שינויים, התפתחות, התבגרות ועוד
כשאתם מסתכלים על חייכם במשך השנה האחרונה - איזה שינוי חוללתם בחייכם, אתם מרוצים ממנו והוא מעלה אצלכם חיוך? איזה אתגר הצבתם לעצמכם והצלחתם בו? מה התוכניות שלכם לעתיד הקרוב/הרחוק? אפשר לספר משהו אחד, שניים, שלושה, ארבעה - לא להיסחף
סתם סתם איזו רעה אני, שפכו מהלב ותתחילו לחייך וכמה שיותר
אז אני אתחיל במשהו מאוד אישי, קצת עם פן כואב, להגיע לנקודה הזאת לקח לי המון זמן, כי הרגש התנגש אצלי עם השכל וזה ממש כואב. מכירים את האנשים האלה שמספרים לכם אמא שלי עשתה לי ככה וככה וחיוך נסוך על פניהם? אמא שלי הלכה איתי לכאן וטיילנווווווווווו, קניתי לאמא שלי מתנה והיא אמרה תודה וחיבקה אותי ועוד כהנה וכהנה סיפורים על אמא שזה לא רק סיפורים של אגדות ופייות, אלא זה קורה במציאות, אצל אחרים כמובן (פעם אם הייתי צריכה לכתוב את ההודעה הזאת, הייתי שמה פה אולי פרצוף עצוב, עקום או אני לא יודעת מה, היום אני לא שמה שום פרצוף - זו עובדה, אני לא יכולה להתווכח איתה, השלמתי עם המצב, אין לי כח לשנות את זה ואני גם לא רואה טעם כל כך). אז אמא שלי - יש לה את הדברים הטובים שלה, המון דברים טובים, אבל יש דברים שאני כל כך זקוקה להם ממנה כאמא ואין לה את זה (אינטלגנציה רגשית), בהתחלה הייתי מדברת, מדברת ומדברת, עוזר ליום, עוזר ליומיים ועולם נוהג כמנהגו וביום השלישי כאילו לא דיברתי. יש לי עוד המון לכתוב, אבל מצד שני אין לי חשק לכתוב כי זה עושה לי רע, מצד אחד רוצה למחוק את ההודעה, אך מצד שני חושבת אולי בהמשך כשאקרא אתכם יהיה לי חשק לכתוב עוד, אז בינתיים אני שולחת לכם את ההודעה ככה, לא עוברת עליה, לא עושה הגהה, לא מוסיפה ולא משנה, אולי בהמשך. רק לסיום אומר (בהקשר להודעה) שהשלמתי עם זה וזה מה שעושה לי טוב, לא להלחם עוד ולא לקוות (אשליות) שזה ישתנה. אז איזה שינוי לטובה חל אצלכם בשנה האחרונה? בעקבות מה התחולל אצלכם השינוי? כלומר מה גרם לשינוי אצלכם?
כשאתם מסתכלים על חייכם במשך השנה האחרונה - איזה שינוי חוללתם בחייכם, אתם מרוצים ממנו והוא מעלה אצלכם חיוך? איזה אתגר הצבתם לעצמכם והצלחתם בו? מה התוכניות שלכם לעתיד הקרוב/הרחוק? אפשר לספר משהו אחד, שניים, שלושה, ארבעה - לא להיסחף