רק טוב בעזרת השם!
T talytal New member 14/1/07 #48 היי שון, אכן קיבלתי מצטערת שלא חזרתי אלייך קודם, מתוקה! אני אעלה את הקליפים ואוסיף אותם יחד עם עוד מספר קליפים שנתבקשתי להוסיף. זה יקרה תוך יום יומיים...
היי שון, אכן קיבלתי מצטערת שלא חזרתי אלייך קודם, מתוקה! אני אעלה את הקליפים ואוסיף אותם יחד עם עוד מספר קליפים שנתבקשתי להוסיף. זה יקרה תוך יום יומיים...
K Karina85 New member 14/1/07 #39 איזה כואב זה... אנשים מטומטמים בוכים שכוכב נולד מביא סתם כוכבים מפלסטיק ועד שמגיע רוקר יוצר מוזיקאי אמיתי שלא עטוף בצמר גפן הם מתלוננים... באמת מדינה XXXX...
איזה כואב זה... אנשים מטומטמים בוכים שכוכב נולד מביא סתם כוכבים מפלסטיק ועד שמגיע רוקר יוצר מוזיקאי אמיתי שלא עטוף בצמר גפן הם מתלוננים... באמת מדינה XXXX...
E eilati27 New member 14/1/07 #41 אין מה לעשות ממי... ככה זה... אבל את תראי... הוא עוד יראה להם מאיפה ה משתין וכולם יירצו לשתות מהבאר שירקו עליה...
אין מה לעשות ממי... ככה זה... אבל את תראי... הוא עוד יראה להם מאיפה ה משתין וכולם יירצו לשתות מהבאר שירקו עליה...
E eilati27 New member 14/1/07 #43 אההההההה!!! חחח... אני מתה על הביטוי הזה!!!!!!!! הוא עושה לי נעים!!! חחח... ילד פלאאאאאאאאאאאאאאא!!! מושלם!!!!!!!! --------------------->
אההההההה!!! חחח... אני מתה על הביטוי הזה!!!!!!!! הוא עושה לי נעים!!! חחח... ילד פלאאאאאאאאאאאאאאא!!! מושלם!!!!!!!! --------------------->
R rifkin1 New member 14/1/07 #59 גם אני אקנה את הדיסק שלה בנוסף לדיסק של ג'קו. וגם את של מורן אהרוני אם הוא יהיה טוב כי אני משוגעת על הקול שלה ואני יודעת שהיא עובדת עליו.
גם אני אקנה את הדיסק שלה בנוסף לדיסק של ג'קו. וגם את של מורן אהרוני אם הוא יהיה טוב כי אני משוגעת על הקול שלה ואני יודעת שהיא עובדת עליו.
S shongold New member 14/1/07 #47 מאיה מדהימה! גם אני מחכה לדיסק שלה. אלמלא ג'קו - היא היתה ממלאה עבורי את המסך כולו! ברגע שנסיכנו...הופיע - נמחקה - אבל כעת אנו לא עוסקים בתחרויות יש מקום לכולם ובמיוחד לטובים באמת.
מאיה מדהימה! גם אני מחכה לדיסק שלה. אלמלא ג'קו - היא היתה ממלאה עבורי את המסך כולו! ברגע שנסיכנו...הופיע - נמחקה - אבל כעת אנו לא עוסקים בתחרויות יש מקום לכולם ובמיוחד לטובים באמת.
R rifkin1 New member 14/1/07 #60 איזה חמודים ממש שמחתי לשמוע שהיא הופיעה עם ג'קו ואני מאוד מקווה שיהיה דואט. אם יש צדק והכישרון ינצח נשמע מג'קו וממאיה הרבה.
איזה חמודים ממש שמחתי לשמוע שהיא הופיעה עם ג'קו ואני מאוד מקווה שיהיה דואט. אם יש צדק והכישרון ינצח נשמע מג'קו וממאיה הרבה.