שירוש חדש- תמונות חברי פורום

מה עכשיו אור?../images/Emo163.gif

כיסוף אני אומרת זה פורום של חן ואני אומרת לא להגיד את השם הזה פה.. חחחחחחחחחחחחח אני חייבת להוסיף.. את התמונה הזאת את אשכרה קרעת אותי

וכמו שאמרתי ../images/Emo163.gif

ניסיתי לעשות רסטות ולא כזה הלך לי.... אההההה כן ביצי קינדר רק אותם את יודעת לשבור.. חחחרטטההההההההההההה יאנעם שכמוך... את אפילו את זה לא יודעת לשבור. חחחחחח

jingle bell

New member
שתקיייייי אני לפחות הרווחתי

חיבוק עם עיניים חחחחחחחרשתי על המשפט......... ואני תיכף אשבור לך את הביציות אז שמרי על פיך תשתקי ת'פה שלך את תסתמי אותו ותיכף אני הוכיח לך שאני יודעת לשבור עוד ביצים ותאמיני לי שמדגימים את זה על מישהו זה מאד כואב אבל אני לא יכולה להדגים לך את זה עלייך כי אין לך ביצים בכלל יא נקבה!!! חחחח אז חבל על מי שיעבור את השואה של הדגמת שבירת ביצים מאת כיסוף לוי.... וד.א מעניין אותי אם הן באמת שבירות או שהן סתם נמחצות בין הברך לפייייייייייייפ!!! חחחחחחח איזה מגעילולה אני היום מופרעת שכמוני אני אגיד אותי לאבא ואמא של רותם חחחחחחח נ.ב האייקון שלי:

לאמא המטורפת רצה בבית../images/Emo163.gif

כמו מורה לספורט? אההההה יש לי משימה קשה... אלעד..(מגדוד ח'...) ביקש ממני שאני אצייר לו אשך..או אשכים.. איזה מטורף.. אז אם תוכלי לעזור לי אני אשמח.....חחחחחחחחח את מבינה יותר ממני בעניין חחחחחחח סוף את אשכרה "הולכת להשתרצץ"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משפט נדיר... כיסוף מותר להוסיף אותך עם הליצן?

jingle bell

New member
חחחחחחחח מה אבל......./images/Emo6.gif

השיר לא יפה??????? בעצם שתקי אל תגידי כלום על השיר הוא לא בשבילך הוא בשביל בעלי.....חחחחח

תראו סוף דורשת מכות...../images/Emo163.gif

אשכרה סוף אני אוהבת אותך.. חחחחחח תראי איזה תמונה מצחיקה כולי קרועה מצחוק עד עכשיו....!!!

jingle bell

New member
../images/Emo6.gifחחחחח אני לא מאמינה

את אשכרה פירסמת תמונה שלי באינטרנט מה?!?!??!?!

זונההההההההההה../images/Emo163.gif

את אשכרה רעהההההה.... יאמגעילההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וביקשתי אישור.. ואת לא אמרת לי כלום אז פרסמתי.. איזה שרליצה מטונפת...

jingle bell

New member
מה?!?!?!חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני לא אישרתי לך כלוםםםםםםםםםםםם אפילו לא שאלת אני אגיד אותך לאבא ואמא שלךךךךךךך והם ירוצו כמו מורים לספוט ושמאיים בחברת חשמל ויחשמלו אותך ויוציאו לך עם פלאייר את האיי קיו האחרון שתקוע לך אי שם בקצה העולם........ יא סין סלברה שכמוך

jingle bell

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התפרענו רותם יאללה אני מרשה לך לפרסם אותי כדי להחזיר לי אבל לא להגזים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את כבר לא מצחיקה../images/Emo163.gif

ומה אבא שלך? יזקק לך את השער???????? כיסוף זה ממש לא מצחיק...!!! את אשכרה ילדה מגעילה!!! ממש הוצאת ליאת החשק לדבר איתך... בייייי

jingle bell

New member
יא פוסתמה לצייר אשכים זה הכי קל...

פשוט מאד..... תהיי לידו תגידי לו"שמע אלעד אני אצייר לך ביצים ישר מהלול כל מה שאתה צריך לעשות הוא להוריד את המכנסיים והתחתונים ולהראות לי את אשכיך וככה אני אוכל להעתיק אותם לאט לאט על הדף(לאט לאט ובעדינות בבקשה עכשיו...) ואז יהיה לך דיוקן אשכים עצמי משלך מקורי ישר מהלול(בעצם אצל אלעד זה יהיה ישר מהבולבול...)

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

את קורעת אותי חחחחחחחחח... איככככככככככ זה מחשבה מגעילהותחשבי שאני אמורה לצייר את זה בתוך היומן שלי חחחחחחחחחחחחחחח אהההההה מהאני אמורה לצייר לך?

jingle bell

New member
למה לא אמרת לי הייתי מפרסמת תמונות

מזמן חחחחחח אם רק היית אומרת טוב רותם לא צריך להגזים.......... הנה אני אפרסם עוד את לא מקופחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jingle bell

New member
חחחחחח מה את כועסת?1

תתפרעייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחח

למעלה