שירים שאהבנו..

THE WIZARD 55

New member
שירים שאהבנו..

הפינה של יום שישי.. אני לא יכולה לחיות בלי מוסיקה ... השירים שאהבתי.. קרמיסימו, אם יש לך ציטוטים משירי אהבה או כל שיר..זה גם המקום.. אני מניחה שווקינג יאהב את זה, אז זה בשבילך..

ksimeroni

New member
למכורי היוונית

קלאסיקה יוונית עליה ויתר כאן המלך קזנדזידיס לטובת הגיטרה האקוסטית.... שימו לב למילים, אם בישראל מישהו היה כותב כאלו מילים ושר ככה היו מעקמים עליו את הפרצוף וקוראים לו "בכיין", כמה חבל שאנשים כל כך מפוחדים מהתואר הזה...

THE WIZARD 55

New member
אהלן קרמיסימו...

תיכף שומעת את התענוג... את יכולה גם לצרף שירים של משוררים שאהבת... אני מחפשת עוד שירים:)

ksimeroni

New member
אהלן אהלן וויזי!

הנה מלך מאיזור אחר - איבראהים טטליסס (איבו) בהופעה בישראל, נראה לי שהיא היתה לפני שנתיים, או שכבר איבדתי תחושת זמן... שיר מעלף מהילדות, חבל שצילמו את ההופעה בתל אביב ולא בירושלים, שם הקהל השתולל ורקד, כיאה לקהל חם ואוהב

THE WIZARD 55

New member
טורקית..

אני שומעת, את מבינה מה הוא אומר תני תרגום סימולטני לדיסלקטים... מכירה את המוסיקה, הישראלים תמיג גונבים לחנים טורקיים..

ksimeroni

New member
נכון, מסתבר שההמון הישראלי

מוצא בלחנים הערביים, הטורקיים והיווניים את הבית, אבל כשבמדינת ישראל מעודדים רק את יוצרי ונגני המוזיקה המערבית, נוצר מצב שבו אין כותבים מקוריים שיספקו את הסחורה לעם הרעב לתרבותו. הפתרון הכי קל הוא לגנוב. בקשר למילים -
לא מבינה אף מילה בטורקית! אבל זה לא מונע בעדי (ולא מונע בעד עשרות אלפי בני אדם בישראל מקום המדינה ועד היום) להתמכר לצלילים של איבו או מחמוד (שני הזמרים הטורקיים המועדפים עלינו...)

ksimeroni

New member
אגב וויזי

את השיר הזה עוד לא גנבו לאיבראהים משום מה... כנראה זאת קלאסיקה יותר מדי מוערכת בישראל....

THE WIZARD 55

New member
חחח גם לי זה קרה

התחברתי למוסיקה בלי להבין מילה ממה שנאמר:) יש גם הרבה שירים בערבית שהלחנים שלהם בטורקית.. אבי ביטר ועופר לוי לדוגמא מעדיפים כנראה את הלחנים הטורקים..רק חבל שילד בכיתה א' כותב להם את המילים לשירים
מזעזעים..

ksimeroni

New member
על אבי ביטר אני מסכימה

אני לא מבינה למה ההורים שלו לא אמרו לו כבר מזמן "עזוב אותך באמש'ך אתה לא זמר...." אבל לגבי עופר לוי, חוץ מזה שהוא חולה נפש, יש לו יכולות קוליות מדהימות, ולמרות גניבות הלחנים מהאומנים הטורקיים, מילות השירים דווקא סבבה.

THE WIZARD 55

New member
חחחח תראי קטעים איתו

ביוטיוב...תמותי מצחוק ובואי אני אגלה לך סוד קטן..אני לא אוהבת את הזמרים המזרחיים אבל לעופר לוי יש כמה להיטים... שגם אני התמכרתי, יש לו באמת קול יפה.. והנה אני מצרפת את אחד השירים הכי טובים שלו

ksimeroni

New member
שני דברים יא וויזי

קודם כל אין זמרים "מזרחיים" בישראל, יש זמרים ישראלים וזהו. דבר שני את לא צריכה להתנצל או לשמור בסוד את טעמך המוזיקלי, גם אם התשקורת יורדת עליה כל הזמן.
האם את רומזת שעופר לוי הוא פיל קולינס הישראלי או שפיל קולינס הוא עופר לוי האמריקאי (מה הוא בכלל? לא שומעת את השירים האלו בדרך כלל...)

THE WIZARD 55

New member
באמת כמה טוב שבאת הביתה פיפא../images/Emo13.gif

לא להעלם לי..:) אחלה שירים אריק איינשטיין..

THE WIZARD 55

New member
חחחח שכחתי עם מי אני מדברת../images/Emo6.gif

טעיתי ואמרתי מזרחי
פיל קולינס, הוא זמר אדיר, אני אביא לך לכאן עוד שיר..מזמן ג'נסיס.. אני אחפש..

ksimeroni

New member
../images/Emo6.gifלכי על זה אחותי

יש לך גם משהו מתקופת הפרעונים??

למעלה