שירים

DaSi ON LsD

New member
שירים ../images/Emo79.gif

אני נואשת לדברים חדשים.. איזה שירים אתם אוהבים..?

חמי רודנר/מלנכוליה

(תקנאו!! אני מכירה את חמי רודנר אישית!! ואני חולההה עליו מבחינה מוזיקלית) הנשים הצעירות פוסעות ברחוב מעיפות מבט בחלונות הראווה כ"כ מצודדות כ"כ נראת נפלא אור ואהבה מי מכן נשים יפות תהיה אשתי מי תחלוק את גורלה בגורלי מי תרצה לשתות מכוס תרעלתי אור ואהבה ואני שקוע בעצמי מתכרבל במתיקות או, מלנכוליה את אהובתי את הרי אישתי האמיתית קטנונית וקנאית או, מלנכוליה את אהובתי הנשים הצעירות הלכו מזמן אספו את רגליהן הארוכות איתן אור של בין ערביים נח על הרחוב אור לאהבה היא תקח אותי הביתה מהורהר תחגוג איתי את בידתי ביין מר תסלח לי על הכל ותסובב את הסכין אור ואהבה ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או, מלנכוליה את אהובתי את הרי אישתי האמיתית קטנונית וקנאית או, מלנכוליה את אהובתי מלנכוליה את אהובתי

חמי רודנר/לזרום עם הרוח

בשמש תשרי חמימה הגברים מבקשים מהאל מחילה בעיר הברזל הגדולה לך מפה ילד חפש את גורלך העולם גדול הוא משחק ילדים קח אותו הוא שלך אני רוצה לעוף מכאן לזרום עם הרוח אדם הוא עולם הוא אדם לעוף איתה לשם לעוף איתה לשם מדברים איתי על מולדת מה לי ולזה עוד סיסמה נולדת עוד כדור בקנה מספרים לי שיש פה ירוק אני רואה רק ירוק של צבא הנופלים כבר נפלו ויפלו אם נשתוק לחיים מגיעה תקווה אני רוצה לעוף מכאן

חמי רודנר/האיש הרדוף

האיש הרדוף מתעורר כל יום באימה משפיל את עיניו מול המראה שלא יצטרך לראות את עצמו משתקף בה רוצה רק לאמא אבל אמא קרה אסורה הוא יודע שאמא לא תיקח אותו חזרה לרחם החם המשרה ביטחון שלה הכל נראה כמו עיניים בולשות אחריו הירח נראה כמו פרצוף עצוב מאשים אותו בשקריו הכל היה אחרת מחיר הכרטיס הבטיח שלסרט יהיה סוף אמיץ לב גדול ינצח ילחם בטירוף לב גדול לנצח האיש הרדוף הנשים היפות חולפות על פניו מתעלמות כאילו היה מן צל שכזה הן חושבות וצוחקות בדרכן להיות עוד יותר יפות עומד על גבעה זועק זעקה מרה מקלל את יומו באפלה אבל אף אחד לא מקשיב לאיש הרדוף הכל נראה כמו עיניים...

חמי רודנר/יהיה אשר יהיה

(המילים מקסימות) אם אתה לא יכול להתחבר לעצב שבך לא תוכל אף פעם באמת באמת להרגיש שמחה את ראית אותי בחולשתי והושטת לי יד טובה מי שלח אותך לגאול אותי לתת בי אהבה מי יודע מה יילד מחר יהיה אשר יהיה אם תמשיכי לאהוב אותי אז מה זה משנה כי בסוף כל הדברים כולם מה נשאר לנו אהבה גם שזה נורמלי וקטן זאת השורה התחתונה לא רק אהבת בשר לדם האהבה בין אני לאתה אהבה בינינו לעולם האהבה היא אמא טובה מי יודע מה יילד מחר...

חמי רודנר/דנה שלי

(פעם לא סבלתי את השיר הזה, אבל כשהייתי באחת ההופעות כמעט התעלפתי כשהוא שר אותו) כל הלילה השתוללתי השתכרתי השתכרתי ראש שלי בעננים מטפס לתחתונים אנ'לא יודע מה קרה לי משום מקום הגיחה סאלי היא בכלל לא אשמה שבשבילי היא תמרור זימה דנה שלי דנה שלי אני מצטער כל כך מאמי שלי אל תשנאי אותי ותהיי חברה שלי בפינת הביזיון בשרותים בסירחון התמזמזתי לי עם סאלי אנ'לא יודע מה קרה לי איזה בלק אאוט מטורף מבפנים אני נשרף לתשוקות משתעבד ובעצם מתאבד דנה שלי... דנה תעזבי אותי מה יש לך לעשות אתי משורר זקן מריר עם ילדה יפה כמו שיר תני להתדרדר בשקט רק למטה יש רכבת כל הבלוז והזקנה קצת גדול עלייך ילדה דנה שלי...

איפה הילד(גם חמי)/נפלת חזק

אישה שאומרים לך אל תיקח ממנה דבר תמיד היא תמכור לך סם - אהבת אמת כמו בסמים תיפול נופלים החיים היא תעזוב אותך אתה תישבר אתה כבר גדול מספיק להבין היא איננה עוד אתה תתבגר ותכיר בעובדות שאין אהבת אמת נפלת חזק ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך משותק רגשני מנותק תודה שנפלת חזק עכשיו שהכל אבוד היא אליך תחזור תשים את ראשה בחיקך ובוערת בה אש בוא נישאר ידידים אותך לאהוב בוא נשחק בלהיות רחוקים ובוערת בוערת בה אש אתה מתפתה ואתה כבר אבוד אין לך מה לעשות צריך את הסם שלך למרות שעכשיו הוא יקר נפלת חזק ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך משותק רגשני מנותק תודה שנפלת חזק

איפה הילד/אחד האלוהים

(שיר קצת מוזר, אבל חביב) אחד אלוהים מביט מלמעלה אחד שטן מסתובב לו למטה הרבה אנשים גרים שם למטה לחלקם יש צרות חלקם ערבים כמה גנרלים כולם חיילים פוליטיקאים עיתונאים אוהבים לאכול נוהגים לשקר אופקיהם צרים אנשים קטנים ועכשיו הם פתאום שואלים איך קרה שנפלו השמיים מחפשים בערים שהיו אולי לשתות בהן נשאר בהן לשתות בהן מים פתאום המצב נהיה פטאלי העם התגייס העם משפחה אחת הכוהן בירך וצחק כולנו צחקנו איתו הא! איך צחקנו איתו היו יריות וכמה פצצות היתה מלחמה ביולוגית וכימית משהו טוטאלי אנשים הלכו ברחובות מופצצים וצמאים למים ועכשיו הם פתאום שואלים איך קרה שנפלו השמיים מחפשים בערים שהיו אולי לשתות בהן נשאר בהן לשתות בהן מים

איפה הילד/מה שעובר עליי

(השיר הזה נחמד, אבל הוא ממש מזכיר לי את התקופה שבה נפלתי והחיים שלי נהיו בזבל-בגלל המילים ובגלל התקופה שבה נהגתי לשמוע אותו כאחד) אם גנבתי לך את החשק לצחוק ולבכות אני באמת מצטער את אדם יפה זה לא מגיע לך יש בך חוכמה שמספיקה לשנינו את ראית הכל כל כך נכון הקירות רעדו שדיברת את קמה בבוקר בלעדי שוטפת פנים רעננה הרבה דברים עוברים בראש את זה את שומרת לעצמך מעיפה מבט אל המראה שמה על עצמך שמלה ראי ראי שעל הקיר מי הכי יפה? אל תשאלי מה שעובר עלי תשאלי מה שעובר עלי לפעמים נפגשים ברחוב או אצלך מדברים שותים כוס תה שימי לב יחסי המין הופכים טובים שאין קרבה להתרחק לתפוס מהצד לחיות חיים יותר פשוטים אני רואה אותך תסתכלי עלי תסתכלי עלי אל תשאלי מה שעובר עלי תשאלי מה שעובר עלי אני לבד עכשיו ושיכור במיטה לא משקה ת'עציצים בועט בחתולה תשאלי אותי לפחות תתקשרי מה שעובר עלי שעובר עלי

אביב גפן/בוכה על הקבר

(שיר שמעורר זיכרונות-בעיקר שליליים, באסה לי) לא עשית שום דבר וכבר את הולכת אני רק מאושר כשאת מחבקת ואוהב אותך תמיד בוכה על הקבר של אימא שלי ואבא שותה כשהוא שיכור את חוזרת והכלב בוכה והשכנה מייללת ואוהב אותך תמיד בוכה על הקבר של אימא שלי אני אדליק נר של נשמה בוכה על הקבר של אימא שלי

אביב גפן/גן החטאים

(שיר מדהים, וכמעט בכיתי כששמעתי את הסיפור שלו בהופעה.. אבל הוא דיי מזכיר לי תקופה איומה בחיים שלי, אז לפעמים כשאני שומעת אותו בא לי להקיא) בחצרות העיר בלילה בין קירות כהים וסדוקים בתוך גנים ללא ירח רק צחנת עצים פצורים הוא משחק עכשיו תופסת עם פרנויה ופחדים והם אומרים זה יסתדר לו בגן החטאים הם סגרו לו את הדלת הם כבר אנסו הרבה שנים איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים ומלאכים תלושי כנפיים בשמיים בוערים שומרים עלייך עם החרב בגן החטאים נתנו לך זהות שבורה מיום ליום היא מתפוררת המציאות שלך בממתינה אז שב בשקט פתאום אתה קולט הכול רקוב כאן מבפנים ואין לך סיכוי כאן ילד בגן החטאים

אביב גפן/מחר כבר לא יבוא

(שיר מוזר ואובדני, אבל חביב) בוא אלי בלי אבל בלי אולי בוא תלחש לי באזני תירגע מחר כבר לא יבוא כתוב לי על מצבה כתוב עם צבע שלא ידהה עוד אסיר חיים בורח מתוך כלא הבינוניות וכשהשחר יעלה אל תופתע כשתגלה שמחר כבר לא יהיה שמחר כבר לא יהיה במיטת העולם אין תמיד מקום לכולם כמה ישנים בחוץ גם להם מחר כבר לא יבוא וכשהשחר יעלה... בוא אלי בלי אבל בלי אולי בוא תלחש לי באזני תירגע מחר כבר לא יבוא

אביב גפן/רגעים

(שיר עם ערך סנטימנטלי) אף אחד לא יציל אותי הלילה זה רק אני והכאב הייתה תאונה בין דמיון למציאות יש הרוגים איך את עזבת אותי לבד הלילה איך את קרעת לי את הלב אני יודע שאני אשם בזה שאני אוהב אני פותח דף חדש ויש רגעים שמחכה לך ויש רגעים אני נשבר ונסגר ויש רגעים אני קורא לך ושוכח אותך ונזכר העוגן צלל למצולות לנצח האוניה שוב מפליגה והגלים לא ינצחו אותי יותר בסוף אני אמצא ת'חוף

אביב גפן/רוק'נ'רול

(שיר ששמעתי בערך ביומיים שבהם החיים שלי נהרסו, והיום כל פעם שאני שומעת אותו אני נחרדת, אבל האמת שזה סינגל יפה עם מוזיקה נחמדה) רציתי להרגיש ת'דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק והדרכים נשבו במפרשיי הלכתי רק אחרי השמש ובלילות ירח לי האיר ת'רגש שובל שירים רשמו את תקוותי, כשאני בורח החופש לי רשום בכוכבים לנצח לא מוותר על הזכות להיות חי ואת אל תבכי לי הדלקת לי את הלב והכאב הספיק לי אני הולך אני ברוק'נרול חי נולד לקצת ומת לנצח את מה שהחיים נותנים אני לוקח על הקצה בתוך הסערה רציתי להרגיש ת'דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק והדרכים נשבו במפרשיי כשאני בורח החופש לי רשום בכוכבים לנצח לא מוותר על הזכות להיות חי ואת אל תבכי לי הדלקת לי את הלב והכאב הספיק לי אני הולך אני ברוק'נרול חי

אביב גפן/מצטערים ('צטערת-נדוש)

זה עצוב שהילד נהיה ציפור ומתחיל לעוף זה עצוב שהילד הפסיק לנשום והתחיל למות לא ידענו שכל כך כואב לך מצטערים זה חמור שהוא נשלח לפסיכולוג כשהוא רק רצה חיבוק זה ברור כשאתם תהיו יתומים אני לא אתגעגע לא ידענו שכל כך כואב לך מצטערים בוא אנו נמחה את הדמעות שלך כי לא ידענו איך בכלל קוראים לך מי חשב שיום אחד נקבור אותך זה עצוב שהילד נהיה ציפור ומתחיל לעוף

אביב גפן/זוהרים

(שיר מבאס, אבל מה לעשות, הוא מתאר קצת את החיים האלה) בתוך תוכי ההרס העצמי אוכל אותי, משאיר בי סימנים גדל איתי... עוד מתפלל לכל כוכב נופל אך האמת, ראיתי רק כוכב שמת... את בוכה בוכה את בוכה בוכה חולות התלות כבר חרושי סדקים כבר לא נוצץ זוכרת שהיינו זוהרים... את בוכה בוכה את בוכה בוכה יושבים, שותקים כאילו מחכים שיעברו הימים כבר לא זוהרים רוצים פצצות לפנים את בוכה בוכה את בוכה בוכה...

אביב גפן/אמש

(זה שיר עליי!! אבל אחרי החלק הראשון, זה שיר קצת שמאלני אבל בסה"כ אם מסתכלים עליו מטאפורית-מבינים שהחיים מסריחים!!) אמש התבזתי בפעם המאה חלמתי שוב עלייך בלונדינית קטנטנה שתיתי אצל אושיק חלומות די חריפים האגו התנפח הרגשתי עננים אמש שוב הקאתי בחצר האחורית שתיתי מהברז חלודה משמעותית ובעטו מול כולם כי לא הייתי בצבא ומה זה לב רגיש מול בטחון של מדינה נהייתי חקלאי מצצתי דונם דשא ולא אלך לישון לא אלך לפניי ש? לא אלך לישון לפני שאת קצת תלטפי כבר חצי תל ברוך יודעים שאני יהודי תמיד את באה אחר כך כשהעיניים נסגרות תמיד את באה בחלומות ועכשיו אלך לישון , אקום לי מאוחר ושוב מחר יהיה אותו דבר

אביב גפן/אופיום להמונים

אחד אלוהים יושב בשמיים ומביט בחרדה בלובשי השחורים המדברים בשמו ומסלפים את התורה והוא לא מבין איך כל השחיתויות הגניבות והשקרים נעשים על ידי מי שטוען לאמונה באלוהים אופיום להמונים - טקסים והשבעות אופיום להמונים - ניסים ונפלאות אבל צריך להיזהר אסור לי לדבר אחרת הם יהרגו גם אותי בשם אלוהים... תמיד עם מתרחש אסון לאומי ונפגעים לנו חיילים הם יגידו משהו מתחסד על מזוזות ואוכלי שפנים כי באמת בשבילם אין הרבה בעיות או מקום לדאגה הילדים שלהם מבלים את זמנם בשקט בישיבה אופיום להמונים - טקסים והשבעות אופיום להמונים - תעמולת בחירות אבל צריך להיזהר אסור לי לדבר אחרת הם יהרגו גם אותי בשם אלוהים... הם השתלטו על הרחוב שבו אני גר בתל אביב החילונית ויש להם וודאי תוכנית מתאר איך לכבוש שוב את ימית אני עדיין מאמין באמונה שלמה באלוהים האמיתי האלוהים שלכם הוא לא האלוהים שלי אופיום להמונים - טקסים והשבעות אופיום להמונים - תעמולת בחירות אבל צריך להיזהר אסור לי לדבר אחרת הם יהרגו גם אותי בשם אלוהים...

אביב גפן/אבדון(!!!)

(עוד שיר ששמעתי הרבה בתקופה שנהרסו לי החיים, כיף לי) הוא יושב למעלה ורואה איך אנו פה הורסים את החיים ואיך אפשר לחיות עם שם כזה אלוהים על קברו של בנך שתלת פרחים בנך עכשיו נראה כמו גינה ואת תופסת שבית הקברות זה הדבר הכי פורח במדינה אני קורא לך שתחבק אותי בחשכה אני קורא לך אבדון הם דרסו את החבר שלי אני לא יודע איך לצאת מזה כי אם אני מתגעגע אז מה אני עושה אני קורא לך שתחבק אותי בחשכה אני קורא לך אבדון אז איך אתה יושב שם ושותק

למעלה