שירוש חדש- תמונות חברי פורום

Nulit

New member
התכוונת השמאלית..../images/Emo13.gif

ארגגגג... יש לך לברטטט!!! אני רוצצצההה גםםם!!!!!! חח לפני כמה ימים התחלתי להסתובב בבית עם לברט (לא אמיתי..) אמא שלי כמעט חטפה שבץ..
אמממ.. כבר ראיתם תמונה שלי! יש קישור אליה... בידיוק..
פה. לא השתניתי הרבה חוץ מזה שהשיער שלי עכשיו חום... ושיהיו לי את התמונות מאכזיב אני אשים אותם

Nulit

New member
עכשיו אני מתגעגעת לבלונד../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

האמממממ ../images/Emo110.gif

למרות שחלקכם הרב יודעים איך אני נראת, אני אנסה לעלות תמונה ואנלא ממש פוטוגנית
ככה שסלחו לי..

Nulit

New member
**הורמוננייייםםםםם***#%^#../images/Emo60.gif

מי זה לידך?

חחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

הורמונים בשבילי או בשבילו? אותי לא אוהבת יותר? את לא מקבלת היום!
חחח סתםםםם לידי זה החבר הכי טוב שלי! זה שמספרים לו הכל... ששש סודות

Nulit

New member
כן... הוא פשוט חתיך סוף הדרך../images/Emo60.gif

חח סתם... אם הוא בסוודר, אז הוא בסוודר גמור!
גם לי היה פעם חבר כזה שמספרים לו הכל, עד שגיליתי משהו לא כ"כ נעים.
E! מה זה לא מקבלת היום?! בוים שאני אקבל ממך כל ישראל תדע!

האמת... ../images/Emo110.gif

שהוא כבר לא החבר הכי טוב שלי
ישלי חבר חדש... הוא באמת יודע הכל על הכל.. הוא מסכן אני משגעת אותו עם כל המצבי רוח החולפים שלי
אבל חחח אני אוהבת אותו! וגם אותך! חחח תקבלי היום נשיקה

תיקונים ../images/Emo110.gif

חבר = חבר הכי טוב אוהבת אותו = בתור החבר הכי טוב חחחחח קראתי ת'הודעה שוב וכבר חשבתי שיש לי חבר חדש
אז לא, הוא חבר הכי טוב... אבל אותך אני עדיין אוהבת!

Nulit

New member
חחחח איזה בובע..../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif|שבי|../images/Emo60.gif

כיסוףףףףף

תתחתני איתי!!!!! אהההההההה!!!!!!! תתחתני איתי ונקים ביחד מפעל לעוגות שוקולד לבנות עם מרציפן של הפנתר הורוד!!!! אההההההה!!!!!

jingle bell

New member
חחחחחחחחח קוקי....../images/Emo6.gif

הנה לך תמונה של הפנתר לפני העוגה עצמה....

jingle bell

New member
../images/Emo6.gifמי קיייייייי!!!

!!!I DO חחחחחח
מזל טוב לנו...... here comes the bride here comes the bride na na na na na na na na na na חחחח מוזיקה של חתונות.....

מזלללללללל טובבבבבב../images/Emo163.gif

כיסוף מה את אומרת מתנת חתונה ? אני הכין עוד עוגה גם לחתונה?????

jingle bell

New member
חחחחחחח את בסך הכל הכנת את העוגה

ההשקעה עצמה הייתה הפנתר שאותו הכנתי לבדדדדדדדדד וזה לא אשמתי שאני לא יודעת לשבור ביצים..... חחחח חוץ מסוג אחד של ביצים נחשי איזה........חחחחחח לא רותם זה לא מה שאת חושבת אני מתכוונת לביצים של קינדר(ס'תומרת לא לביצים שלו ספציפית....) יעני הביצי שוקולד שהוא מפרסם.......
ובתור
חתונה אני כבר אגיד לך מה אני רוצה...

jingle bell

New member
וחוץ מזה שהחלומות שלך אומרים ש...:-

אני ובן מתחתנים ואז איזה פק"צה באה ומנסה להרוס את החתונה.... והיא אומרת שהיא לא רוצה שנתחתן כי היא אוהבת את בן ובן אומר שהוא לא אוהב אותה ושהוא אוהב אותי..... חןןןןןןןןןןןןן הנה טלנובלה מהעדה שלך..... וחוץ מזה שאני זאת שהשקעתי בעוגה0חחחח צנועה שכמוני) את רק ראית הפיג'מות ו.... אני לא אגיד מה עוד כי אני אשכרה מתביישת בך......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווווווווואפילו חבר של אחותי ביקש ממני עוגה של אריק ובנץץץץץץץ חחח אני צריכה להתחיל לגבות כסף ולהכין לאנשים עוגות עם תמונה של יצורים מסויימים ממרציפן מי שמעוניין מוזמן להתקשר ל 051 אבל חבל אין שם אף אחד......

Jחחחחחחחח../images/Emo163.gif

יאמטונפת... חחחחחחחחח את אשכרה כתבת את החלום שלי... והוא לא טלנובלה.. כי זה היה חלום בעברית!! את אשכרה מרושעת (חה חה חה)חחחחחחחחחחחחח וישלך מספיק כסף מעסקי...... חיות.. והמוצרים של הבית שללייייי מבינה אותי? סי, סי ?? וחוץ מזה אפשר לעשות עסק "מפשחתי" אני אכין עוגות ואראה הפיג'מות ואת תעשי פנתרים ובנצים ואריקים.. והרעיון לא היה של שלומי אלא של אחותך חחחחחחחחח

jingle bell

New member
../images/Emo6.gifאבל אם אני ומיקי נתחתן...

אז יצא שאנחנו משפחה ואז העסק המשפחתי הוא שלי ושל מיקי ואת לאאאאאאאאאא תשתתפי כי את לא משפחה וחוץ מזה זה כן טלנובלה(רק ישראלית....) אני אפילו אכתוב לה שיר פתיחה כמו במשחק החיים....... "מול השמש הזוהרת העולה כמו פנתרים תחת מרציפן עופרת ברגעים של יאוש הסגולים והקשים מפעל מרציפנים הוא כמו תעתוע הוא מתנת יומולדת מאת משפחה הוא מותיר כיסופים אל אור אבוחצירה אל פנתר מרציפן שקוראים לו עוגהההההההה"

למעלה