שינה של אבא ונערה ביחד

Princess Lotta

New member
ילדה בת 8 זה דבר אחר, זה עוד לגיטימי א-ב-ל

יופי שמבחינתך זה לגיטימי, נא לחשוב על מבחינתה של הילדה...

Princess Lotta

New member
התכוונתי יופי שמבחינתך היא הבת הקטנה שלך ואין

לך כל בעיה לישון לידה, אבל צריך לחשוב על הצד שלה!

gils33

New member
הבנתי אותך

בגיל הזה היא עדיין מחפשת את קירבתי, עד גיל 14 נראה מה יהיה.

Princess Lotta

New member
אין נראה מה יהיה! גיל ההתבגרות מתחיל ב10

וזה לא לגיטימי לגבר מבוגר לחלוק מיטה עם נערה מתבגרת. מה לא מובן בזה? ואם היא תחפש את קרבתך בגיל 16? זה גם בסדר? ילדות צעירות נמצאות בתקופה המבלבלת והרגישה ביותר כאשר הן מתחילות להתבגר, הן לא בהכרח יודעות מה הן מחפשות או רוצות או מה טוב בשבילן. תפקידך כהורה הוא לדעת טוב ממנה - מה היא צריכה ולא רק מה היא רוצה, מה יעשה לה טוב ולא יותיר אותה מבולבלת או פגועה בטווח הרחוק. מה שנערה מתבגרת צריכה זה פרטיות, מרווח, אוויר לנשימה, אינטימיות עם גופה שלה, לא גבר בן 40-50 במיטתה. גם לא אם הוא אבא שלה.

gils33

New member
את חייבת להבין

שהיא נשארת הבת שלי גם בגיל 30. אעשה כל מה שיהיה טוב בשבילה, אם היא תרצה בקירבתי בכל גיל אהיה שם בשבילה. אף אחד לא יכול להבין איך אבא מרגיש כלפי ביתו.

Princess Lotta

New member
זה לא סותר מילה ממה שכתבתי

קרבה *פיזית* בשנתה של גבר מבוגר כשהיא מתבגרת זה *לא* טוב בשבילה. כהורה אתה לא אמור להיות אגואיסט וקצר רואי אלא לחשוב על טובתה בטווח הרחוק. לחלוק איתה מיטה זה לא לטובתה.

סתוה

New member
בעלי הוא האבא של הנערה והיא ישנה לבושה, אין

לי חשש מעניין כלשהו של גילוי עריות אם כן הייתי הראשונה להפוך עולמות.יחד עם זאת מעט התפלאתי לגבי התגובות הראשונות שלמעשה צידדו בדעתו של בעלי שהעניין בכלל לא בעייתי. מעבר לכך אמרתי לו שזה לטובתו, בעתיד היא אולי תשב על ספת פסיכולוג כלשהו והזכרונות והדימיון עלולים להתערבב אצלה. יהיה לו קשה מאוד להתמודד עם זה.

gils33

New member
אל תשכחי

שאת בפורום "להיות אבא" אב לא מרגיש בעיתיות לישון ליד ביתו. אם את או הילדה מרגישות לא טוב עם זה, דברו על זה והפסיקי זאת מייד! שוב - ממבט של אב אני מתעקש שאין בעיה, או אם קשה לו לרדת למטה שיקח מזרון וישן לידה ולא במיטתה,גם זאת אפשרות

sha na na revol

New member
זה הולך להיות טיפה אוף טופיק

אבל אנשים שמעלים זכרונות כמו שאת מרמזת להם על ספת הפסיכולוג, תאמיני לי שזה לא בא מדימיון. ואם לא יקרה דבר כזה היא לא תגיד סתם. אני לא מתכוון לעורר פה ויכוח, שלא יבינו אותי לא נכון...

סתוה

New member
לרגע לא היתה כוונה להגיד שזכורונות של אנשים

שחוו אביוז הם מומצאים. יחד עם זאת בהחלט ייתכן שיתעורר אצלה ספק במהלך השנים מה באמת היה שם ולו רק ספק שאולי היא לא זוכרת הכל ואולי היא הדחיקה. אם ניתן להימנע מכך ולא רק מסיבה זו אז עדיף. אגב, סיבה זו אכן לא מאוד ממשית אבל ניסיתי להעלות זאת כטיעון בפני בעלי בטקטיקה של "זה לטובתך"

Princess Lotta

New member
עצם זה שאת צריכה לנהל אתו דיון על זה

תמוה בעיני. אין דיון. הילדה מתבגרת. שיישאר מחוץ למיטתה. תודה.

liza26

New member
לא לעניין

לא מדובר כאן בילדה קטנה ילדה בת 14 היא כבר נערה ולא ילדה ואם מדובר בהרגל- הייתי לוקחתאת הבעל לאיזו שיחה רצינית. מתעצל לרדת קומה - שלא יעלה בכלל או שיקנה לפ-טופ ויתחבר מאיפה שנוח לו ילדה בת 14 לא צריכה את אבא שלה לידה בלילה

gils33

New member
ואם לא מדובר בהרגל?

אלא נגיד שנת צהריים פעם בחודש בכיף ביחד

Princess Lotta

New member
ממש ממש לא מתאים ../images/Emo31.gif

אני אמנם לא אמא עדיין, אבל די הזדעזעתי, גם מהתגובות המצדדות. היא בת 14, היא לא ילדה! היא מתפתחת, היא כבר קבלה מחזור, כבר מתעניינת בבני המין השני, היא לא אמורה לחלוק מיטה או חדר עם האבא. תחברו את המחשב לחדר אחר, או שלא יעלה למעלה בלילה. היא נערה והיא אמורה לישון בשקט ולבדה. בלי אבא ובלי אמא ומה זה השטויות האלה עייף מכדי לרדת? היא לא אמורה לישון בסמיכות לאף גבר מבוגר בגיל הזה, גם אם זה הכי תמים בעולם, גם אם זה אבא שלה! ואם הוא יתהפך, ואם בטעות מתוך שינה ידיים יושטו לכיוונים מסוימים, יגעו בטעות בחזה או ברגל. זה הכי לא לעניין. מה יש לכם, אנשים?

בארבאבא

New member
זה קצת מוזר..

בלי קשר לגילוי עריות או משהו כזה.. כמו שאמרו לך היא בת 14.אני,אישית,גם לא ממש אוהבת את הרעיון שאמא שלי תישן איתי באותה מיטה בחדר שלי.בת 14 צריכה את הפרטיות שלה.. יש לה את כל סיבוכי הבנות האלה,וזה לא הכי נעים.בטח לא בפני אבא שלך. אם לבעלך יש כוח להשאר עד מאוחר בלילה מול המחשב, אין סיבה שהוא ייתעצל לרדת קומה אחת ולישון ליד האישה שלו.

"גילוי עריות"

אם האבא היה מכבד את ביתו הוא לא היה ישן איתה יחד היא כבר בגיל ההתבגרות ומריחה אישה תרתי משמע

למעלה