שירים

אביב גפן/התירוץ

אתה אומר יום גרוע אך זה נמשך כבר שבוע אולי אתה בכלל בה לא מאוהב זו לא בעיה מוכרת זו גם לא טראומה מודחקת תפסיק עם כל הפסיכולוגים שלך ויום אחד אתה תלמד לומר לה זה נגמר שלום אתה עכשיו בוגד בה מרגיש גיבור רק לרגע אתה לא רק סמרטוט אתה סמרטוט מלוכלך זה לא משחק מותח פה לא צריך לנצח אהבה זה משחק שרק צריך לאהוב ויום אחד אתה תלמד לומר לה זה נגמר שלום אז תפסיק אם התירוץ של עליות וירידות רק תאמר שלום תאמר שלום

אביב גפן/במילים אחרות

בחוץ חשוך פחות רואים אותך שעה טובה להעלם אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד עוזב את העיר לבד במכונית עם יין זול שדופק את הראש אומרים שהיא החברה שלך אז איפה היא לעזאזל ויש שם כאב שרוצה כבר לצאת במילים אחרות אתה בודד הלילה פתאום אתה מתחיל לשרוק לך ויש לך סיבה טובה כי זה היום האחרון שלך במציאות המסריחה ויש שם כאב שרוצה כבר לצאת במילים אחרות אתה בודד הלילה

אביב גפן/מלח הדמעות

ובחוץ עכשיו שקט הכל בראשי המחשבות צצות יש גם רגעים כאלה מעלים בי זיכרונות איש אינו עוצר את השעון אני מתבגר בסוף כל יום מין חיפוש מתמיד קבוע מנסה למצוא תטון היו ימים זרחתי כמו האור היו ימים כבתי בשקיעה היו ימים כמעט אבדתי היו ימים של אהבה כל אותם הרים של פחד ואגם גדול של חלומות החברים שנשארו לי חברים של זיכרונות בלילות בהם נמחק חלום בלילות שנכתבו שורות את הצחוק המתגלגל לו ואת מלח הדמעות

אביב גפן/חבר (שיר קצת אירוני)

(זה דווקא מהשירים שאני פחות אוהבת, אבל מצאתי אותו כדיי אירוני ומצחיק לגביי) חבר איך נהיית אחר כך אותי מסדר מעיני מסתתר כל כך ממהר שום דבר לא גומר בי אתה לא מתעסק ושיחותיי מנתק למה אתה משחק בלבי מפקפק מנצל וזורק לא , אתה יותר אלי לא תבוא מה גרם לך כה לשנוא הראית לי איך לאהוב עכשיו אתה ברחוב מממן עוד מכאוב שגרם לעזוב תנו בחובאה היית לי כה נאמן עכשיו אתה מסומן בזריקות כואבות שאותי משכיחות מעיניך חבר. לא , אתה יותר אלי לא תבוא מה גרם לך כה לשנוא

Blackfield (גם אביב גפן!)/Hello

(זה השיר שמזכיר לי את האדם שאני הכייי אוהבת בכל העולם הזה, ומסיבות של חיים או מוות לא הכי יכולה לראות) through a different kind of silence i'm waiting, i'm wasting into the road of sadness i'm walking without you hello, hello, hello, hello ? is it gonna last ? why don't you come and take me with you and so i know you had to go i'm dreaming of the past an echo of the years we passed through asleep in your arms i'm drifting i'm falling in sorrow dead to the world you left me in footsteps, i follow hello, hello, hello, hello ? is it gonna last ? why don't you come and take me with you and so i know you had to go i'm dreaming of the past an echo of the years we passed through

Blackfield/Pain

(שיר עם מילים שמתקשרות לחיים) Here I'm standing on the seashore She is gone, now she's gone All the angels praying for me As I fall, as I fall While I'm melting in the rain, deep in pain, she is so far Will we ever meet again as friends, after so long? To my nightmare with the devil I'll go strong, I'll go strong All my friends now try to save me What a joke, what a joke

Blackfield/The Hole In Me

(לא היה לי כוח לרשום את השיר במלואו) The hole in me That never sleeps Born with me It's killing me What have I done? Treat me tonight like a movie star Who never die Always surrounded like girls like you Kill all my loneliness

אביתר בנאי/אבות ובנים

תיכף אני ארצה שתלכו מפה שאוכל כבר ליפול בשקט שלא תראו את הפצעים נפערים שנשאר לבד ונשבר לאט תוותרו כבר ותלכו מפה שאוכל כבר לצעוק בשקט בלי המבט הקרוע שלכם שנשאר לבד ונשבר לאט אבות ובנים סבתות ונכדים הלב של אמא מתפוצץ מי אשם לה מי אשם לי מי יפרד ממי אבא בוכה על בן בוכה על אבא תיכף אני ארצה שתלכו מפה לא אפחד ליפול לא אפחד לגדול לטבוע או לשוט לחיות או למות אבות ובנים סבתות ונכדים הלב של אמא מתפוצץ מי אשם לה מי אשם לי מי יקבור את מי אבא בוכה על בן בוכה על אבא אבא בוכה על בן בוכה על אבא

ירמי קפלן/תתחיל מאפס

(לפני 3-4 חודשים הייתי בהופעה שלו באוניברסיטת ת"א, והוא היה כזה חמודדד.. והוא קפץ מהבמה ובדיוק הייתי שם, כמעט נפל עליי.. מאז התחלתי ממש לחבב את השירים שלו, אפילו קניתי דיסק!) אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להישאר חברים הם דלת מסתובבת והאף שלך מדמם מה קרה עם כל הקסם שפעם חילקת בכמויות מי גנב את כל החשק אולי מספיק עם השטויות פזמון: במקום שטויות, תתחיל לבעוט במקום לצעוק, תתחיל לחיות במקום שטויות, תתחיל לבעוט להם בטן אז אין לך לאן ללכת אתה לבד כך מסתבר והכלבים נובחים בדלת חבר כדאי שתתעורר פזמון: במקום שטויות, תתחיל לבעוט במקום לצעוק, תתחיל לחיות במקום שטויות, תתחיל לבעוט להם בבטן תתחיל מאפס עוד לא אבוד לך, עוד לא אבוד לך פזמון:במקום שטויות, תתחיל לבעוט במקום לצעוק, תתחיל לחיות במקום שטויות, תתחיל לבעוט להם בבטן תתחיל מאפס אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להישאר

ירמי קפלן/במוקדם ובמאוחר

כמו בסרט שראה הוא התלבש בחליפה ושם את הפרחים שקנה באגרטל על השולחן פתח את החלון עישן סיגריה אחרונה וכתב צוואה על נייר מכתבים ורוד אין לי אין לי אין לי מנוחה נדמה לי שאיבדתי תחושה אין לי כוחות אשאיר לך זר אחד על השולחן במוקדם או מאוחר אחכה לך עם זר בשמיים אחכה לך עם זר בשמיים הוא השתהה לעוד שנייה ואז חייך לעצמו איך שלא אסתכל על זה אני קבור בגיהינום אין לי,אין לית אין לי מנוחה נדמה לי שאיבדתי תחושה אין לי כוחות אשאיר לך זר אחד על השולחן במוקדם או מאוחר אחכה לך עם זר בשמיים אחכה לך עם זר בשמיים

ירמי קפלן/משהו מיוחד

תן לי מטוס סילון תן לי גלולה של הנאה תן לי אחת שתיתן לי עכשיו אני מסודר עכשיו אני מסודר צריך דרך כשאתה נגמר צריך אופק כשאתה נסגר ואתה לבד נשאר צריך משהו מיוחד אני אומר לעצמי כל יום שלא אשכח קרינה בכל שנייה משדרת חוף אל חוף שלא נפסיד את הפצצה רק תן לראות ת'סוף עכשיו אני מסודר עטוף בחליפת החרדה שלי, שט בחללית ככאן בקצה האלף, הכל כבר אפשרי אני מכור למכשיר שדופק את התבונה כבה את המסך כבר בחוץ יש יום נפלא כל הכוכבים נשארו מאחור רק את נצמדת כשאני נוסע במהירות האור עם מגלה רדארים חדשני אני גובר על המשטרה חומק לרשויות אם נועדנו להיות יחד אז יש סיבה לחיות לחיות

איגי וקסמן/אין לי מה לומר לך(!!!)

(שיר טובבב.. בכלל, זמרת נחמדה,מצאתי שלאחים שלי יש דיסקים שלה!) כותבת לך מכתב המרחק ניכר קר לך שם וגם פה קר שמעתי שטוב לך אבל אתה חי בשביל שום דבר בא מישהו עם שיער כמו שלך דומה אבל לא דומה לך אין לי מה לומר לך אהובי רוצחי אני סולחת לך מתגעגעת אליך תניח לי לנפשי אני מתרחקת ואתה מאחל לי אושר לרוב לא מתכוון באמת שיהיה לי טוב שמעתי שטוב לך אבל אתה חי בשביל שום דבר שטפנו את עצמנו בזיעה משותפת הרגשתי איך אני נסחפת. אין לי מה לומר לך אהובי רוצחי אני סולחת לך מתגעגעת אליך תניח לי לנפשי

איגי וקסמן/תהרוג אותי לאט

תבטיח תמיד שתאהב, שתאהב רק אותי שתאהב יש מקומות שלא ראית עוד אחוז בידי הווו, אל תרדם לעולם יש לי כנפיים, נוכל לעוף מכאן. תפתח ת'חלון ותן לירח לזרום תזרום לתוכי כמו משהו חריף ומתוק ונפלא ותהרוג אותי לאט. התרגלתי מזמן לגניבות הקטנות לשקרים הגדולים דיברנו ורבנו, בוא נעזוב את זה ויש מקומות הווו, בעולם הגדול בעיניים שלך תתן לי לראות, תתן לי להציץ לך. תפתח ת'חלון ותן לירח לזרום תזרום לתוכי כמו משהו חריף ומתוק ונפלא ותהרוג אותי לאט תהרוג אותי לאט ותהרוג אותי לאט... אל תבטח בי אף פעם תשמור עלי תמיד ויום אחד אולי אעוף מכאן יום אחד אולי תהיה לבד תהרוג אותי לאט תהרוג אותי לאט ותהרוג אותי לאט תהרוג אותי לאט...

DaSi ON LsD

New member
פאק ילדה ../images/Emo12.gif

את שומעת כאלה שירים מדהימים..!!
ואני צכה שתשלחי לי את The Hole In Me וזוהרים.. כי יש לי באיכות איומה

יש לי על דיסקים..

בהזדמנות אני אעביר למחשב ואשלח לך.. כי אני נגד להוריד שירים ישראלים בקאזה ו/או לצרוב אותם.. רק אמריקקים, כי מהם (כמה אגואיסטי מצידי) ממש לא איכפת לי

משעמם לי,אז-כנסיית השכל/היא הולכת

(הלהקה שאני הכייי אוהבת אחרי 'היהודים' ו'איפה הילד', יש להם דיסק מדהייים חדששש..) היא הולכת ומשחקת עם עצמה כמו מרחפת כמו לא נוגעת בקרקע אני אבנה לה ארמונות על חול של ים ואספר לה על עולם שלא קיים היא מתרחקת מחלונות פתוחים מדי היא לא פוחדת רק הפיתוי גדול אולי היא מדברת ומחליקה לשון רכה מאבד את הקשר עושה רושם של שיחה היא הרבה מעבר והיא בדיוק מה שנראה היא על פני השטח ואני איתה לכל צרה היא מתרחקת מחלונות פתוחים מדי היא לא פוחדת רק הפיתוי גדול אולי

כנסיית השכל/נפלה עליך עצבות

נפלה עלייך עצבות כמו שעת דמדומים על העיר האת והיא חסרת רחמים והשיגרה הזאת שאוכלת בפנים ואנשים ומבטים שלא מניחים וחלומות שרודפים אותך ולא מרפים אז היינו הולכים בלילות של קיץ חמים מדברים על דברים אחרים מוזרים כמו הים שלוקח דברים חיים ומחזיר דברים מתים העשן מסביבנו עלה מעלינו ולקח אותנו אותנו איתו אהבת אותי לנצח או עד כמה שמותר ואז דיברת על חורף ועל כמה היה קר על אנשים ומבטים שלא מניחים על חלומות שרודפים אותך ולא מרפים

כנסיית השכל/מיטות חולות

מפלס דרכי דרך מיטות חולות דורך על הזכרונות לא משאיר עקבות רק תהיות משותק מתמיד האש בפנים מסתובב ברחובות חצי מוארים הראש למטה מחשבות בעננים מחפש את הדרך אלי מחפש את הדרך אלייך ובלילה חולמים חלומות

כנסיית השכל/איתך אל הים

איו לי דברים חדשים לעשות והרוח נושבת קרירה ובראש חזיונות מחשבות ואלפי מזימות שקשורות במין במין צורה שכזאת אז אני לוקח פסק זמן מסתכל מסביב ואיתך אל הים אני צולל או טובע וסתם מסתבך ולמעלה הרוח וזה מה שיש היא עומדת מול החלון היא לא קופצת היא רק מסיתה את הוילון אני יודע זה בטח רק בגללי אם היא תקפוץ אז מה... אז מה לה ולי

למעלה