שירי ערש...

אני תמיד כאן...

רק שלפעמים אני צריכה להצדיק את ה- H1B... התרגעות...לא זוכרת את כל המילים...אני אשיר לך היום...(בתנאי שלא תגרשי אותי)

irisgh

New member
דופק שעון בן חייל

הפך להיות השיר שלנו, לאו דווקא לשינה, אלא לכל פעם שרציתי להרגיע אותו. כשהחלפתי חיתול, אחרי חיסון, וכיוב'. עכשיו זה יעבור לקטן

irisgh

New member
הקונטקסט, הקנטקסט זו אמא!

כל העניין כשזה שיר שהילד כבר מכיר. הוא באמת לא התחיל כשיר מרגיע דווקא, הייתי שרה לו את זה סתם, כי זה שיר שזכרתי את המילים מהילדות. והצרוף של קול של אמא שהוא מזהה, ושיר שהוא מזהה, הפך אצלו למשהו מרגיע (אצל יניב, הגדול יותר, כשהיה עדיין תינוק).

irisgh

New member
ועובדה, אפילו עם הקטן זה עובד!

הוא צרח היסטרי, שרתי לו והוא נרגע! הרגע!

swann

New member
זה בא בתקופות

אבל בערך ככה: -מה מה מאיה... כמובן -פזמון ליקינטון -נומי נומי -קן לציפור -עייפה בובה זהבה -this little light of mine, I'm gonna let it shine- לאט לאט (מכירים את השיר?. למדתי אותו בשעורי יוגה עם תינוקות. שרנו אותו בזמן שעשינו תרגילים ומתיחות לקטנטנים). בטח יש עוד שאני לא זוכרת. לגבי שעון בן חיל, אכן שיר קסם ! כדי להרגיע ולשעשע... תיק תק תיק תק תיק תק!! מאיה מתה על זה

י ע ל 7

New member
אני משלבת גם שירים של מבוגרים

ממילא בגיל הזה הם נהנים בעיקר מהמלודיה, כך שכדאי גם לשיר שירים שאת נהנית לזמר לעצמך (ואז גם הביצועים יהיו טובים
). אני,למשל, שרה לירדן גם שירים בצרפתית ואנגלית כמו yesterday, one day in your life, when I was just a little girl, tombe la neige, שירי אהבה, שירים של אילנית, שלמה ארצי וכל הטובים, ושמתי לב שהיא אוהבת במיוחד את "ארצנו הקטנטונת" ו"כשאמא באה הנה, יפה וצעירה..." כשמוהלים את "שירי העונש" בשירים שעושים גם לאמא כיף, הילד מרוויח big time

למעלה