שינה של אבא ונערה ביחד

gils33

New member
כבוד?

ומריחה אישה תרתי משמע -לא הבנתי את המשפט הזה

tzion4

New member
אין אפרוטופוס לעריות

יש לי מכרה שראת את אביהה פעם יששששן עם תחתון בגיל ההתבגרות,ובמשך שנים היא לא סלחה על כך,והיא לא מבינה מדוע?אני חושב שמהראוי לא לתת לילדה לישון עם אביהה אפילו משום"מראית עין"זה לא ניראה טוב.מעבר לזה חז"ל אמרו "אין אפרוטופוס לעריות"משתמע מכך שלעריות דווקא ולא לסתם מין אחר.כדאי ראויי וחייב להזהר.וכדאי גם לשאול את פי הנערה מה היא תחושתה בעניין,יש לזה המון השלכות עתידיות שלא ניראות לעין עתה.אני אישית לא רואה את זה בעניין טובה,ויפה שעה אחת קודם.אין מדברי חלילה לחשוד באבא כהו זה רק מביע דעתי,שיהיה יום טוב לכולנו

Mor L

New member
אני אמנם עוד לא אמא

אבל יצא לי סיטואציה דומה עם אח שלי יצאנו לנופש באילת עם ההורים, ושנינו חלקנו את אותו החדר, והיתה רק מיטה אחת זוגית אני השתוללתי והפכתי עולמות וצעקתי שבחורה בת 23 לא ישנה באותה מיטה עם גבר בן 16!! כשהתברר שאי אפשר להחליף חדר, אז באה חדרנית ופתחה את הכורסה שבחדר לכדי מיטה נפתחת אמנם כאב לי קצת הגב כי אני ישנתי על המיטה הנפתחת בגלל ההתעקשות שלי אבל אני יודעת שאם היינו באותה מיטה 100% היינו מסתובבים ונוגעים אחד בשני בלי כוונה!

gils33

New member
אני עדיין חושב

שיש הבדל בין אח בן 16 לאבא. באותה סיטואציה היית ישנה באותה מיטה עם אביך לצורך העניין?

Mor L

New member
חס וחלילה!

מאיזה גיל 7 ככה אני והאחים שלי כבר לא ישנים במיטה עם ההורים! יש דברים שפשוט לא עושים אותם

tzion4

New member
אין אפרוטופוס לעריות

יש לי מכרה שראת את אביהה פעם יששששן עם תחתון בגיל ההתבגרות,ובמשך שנים היא לא סלחה על כך,והיא לא מבינה מדוע?אני חושב שמהראוי לא לתת לילדה לישון עם אביהה אפילו משום"מראית עין"זה לא ניראה טוב.מעבר לזה חז"ל אמרו "אין אפרוטופוס לעריות"משתמע מכך שלעריות דווקא ולא לסתם מין אחר.כדאי ראויי וחייב להזהר.וכדאי גם לשאול את פי הנערה מה היא תחושתה בעניין,יש לזה המון השלכות עתידיות שלא ניראות לעין עתה.אני אישית לא רואה את זה בעניין טובה,ויפה שעה אחת קודם.אין מדברי חלילה לחשוד באבא כהו זה רק מביע דעתי,שיהיה יום טוב לכולנו

myaron

New member
בעיקרון לא בעייתי, אבל

אם אפשר אז רצוי להימנע מכך. אני מבין אם ישנים ככה פעם-פעמיים בגלל נסיבות (למשל חלוקת חדר במלון שהוזכרה פה) אבל לא ללכת למיטה כי "הוא עייף לרדת קומה" נראה לי מוזר ולא ברור.

חייבת לפנות לאיש מקצוע בדחיפות!

אם הנישואים היו בריאים, מה שעוד יותר מעורר חשד אם לא, אז מספיק שהיית אומרת שזמפריע והוא היה מפסיק. לצערי הרב, ילדות בגיל הזה היום פעילות מינית. גיל ההתבגרות מופיע מוקדם, ומסתיים מאוחר. הגבולות במקרה הזה מטושטשים, ואני לא מבסוט בכלל מכך שאנשים חושבים שהם מוסמכים לענות על זה. זה הרבה יותר סבוך ומורכב, ולמעשה, התשובה הטובה תהיה רק איש מקצוע. העובדה שבנושא כזה, הוא מתעלם מהשגותייך, מעלות שאלות קשות. ברגע שתצוץ שם המילה "את מקנאה", זה כבר יעורר חשד. יתכן שזה תמים ויתכן שלא, בעיניי, עליך לפנת לאיש מקצוע בנושא. מבין את דאגותייך וחרדותייך, וידח עם זה, לא קופץ לשפוט את בעלך...

gils33

New member
מה שבעצם אתם אומרים

שאין תמימות בדבר? אב שישן ליד ביתו בת ה- 14 הוא פדופיל? או שמא מנצל את ביתו?

Princess Lotta

New member
מה שאנחנו אומרים זה שהיא נערה, בדרך להפוך

לאישה צעירה, זה לא דבר נורמטיבי, זה לא נעים לה ולא בריא בשבילה. זה לא תורם לה בשום צורה. היא זקוקה לפרטיות ולגבולות, והם עוברים מחוץ למיטתה!

gils33

New member
אני

לא מסכים איתך וזה בסדר לא להסכים. אני לא יודע אם את אמא או לא -תחשבי על הנושא הפוך עם הבן שלך והדברים יראו לך אחרת

Princess Lotta

New member
אני לא אמא ואני לא אשן עם הבן שלי כשיעבור את

גיל 8-9. זה לא תורם ולא יתרום לו בשום צורה.

gils33

New member
בואי ניקח את זה

למקום אחר - הילדה חולה עם חום גבוה, האם זה בסדר עכשיו שהוא יישן לידה בלילה?

Princess Lotta

New member
שאמא תישן לידה, מה דעתך?

או שהוא ישים מזרון בחדר ליד מיטתה. זה נראה לי הרבה יותר נורמלי. גם כאן אגב יש לשאול לדעתה, יש לברר אם זה מה שהיא רוצה ולחפש פתרונות חלופיים. לחלוטין אין צורך להכנס למיטתה ולישון עמה.

במקום לשאול שאלות תעשי מעשה ותסיימי את העניין

תעבירו את המחשב קומה אחת מטה ,ולאבא יהיה את הכוח להגיע למיטה ולישון איתך (אישתו היפה ,החסודה והענוגה). לא תסביך אלקטרה ,לא ספה של פסיכולוג ולא מה יקרה אם הם יזוזו במיטה בזמן השינה. בלי קשר לזה - אבא הולך לישון עם אמא ,זו דרכו של הטבע. על החתום - ערום על כביש שש עדיין לא אבא אבל כשאהיה אני אשן עם אישתי :)

אלמלא התירוץ המפגר הייתי אומר שזה בסדר גמור

אבל התירוץ הזה כן מטריד אותי. מה הבעיה לרדת קומה? וגם אם יש בעיה לרדת קומה אז תביא איתך מזרן וזהו.

למעלה