שירים

כנסיית השכל/רוץ ילד

רוץ ילד רוץ אל תעצור לשאול המראה לא משקרת אתה כבר ילד גדול חלומות נמסים שבשמש אל תתן לזה לקרות חלומות נקרבים בגשם אל תתן לזה לקרות רוץ ילד תהיה רוח בצמרות העצים תהייה דרקון של מים עמוקים תיקח אותה מחוץ לעיר תראה לה עטלפים עפים חלומות נמסים... היום הם ימי שרב מוצא את עצמי לבד הריקנות והרעב הזאב והצייד השוטר והגנב רוץ ילד רוץ אל תעצור לשאול...

(איזו הצפה)היהודים/סוף העולם

(גם לאביב וכמדומני ברי סחרוף? יש שיר כזה) וזה סוף העולם והחדר סגור וכבר אין לנו לאן הכל נגמר מכבים את האור, מסתגרים בבתים איך נותנים לה לאש להמשיך לבעור וזה מה שאומר הזמן הזה אז בשביל מה לנו לקום כשהבוקר שחור להעמיד פני מתים ואז לחזור ואנחנו בוכים איך אנחנו נופלים ואנחנו יודעים הכל נגמר וכבר מאוחר וזה מה שאומר הזמן הזה ואני אני רוצה לדרוך לעצמי על הקבר רוצה לדעת מה שם נשאר

היהודים/בסוף תבכו

אני לא יודע, אני לא מבין מה קורה לי מסתבר שאני לא חוזר לא נראה לי רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו

היהודים/ג'קי

מעשה בזונה שילמו לה בחמישים היתה עומדת ככה בתולה מוצצת חן לאנשים חלמה על בית רחוק חלמה על גבר רומנטי ובנתיים בין הרגלים עברו סוטים ואימפוטנטים אז אני חי בעולם בעולם מיליטנטי ושוב פעם רואים פה דם את המחבל הזה הכרתי כבר אין לי כסף לקנות את מה שפעם עישנתי ושוב פעם אני לא נרדם אני מזמן כבר לא גמרתי הוא הרביץ לה שנתים אמר שזה לא אישי להכאיב זה אנושי ואת יצור טיפשי שיט אז היא לגמה מהיין והסתכלה באקדח בסוף חתכה עם הסכין את הזין ואיך שהוא צרח הוא לא היה המפקד הם לא נתנו לו הקשב כולם אמרו טיפוס שקט אחד כזה שיש לו לב והוא היה בלבנון ושם הם נתקלו היום הוא בחולון הוא לבד שוכב עכשיו אתם תתפללו ואל הקבר תעלו וההורים יהללו השועלים ייללו... (חחח.. איזה חרוז מאולץ!!)

היהודים/מקום אחר

ושוב פעם אני מרגיש בחילה כששוב פעם לא אכלתי יומיים ושוב פעם אני לא מוציא אף מילה ועישנתי קופסה אם לא שתיים זה שוב פעם אני שביקשתי סליחה וזה שוב פעם אני שניסיתי זה שוב פעם אני שנרדמתי לבד רק אחרי ש...שעתיים בכיתי כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר ושוב פעם אני מייחל לכדור ושוב פעם מתחרט שלקחתי ושוב פעם אני עכשיו זה כל כך ברור אני שוב פעם רק כמעט שנגמלתי מה יהיה, מה יהיה, מה יהיה,מה יהיה? כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר זה שוב פעם אני שאיבדתי חבר וזה שוב פעם אני שנפגעתי וזה שוב פעם אני שבסוף מתקשר וזה שוב פעם אני שניתקתי כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר

היהודים/Kill Me

they want to kill me they want me bed please don't heart me please don't heart me give me just one day to say goodbye to my lover they want to fill me they want me bed please don't heart me please don't heart me give me some silence one chance to fly to my lover cause I feel cause I feel so low cause I feel I feel so lonely don't need to feel the pain don't need to cry...please... give me some silence one chance to fly to my lover

למעלה