שירים של התחלה וסוף ב-
אנשים

nogigoosh

New member
../images/Emo46.gif

כולם עסוקים רק בכמעט מלאכים וזה מה שהם כותבים עליו?!?!?!

מה ?!?!?! מה נראה להם ?!?!?

ארררררררררררררררר חצופים כאלה
אבל בסוף כולם יקבלו את הסטירה בפנים כשהוא יישאר פה לעוד הרבה שנים ויהפוך לאייקון

heart1soul

New member
לוזר השנה??? פחחחח כנראה הם לא ראו

את התוצאות האמיתיות.. קריס חמוד וסליחה מעינבר מראש אבל אדם כבר הוכיח מי המנצח האמיתי!..... הוא מוכר יפה מאוד את האלבום שלו, יש המון דיבור עליו ובעיקר מפרגנים לו האנשים הבאמת חשובים ראש 1 יכולים לקפוץ לי!!!!

InbarKiii

New member
בייב, גם קריס הופיע כל החודשיים האלה

ללא הפסקה, אז לא צריך לדבר סתם
וקטיה אני לגמרי מבינה, אני לא חושבת לרגעעעעעעעעע שצריך לתת לו את התואר לוזר, שניהם ניצחו כמה שהם אמרו מההתחלה :)

וואי גם אני כעסתי על זה!! ../images/Emo46.gif

אבל זה בגלל שכאילו הוא פספס, הפסיד לקריס.. כולם חשבו שהוא ינצח אבל הקהל המטומטם הזה...

elinorm1

New member
תוכנית של אלן

היום ב 7 וחצי ביס בערוץ 16 אין לי מושג באיזה ערוץ זה בהוט יש את התוכנית של אלן ואדם יהיה :pPPP

nogigoosh

New member
היה מדהים!!! ../images/Emo99.gif

למרות שהוא יותר מידי התנצל על מה שהוא עשה ב AMA . למרות זאת היה מדהים. הוא כל כך טוב בהופעה- הוא נשמע ממש כמו בדיסק!!!

ר ו ח ל י

New member
ספיקינג אוף כמו בדיסק, חבל שבלייב הוא מוותר

על הקטע שכשיש את הגיטרות שהוא שר JUST DONT GIVE UP ON ME יש קולות רקע שלו שהוא עושה כזה או הו הו הו, זה יפה הייתי רוצה לראות אותו עושה את זה בלייב. למרות שזה לא כזה קריטי. וממש נחמד לראות אותו בטלוויזיה הקטנה בחדר ^^ זו הייתה הופעה מדהימה והראיון היה חמוד

nogigoosh

New member
(זה גם קצת קשה לעשות לעצמך קולות רקע)

למרות שהוא ניסה לעשות את זה אצל אלן :)

ר ו ח ל י

New member
"או הו הו הו" בקטע מעבר הזה של הגטרות

שהוא עושה גב אל גב עם טומי - "ג'אסט דונג גיב אפ און מי, או הו הו הו או הו, איי וונט לט יו דאון"..... הוא צריך להשאיר את זה בלייב, זה חמוד שהוא עושה את זה :) . טוב נכנסתי לזה יותר מדי

ר ו ח ל י

New member
והוא לא ניסה לעשות את האו הו הו הו אצל אלן!

נדפק לי המוח, על מה אני מתווכחת

ההופעה הזו הייתה מושלמת, אין מה להגיד

באמת Flawless. אני כל כך אוהבת אותוווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה