שירים של התחלה וסוף ב-
אנשים

מירבי ת

New member
../images/Emo104.gifאדם ברשימת היהודים הכי סקסיים בהוליווד!!

הוא מספר 6 , אבל לא האמנתי שראיתי מי עוד יהודי/חצי יהודי..... תסתכלו , כולם שם פשוט גאווה אחת גדולה! סקרלט ג'והנסון? דיוויד בקהאם עם כיפה? וואו!!! ועל כל אחד הם כתבו מי ה"מישפוחה" שלו.... ועל אדם הם כתבו שהוא Bad-ass Jewish Elvis http://wonderwall.msn.com/movies/a-guide-to-the-sexy-hollywood-jew-5548.gallery

Musical Abuse

New member
../images/Emo207.gif אממ לא רציתי לפתוח הודעה חדשה...

טוב, זה הולך להשמע הזוי אבל זה מגניב... בטח חלק מכן ראו את ההודעות שקאסידי כתב בטוויטר לא מזמן, על זה שהוא הופיע במסיבת יומולדת של מעריצה וממש נהנה, וכתב שמי שיכול להרשות לעצמו, שיזמין אותו.. בכל אופן, עניתי לו על זה בפייסבוק וכתבתי לו שיש לי 6 חוד' עד היומולדת לשדוד בנק
אז הוא ענה שהוא לא כזה יקר, רק הטיסות יכולות להיות קצת יקרות... עניתי לו שטיסה לישראל כנראה תהיה יקרה ושאלתי כמה "לא יקר" הוא... אז הוא ענה שאם אני אסדר לו טיסה והופעה בישראל, הוא עצמו יהיה בחינם, ונתן לי מייל של האשת יחסי ציבור שלו, ואמר לי לסגור איתה בהקדם שלא יהיה מאוחר מדי... אז חשבתי לי, היומולדת שלי ב24 ליוני, יש עוד קצת זמן עד אז...בא לכן לארגן משהו ולהביא את קאסידי לעשות לנו הופעה אינטימית?

Musical Abuse

New member
אממ..

בעקרון אני יודעת שכרטיס טיסה, הלוך חזור, עולה משהו כמו 1000$...השאלה היא אם צריך לשלם כרטיס רק עליו, כי אם כן אפשר לנסות לארגן משהו....אם לא, זה קצת הופך את זה לבעייתי יותר... אני אנסה ליצור קשר עם האשת יחסי ציבור שלו, ואני אברר פרטים, נראה מי מו מה

Musical Abuse

New member
טוב, שלחתי לה מייל...

ביקשתי פרטים והכל, אני מקווה שהיא תענה בהקדם עם חדשות טובות ושנוכל באמת לעשות משהו, זה יכול להיות מדהים לחלוטין!

למעלה