שיקום grub

matam haifa

New member
אוףףףף ../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo151.gif

lizard

New member
מה ?!?!?

לא הבנתי פרמטת את הלינוקס ? או רק את הMBR ? בכל מקרה הGRUB והLILO מתקינות את זה מחדש,הן לא "משחזרות" משהו. דורסות את הקיים וזהו. מיכה

lizard

New member
הבעיה לא נפתרה

הבעיה היא לא שזה לא עובד אלא שהתשובה היא התקנה מחודשת. כשתבין את זה תבין שהבעיה לא נפתרה. מיכה

ezaton

New member
לא אמרתי כלום שלא נאמר כאן כבר

רק ריכזתי את זה. אין פה קסם שחור, אתה יודע. לא וודו, אלא הגיון. Ez

ezaton

New member
אני האחרון שיהיה צנוע

אני ידוע כ"לא צנוע" (אם נצניע פה). עזוב אותך. כשאני עושה משהו, אני לוקח עליו קרדיט מלא. הפעם לא עשיתי כלום. אחרים נתנו פיתרונות לפני, אני רק ריכזתי אותם. Ez

matam haifa

New member
ו..אתה?! עוד מדבר על סקריפטים?!?

ממש חוצפה!
סתם סתם. הימים עוברים . . . והמילואים קרבים ובאים . . . לא לילו ולא גראב אלא . . . עקרב!

beitar

New member
מתי תהיה פעם רציני ?

ומתי תבין שלא מזלזלים באנשים שמנסים לעזור ? כבר אמרנו, שאף אחד כאן לא חייב לאף אחד כלום, גם לא לך. אתה חושב שהעזרה כאן לא מספיק מקצועית ? אם תשלם כמה ג´ובות, אנשים יבואו אליך הביתה, ותקבל שיעורים מקצועיים חבל"ז (לא ממני, אני קטונתי), גם ממשתמשים שאתה מזלזל בהם כאן...

matam haifa

New member
אהה.. ואף פעם לא אהיה רציני !

מיהו רציני? 1. טיפש, חסר חוש הומור. 2. חכם, מאוים עם אקדח לרקה. אגב, מחקרים מראים שאדם חסר הבנה לבדיחות הינו בעל אינטיליגנציה נמוכה מאד גם מבחינת EQ וגם IQ .

ezaton

New member
אולי, אבל

אותם אנשים עתירי הבנה וסבלנות לבדיחות מבינים גם בטאקט. לדברים יש זמן ומקום, ואין צורך שתתנהג כמו טרול בפורום הזה. זה לגיטימי לא לדעת, אבל אז יש מקום לשתוק, להקשיב וללמוד. יש מקום לעזור כשיודעים, אבל בלי להעליב את הצד הלא-יודע (ראה סעיף קודם). סייג לחוכמה, שתיקה. Ez

לא מסכים אתך.

אני מסוגל לחשוב על שני מצבים בהם כן מתקינים מחדש: 1. אחרי הפסקות חשמל שדופקות פיזית את הדיסק (החלפת דיסק של /var/ )... 2. כשרוצים לבחון הפצות חדשות בבית
הערה: אם מגבים נכון, לא מאבדים חומר. ואני אוהב שתויות (לפחות אהבתי כשהייתי רווק).

ganderles

New member
בקיצור

תתקין מחדש או תשאל את אנדריי. (זה לפחות מה שאני היתי עושה(מתקין מחדש) (לא שואל את אנדריי))
oh shity Morior

ezaton

New member
עצוב. ככה לא תלמד כלום

בורות היא ברכה. חבל שבמקום להתמודד עם בעיה, לפתור אותה וללמוד מכך, אתה ממליץ על הפיתרון ה"קל", אך חסר המשמעות. חוצמזה, אם מחרתיים תקרה לו שוב הבעיה, אז מה? כל פעם שהוא מתקין מחדש חלונות, יתקין גם לינוקס? לא נשמע מטופש? פעם אחת לומדים להתגבר על הבעיה, ואח"כ קלי קלות. Ez

MachineX

New member
פתרתי....

הרעיון של thezal עבד: עשיתי כביכול שדרוג(בחרתי שלהתקין רק את הקרנל-אבל אני חושב שזה היה מיותר) וכמו כן התקנתי lilo שזיהה הכול לא עשה בעיות. תודה ל-thezal ולכולם על העצות.

ezaton

New member
רק שההגדרות לא נעלמות

והרבה דברים נוספים. כעיקרון, יש ביכולתך לעלות במצב rescue, ואז בשתי שורות תוכל להתקין את ה grub ב MBR. אני אישית לא עובד עם grub, ולכן אוכל לתת לך עצות רק בנוגע ללילו. הפקודה sbin/lilo/ יכלה לעזור. Ez

למעלה