא כסות ?... האם בעלך עובד באמת על המחשב או מחשק או בצ'טים או באתרי פורנו ? צר לי אני חושב שהוא חייב שיחה ולנער אותו !!! לא יעלה על הדעת דבר כזה..בייחוד שהיא בגיל ההתבגרות... אין לו כוח לבוא לישון ליד אישתו ? הדבר מעלה אצלי דאגות !!!!!!!!!!!!!! שוחחי איתו בהקדם !!!!!!!!

gils33

New member
אם יורשה לי בתור אב

אני לא מוצא שום בעיה לישון ליד הבת שלי לפעמים. שוב - חייבים לחשוב על המון משתניםכמו שציינת אבל אם הכל נורמלי וטבעי,לא מוצא מקום לבעיתיות.

Princess Lotta

New member
תלוי בת כמה היא. נערה בת 14 זה BIG NO NO

גם אם אין בעיה מצדך, גם אם הכל תמים לחלוטין, ואני מאמינה שזה אכן כך. זה עשוי להשפיע עליה והיא עשויה לא להיות מודעת לזה בכלל. לי היו בעיות אחרות עם האבא (חס ושלום שום אלימות או גילוי עריות), דברים שכשהייתי קטנה לא הפריעו לי ולא הייתי מודעת להשפעות שלהם עליי וכשגדלתי שילמתי מחיר. גיליתי שדברים הציקו לי ופגעו בי בדיעבד. זה גיל שהוא גם כך מאד קשה ורגיש. ההתבגרות של נערות היום מתחילה כבר בגיל 10 ובגיל 14 נמצאת בעיצומה. זה ממש ממש לא מתאים.

gils33

New member
יכול להיות

שיש בזה משהו - הבת שלי עדיין לא מתבגרת (8)ומבחינתי היא הבת הקטנה שלי ואין לי כל בעיה לישון לידה.

למעלה