אנחנו לא התברכנו בכשרון הזה, שמים דיסק והולכים לנוח עם הרגליים על השולחן בסלון. הפייבוריטס הם דיסק מנגינות של הביטלס- מעולה, מוסיקה ממש, לא צלילים מעצבנים שמיועדים לתינוקות. ויש עוד כמה, אם מישהו מעוניין אני אעשה רשימה כשאחזור הביתה.
דגולים בשביל שהקטנטנים האלה יתרשמו משירתך. נכון שאם שניכם זייפנים גדולים כדאי שתחסכו ממנה את זה...אבל אם אתם שרים סביר כדאי לנסות ולראות איך היא מגיבה.
(תרגום ישיר מ-Strings attached) העניין הוא שצריך המון כח לגדל אותה, היא מוציאה כ"כ הרבה אנרגיה במהלך היום בפעילויות אינטנסיביות למיניהן, שבסופו היא הרוסה ונרדמת ללא בעיות. וגם אנחנו. לשיקולך.
של דורסל ושל אנרג'ייזר כאחד. משום מה בסוף היום רק אנחנו הרוסים והוא יכול למהשיך ולהמשיך ולהמשיך...(רק שלא אתחיל לכתוב הודעות כמו מיודענו ירוק העיניים) וחוץ מזה, אם זה יעבוד על מתן אז גם החוטים מוזמנים.
לילד שלה את האוכל??? חוצמזה שאצלו זה בערך שווה 0, גם היום הוא לא אוכל כלום!!! והוא בן שלוש וחצי. נחכה עם השידוך עוד כמה שנים...למרות שבמחשבה שניה, אני לא מאחלת לאף אחת להיות כלתי
אבל גלי11 הזמינה אותי לבקר (לפחות לחלק של "חו"ל" אני מתאימה...) אבל דוקא יש לי מה להגיד... כשהאחיין שלי נולד (נכד ראשון) אמא שלי שהיא זמרת חובבת הלכה לאולפן והקליטה לו דיסק ובו היא שרה 5 שירי ערש (בעברית, אנגלית ואפילו אחד בהולנדית...) אני עשיתי את העיצוב הגרפי עם התאריך לידה, השם וכ"ו וקראנו לו "לילה לילה". מיותר לציין שבן (עכשיו בן 3) מת על הדיסק הזה שהוא מכיר מגיל 0 ובעיקר עכשיו שהוא מזהה שזו סבתא שלו...
טוב אז הנה העדכון (התקשרתי לאמא לשאול...) הכוונה היתה להקליט גם באנגלית, צרפתית וגרמנית אבל בן החליט לצאת חודש וחצי לפני הזמן (אדם אחיו הקטן חודשיים...) ולכן הדיסק בעצם לא היה גמור כי אמא הוזעקה לקנזס-סיטי לעזור...
הולנדית - שן ילדי שן
אידיש - צימוקים ושקדים
עברית - פזמון ליקינטון
עברית - נומי נומי
עברית (במקור לדינו) התרגעות (אם יש אי שם...) יש העתקים...אני אביא כשאסע לביקור...