שירי ערש...

שירי ערש... ../images/Emo79.gif../images/Emo95.gif

אז בהשראת גלי11, רציתי לדעת איזה שירים אתן שרות לילדים לפני השינה? משום מה דווקא כאחת עם עבר מוזיקלי עשיר ושנים של הופעות על במות, גיליתי שאני ממש לא שרה לתבור כמו שהייתי רוצה, פשוט כי אני לא ממש מצליחה לחשוב על איזה שירים לשיר. החלטתי שאני הולכת לבנות לעצמי מאגר שירים כדי לסגל לו טקס שינה מסודר שכולל איזה שיר ערש או שניים. אשמח לשמוע מה אתם שרים לילדים, ועל קטסי ההשכבה שלכם.

השירים שהכי הכי כיכבו אצלינו היו

הבובה זהבה ופזמון ליקינטון. עוד שיר-לשעת-שנה היה השיר הבא, שאני לא מצליחה להזכר בשם שלו, אבל הולך ככה: לילה לילה הרוח גוברת לילה לילה הומה הצמרת לילה לילה כוכב מזמר נומי נומי כבי את הנר... אני בטוחה שאת כבר מזהה לבד. עוד שיר ששרנו לילדות המון, אבל יותר בזמן ההחתלה שלפני השינה מאשר בזמן ההשכבה לישון, היה "הילדה הכי יפה בגן" (נחשו למה
)

MASHY BOSTON

New member
לשיר קוראים " לילה לילה" ../images/Emo60.gif

שיר הערש שהכי אהוב עלי ונראה לי שאני אאמץ אותו לכשהשבלולה תיוולד זה : שיר הערש מתוך הכבש הששה עשר : "טוב, ליל מנוחה וחלום. כבר מאוחר ומחר נקום ונראה, איך שמגיע היום בסוף כל לילה. טוב, חושך נופל על הרחוב. גם הירח מטיל את אורו הזהוב. צרצר מצרצר צרצורו שר. לילה טוב".

את זה שרתי אתמול ../images/Emo13.gif

הכבש הששה עשר זה הדיסק האהוב עלי בכל הזמנים ללא ספק
אני חושבת שאני אאמץ את השיר הזה לטקס השינה שלנו.

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo45.gif שמחה שזה עזר ../images/Emo60.gif

גם אני מתה על הכבש הששה עשר. בכלל, כל השירים משם יכולים להיות שירים טובים לשיר לתבור המתוק (או לכל תינוקיו אחר). הם גם כייפיים לנו לשיר וגם נעימים לשמיעה לתינוקות.

G a l i 11

New member
עיפה בובה זהבה

ועייף מאד הדב, הצללים לחדר באו לוחשים לי לילה טוב...(שנצרף גם מוזיקה?)

אצלינו הפשוש שר שיר ערש...

הפשוש כאמור מוזיקלי אז כבר מגיל צעיר מאד הוא שר לעצמו לפני השינה ואנחנו מקבלים הופעה חינם. הלהיטים משתנים. הרפרטואר כולל גם סיפורים ודקלומים (שהוא מבין אבל לא מבטא מדויק...). כרגע הלהיט הוא עייפה בובה זהבה (יש לו קלטת מדהימה שנקראת שרים גדולים לקטנים הוא וגם אנחנו מאד אוהבים). ענת

efrat100

New member
מה המילים?

בושה וכלימה - אבל אני לא מצליחה לזכור (האם בכלל אי פעם ידעתי??) את המשך המילים. ומאוד הייתי רוצה להוסיף את השיר זה לרפרטואר שירי השינה שלנו (שכרגע מאוד מצומצם). תודה, אפרת.

MASHY BOSTON

New member
המילים לשיר "הבובה זהבה" ../images/Emo60.gif

מקווה שהתכוונת לשיר הזה : עייפה בובה זהבה ועייף מאד הדוב. הצללים לחדר באו, לוחשים לי : "לילה טוב". במיטה שוכבת נורית, על ידה יושב דובון וכדור וגם ארנבת וכולם רוצים לישון. אך לפתע קמה נורית, "אבא אבא" היא קוראה, "בוא מהר גרש החושך ! הוא מפריע, ילד רע". צחקה בובה זהבה וצחק מאד הדוב : "למה לגרש החושך והרי הוא ילד טוב".

G a l i 11

New member
מה פתאם? מי יסכים לשמוע אותי

שרה מלבד ילדי? זה קהל מצויין ובניגוד למקלחת הם גם תולים בך עיניים תמימות ומעריצות...כיף חיים לא מותרת על זה גם עם עשרה זבי חוטם תלויים על שמלת עוזרת הבית שלי...

G a l i 11

New member
אז כפי שציינתי אתמול

אצלנו הלך חזק מאד גם שיר הרכבות (לא זוכרת איך באמת קוראיך לו) מ"זרעים" של מסטיק. וגם "גלי" (זוכרים? נועם קניאל? הייתי קרועה עליו כילדה). וכמובן נומי, נומי ילדתי שהפך אצלנו, מן הסתם, לנומה, נומה מתן הקטן...

למעלה