שירים שאהבנו..

aviad3333

New member
היו מטרות ארטילאיות שלא הושגו, אבל..

אמנם לא חזרנו הביתה עם הבנים (שוב כי הפוליטיקאים לא מוכנים לעשות כל שנדרש כדי להשיבם) אבל, הכאבנו לחיזבאללה, הרגנו הרבה מחבלים, והכי חשוב - הרחקנו אותם מהגבול. אני זוכר עוד משירותי הצבאי עמדות בצפון הארץ ב10 מטר ממך מצידה השני של הגדר ישב חיזבאללון במגדל שמירה. היום זה שונה. הצבא לא הפסיד, ואם אכן הפסיד - איך זה שהחיזבאללה ברח עם הזנב בין רגליו מדרום לבנון? איך זה שנסראללה מסתתר בבונקר? איפה נסראללה שהיה יוצא לעצרות ברחוב? חיזבאללה קופל היטב, למרות שאם זה היה תלוי בי ולא באולמרט אחרי הקיפול הייתי מוריד להם לבנה על הראש. אבל זה שכיסחנו אותם והרחקנו אותם מהגבול מספיק לבינתיים.

אושרי 7

New member
אם לא היינו מתרפסים ודואגים "מה יגידו השכנים"

היינו עושים מה שצריך לעשות ומוחקים את החיזבאללה כמו שמוחצים פשפש. לצערי המלעיזים צודקים - הממשלה התגלתה כממשלה רכרוכית.

aviad3333

New member
נכון, אבל הצבא הצליח ובגדול

מה שנתנו לצבא לעשות הוא עשה בלי בעיה. אם ממשלת ישראל הייתה מורה לצבא לחסל מקורות אש ולא משנה מכין נורית האש, ולחסל את החיזבאללה, אז היינו מצליחים עוד יותר. למשל - הבונקר המסריח ההוא בבינת ג'בל, למה לעזאזל המשכנו לשלוח עשרות חיילים פנימה? אין לנו פצצות חודרות בונקרים? ונגיד שלא רוצים להפציץ מסיבותיהם שלהם, קדימה להביא 5 ריו בנזין, לשפוך פנימה ולזרוק זיפו. למה חיילים צריכים למות כדי לנקות נקודתית והומאנית את המחבלים? עם מערכת כריזה מודיעים להם שמי שלא יוצא בתחתונים, בלי נשק, עם ידיו מעל ראשו התוך 20 דקות יישרף בחיים. אחרי עשרים דקות מזרימים בנזין, נותנים להם עוד 10 דקות לצאת, ואז קדימה - זורקים זיפו. אם היינו מחליטים שאנחנו נלחמים כדי לנצח ולא נלחמים כדי להילחם אז המלחמה הייתה מסתיימת בריסוק מוחלט של החיזבאלונים.

THE WIZARD 55

New member
הטעות הגדולה המלחמה הזאת

שהכניסו אותם לשטח רגלי.. ברגע שהחליטו על זה, אמרתי, הנה התחיל מניין הההרוגים.. היו צריכים להמשיך התקיפות אוויריות. השטח לא מוכר לחיילים, החיזבאללה מכירים את השטח על בוריו

אושרי 7

New member
בדיוק כך

"הבונקר המסריח ההוא בבינת ג'בל, למה לעזאזל המשכנו לשלוח עשרות חיילים פנימה? אין לנו פצצות חודרות בונקרים? ונגיד שלא רוצים להפציץ מסיבותיהם שלהם, קדימה להביא 5 ריו בנזין, לשפוך פנימה ולזרוק זיפו. למה חיילים צריכים למות כדי לנקות נקודתית והומאנית את המחבלים? עם מערכת כריזה מודיעים להם שמי שלא יוצא בתחתונים, בלי נשק, עם ידיו מעל ראשו התוך 20 דקות יישרף בחיים. אחרי עשרים דקות מזרימים בנזין, נותנים להם עוד 10 דקות לצאת, ואז קדימה - זורקים זיפו." כי לממשלה שלנו יותר חשוב ללקק לכמה אירופאים, לקוף ענאן ולעול כל מיני קופים - מאשר לשמור על חיי החיילים שלה.

THE WIZARD 55

New member
נסראללה הסתתר עו לפני המלחמה

לא היו מנצחים במלחמה. המודיעין הישראלי כשל בגדול, המלחמה לא היתה מתוכננת היטב אתה זוכר שהורידו ק"ג של פצצות על איפה שחשבו שנמצא נסראללה ישראל רק יכולה לאמר תודה לאל, שהחמאס והפת"ח לא מלוכדים ונחושים כמו החיזבאללה.. אהה, והגבול...הם עוד יחזרו..

respecta1

New member
המודיעין לא כשל בכלום מי שכשל זה הדרג המדיני

לצה"ל אין בעיה בכל זמן נתון לחסל כליל את חיזבאלה, אבל הדרג המדיני עם פקודות לא ברורות לא היה ברור מה הם רוצים לעשות לא נתנו להתקדם לשטחים עם אזרחים וכו' וכו' חמאס ופתח אם היו מלוכדים ונחושים אז עזה הייתה עיר רפאים

aviad3333

New member
זה הכל בשבילך (דון קישוט)

זה הכל בשבילך, הביטי לשקיעה, עדיין לא עבר זמנה. הכוכבים זורחים חינם כל השנה. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? כל יום קורים ניסים גם לנו עוד יקרו והכל בשבילך... הו דון קישוט אל תהיה כל כך תמים, בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט תתעורר למעני, כך או כך תישאר האביר שלי. אמצא לי עבודה, אלך לעבוד בבית מלון. עם כסף שאחסוך אבנה לנו ארמון, זה הכל בשבילך... הו דון קישוט אל תהיה כל כך תמים, בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט תתעורר למעני, כך או כך תישאר האביר שלי.

ksimeroni

New member
גם השירים שלכם מדברים על פוליטיקה???

הקסם השחור היא היתה שחורה ולוהטת זאת לעולם לא אשכח פעם אמרה לי ברטט שוב ממך לא אברח היה גופה שחור משחור ולא יכולתי לעצור גופי הפך לעבד לקסם השחור תלויה לבנה ולוהטת ואני כאן בדד שט בספינה מתרחקת לחופי טרינידד לפתע תוקפני געגוע ומושכני שוב לשם מה הסיבה זה ידוע היא ספוגה בי בדם היה גופה שחור משחור ולא יכולתי לעצור לבי הפך לעבד לקסם השחור

THE WIZARD 55

New member
אלה מילים../images/Emo99.gif

וכבר אמרתי לך, אני חייבת לגמול את כולם פה מפוליטיקה...

ksimeroni

New member
מנגינות....

כמו נהר זורם המנגינות זורמות כמו מפל גועש בי הן גועשות איתי הן משקימות עם שחר ואיתי נמות אותי הן סוחפות בלהט ואיתי רוגעות שיר רוגע שיר קולח אם נובע מן הלב הוא נעים לכל שומע הניגון ערב ואם כואב אני תיזל גם דמעתן או אם שמח לי זו גם שמחתן בטוב לי או ברע לי תמיד נאמנות לכן אוהב אני בכל לב את המנגינות כמו נהר זורם המנגינות זורמות וכמעיין גובר תמיד הן מתחדשות ולעולם קולחות הן מתוך מבעבעות ולעולם נוגנות הן לנצח קיימות

ksimeroni

New member
ראיתי היום באיזה פרומו

שתהיה כתבה על זוהר ארגוב ז"ל בערוץ 10 בחדשות של 20:00. ואז תהיתי - מה לעזאזל הם נזכרו בזוהר יותר מדי לאחרונה?? כן ירבו זכרונות טובים...

THE WIZARD 55

New member
יש לזוהר ארגוב שיר

שאני לא מוצאת אותו ביוטיוב.. האמת שלא אהבתי כל כך את השירים שלו.. אבל 2 שירים שתיכף אני מביאה את המילים שלהם.. שירים מדהימים...עיניך החומות, וחזרי נא בבקשה ממך חזרי נא.. וואי איזה שיר..מכירה אותו? ברגע נעלמת בלי מילים...

THE WIZARD 55

New member
נעלמת בלי מילים, איזה שיר מדהים..

ברגע את נעלמת בלי מילים לי מילה לא לחשת וכך אותי שכחת זכריני כי לילות קסומים קורצים לי ימים לבנים חולפים לי ואת שם בין ההרים ילדונת את עדיין קטנה עוד יבואו ימים שתשובי אל חיקי ותומרי "או אהובי שלי" זכריני כי לילות קסומים קורצים לי ימים לבנים חולפים לי ואת שם בין ההרים כה גדולה הייתה אהבתי לעולם לא אשכח איך השארת בתוכי אכזבה ועכשיו הלב נצבט חזרי נא בבקשה ממך חזרי נא שברת לי את הלב חזרי נא לא אוכל עוד בלעדייך חזרי נא לא יכול עוד בלעדייך חזרי נא בבקשה חזרי נא הוגש ע"י אורין זלצר

ksimeroni

New member
בטח שאני מכירה

הרי זאת המוזיקה עליה גדלתי, נכסי צאן ברזל של המוזיקה הישראלית. האמת היא שאין כל כך הרבה שירים של זוהר ביוטיוב לצערי, אבל בכל זאת הקול שלו לא זז מהסידי.... יש לו עוד מלא שירים יפים שהרבה בכלל לא מכירים אותם, וחבל.

ksimeroni

New member
אלופיאדה (עוד שיר של זוהר)

אלופיאדה ענוגה עודנה תמירה ויפות עיניה אלופיאדה לבדה היא למה בודדה בלילותיה לבדה כי לא מצאה עדיין את אביר חלומותיה לבדה כי לא האיר עדיין גורלה באהבה אלופיאדה לילה לא נמה אין ידיד לה שיחם לה אלופיאדה בת הכפר קמה עם הבוקר והלכה לה לא ידע איש אן פנתה הלכה לה איזו דרך בחרה לה לא ידע איש על מה זה ולמה כך לפתע נעלמה לה אלופיאדה נשמה אוהבת אהבה היא מחפשת אלופיאדה הלבד עודנה או מצאה את שביקשה לה? לא נדע אם כבר שפר עליה או המר לה גורלה...

ksimeroni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגם שלמה ארצי??

איזה רמה יש לשלמה ארצי וויזי??

למעלה