שירי פתיחה של סדרות אהובות

M i k e s F a n

New member
שירי פתיחה של סדרות אהובות../images/Emo41.gif

היי חברים
שבוע טוב
שרשרו לכאן את שם הסדרה המצוירת הנוסטלגית האהובה עליכם, יחד עם תמונה ומילות שיר הפתיחה
וזה המקום גם לבקש את מילות השירים (אם לא ידוע לכם) וכל היוצא בדבר
אני מתחילה עם הסדרה האהובה עלי אישית: פיטר פן
: פיטר פן שרוצה להיות רק ילד זמן חולף והוא אינו גדל טינקרבל היא קרן אור פיה של פלא פיטר פן הוא וטינקרבל מי רוצה לעוף איתם, לעוף ביחד אל האי, ששמו הוא שומקום פיטר פן יכול אתכם לקחת אל האי, אל הסיפור, אל החלום פיטר פן על סכנות יגבר בלי פחד שם רחוק , רחוק בשומקום מי רוצה לעוף עכשיו ביחד אל האי אל הסיפור אל החלום?
סיגל..

אם...

יש את בננות בפיג'מות
שהדבר היחידי שאני זוכרת מהשיר זה: בננות בפיג'מות עולים במדרגות בננות בפיג'מות..... חחחחחחחח אני יודעת שזה מעט....

עדנונית

New member
בשבילך ../images/Emo140.gif

בנני ובנוני יורדים במדרגות בנני ובנוני קופצים כך בזוגות בננות בפיג'מות חברים טובים של מולי אפי לילי הדובים החמודים

luda88

New member
נילס הולגרסון../images/Emo70.gif

נילס הולגרסון ביצוע: יגאל בשן מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: לאה נאור בוא נילס, בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח, אל האור והתכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה הלאה עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף אהבתי את השיר הזה

psychoit

New member
אוטובוס הקסמים

,לחגור חגורות הלוואי שזה יהיה טיול רגיל הפעם ?עם פריזל !מה פתאום יוצאים שוב אל הדרך ,עם פריזל לטייל זה תמיד מתחיל רגוע עד ש...היא מתחילה להשתולל טסים אל השמיים ,נוגעים בכוכבים או מתחת למים לומדים על החיים (?אז בואו איתנו (למה אתם מחכים (באוטובוס שלנו (בואו תעלו, בואו תעלו (מהרו לשבת (תהיו רגועים כולם כי לא תרצו לרדת הדקו היטב ת´חגורות כאן הכל יכול לקרות אנחנו פה בשביל לחקור יש הרבה חידות לפתור ,אז בואו איתנו ,באוטובוס הקסמים !אוטובוס הקסמים

psychoit

New member
בת הים הקטנה

זה עולמנו בין נוף לגלים תראו איך המים כה זכים וצלולים קסם וזוהר וים של חלום מראות הפלאים כל כך נוצצים כאן פתאום אך אנוכי בת ים ואהובי אדם הוא שחי לו בעולם נפלא אבל יבוא היום ושנינו נהיה יחד ובאושר אז נחיה יחדיו לעד נחלוק את חיינו בן יקום ואני בים וביבשה כי אין לו שנית זה עולמנו

psychoit

New member
בלינקי ביל

זהו הסיפור על בלינקי וחבורתו 'על פלאף ונאטסי ראף וספלונדג כולם תמיד איתו כולם גרים בכפר קטן והם מאושרים כי יש להם הרבה שכנים קרובים ורחוקים אך לא תמיד הכל נפלא יודעים בחבורה יש אסונות ומרדפים ובלאגן נורא תעלומות ופחד יש שם בין העצים ולא צריך אוייבים אם יש כאלה חברים היי היי בלינקי ביל דב קואלה לא רגיל זריז כמו תן חזק כמו פיל כולם עם בלינקי ביל היי היי בלינקי ביל ידידנו הפעיל כל אחד מכם יאהב את בלינקי השובב אז בואו לבלות עם בלינקי והחבורה הרפתקאות ומסתורין היה או לא היה שובב גדול שלא נבהל וגם לצחוק יכול הוא נהנה מכל מצב ומבלבל הכל היי היי בלינקי ביל דב קואלה לא רגיל זריז כמו תן חזק כמו פיל כולם עם בלינקי ביל היי היי בלינקי ביל ידידנו הפעיל כל אחד מכם יאהב את בלינקי השובב

psychoit

New member
גברת פלפלת

מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה גם צופי שלי והחורפן שלה רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור כן בואו איתי כל ידידי, חברי הקטנים פתאום כל כך גדולים, אילו הפתעות הנה מר פלפל, רק הוא לא ידע, לא את סוד הקסם של כפית הקסמים הקטנה

shiiiran

New member
יש עוד שיר של פלפלת

אני אשה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה...

psychoit

New member
נכון...זה שיר סיום אני חושבת

אבל באתר שלקחתי ממנו את המילים,לא היה את השיר הזה ואני לא זוכרת את כל המילים שלו אז לא כתבתי.

psychoit

New member
דני שובבני

דני דני דני דני שובבני דני דני דני דני שובבני !דני דני דני דני דני שובבני דני דני דני דני שובבני !דני !דני

psychoit

New member
דנבר הדינוזאור האחרון

דנבר הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר הדינוזאור האחרון בא אלינו מעולם קדמון ממעמקי הג'ונגל מעשרות מיליון שנים פתאום הופיע לו אצלנו וחוזר לחיים דנבר הדינוזאור שהתעורר הוא חבר ועוד הרבה יותר דנבר הוא לנו מתאר את החיים בעולם אחר בכל אשר נפנה המבטים בו ננעצים אך לנו זה לא משנה אנחנו מרוצים מאז הפרה-היסטוריה עד תקופת הרוקנרול עוד לא היה דבר כזה שבגללו שווה הכל דנבר הדינוזאור האחרון הוא חבר וזה אומר המון דנבר הדינוזאור האחרון בא אלינו מעולם קדמון

psychoit

New member
הדבורה מאיה

הרחק בארץ זימזומיה בתוך כוורת הומיה חייתה דבורנת עליזה פיקחית אבל גם קצת פזיזה ומי היא הדבורה העליזה, זו מאיה את הכל רוצה לדעת, מאיה מאיה, אהובת כולם מתעופפת בעולם כן זוהי הדבורה החמודה, זו מאיה מפרחים, מצוף שותה לה, מאיה ?מאיה, מה קרה לך, מאיה מאיה, מאיה, מאיה, מאיה !גלי לנו סודך

psychoit

New member
הדרדסים

לפני הרבה הרבה שנים בתוך יער עבות ,היה כפר נסתר שבו חיו יצורים כחולים קטנטנים קראו להם דרדסים .הם היו טובי לב ,לא רחוק משם חי גרגמל המכשף הנורא !הוא היה רשע ,אחח אני שונא דרדסים !אני אתפוס אותך !אני אתפוס את כולכם !אתם לא תתחמקו אני אתפוס אתכם !יום יבוא ואני אגלה את הכפר שלכם ואז תראו היער עדיין קיים ואם תקשיבו היטב אולי תצליחו לשמוע את צעקותיו של גרגמל ואם תהיו טובים אולי תצליחו לראות את הדרדסים

psychoit

New member
החתולים הסמוראים

בטוקיו הקטנה בליבה של השכונה שם גרים החתולים הסמוראים בפשע נלחמים בכל קריאה והזמנה על הצדק מגינים מהשמים זריזי הלוחם חרב גינזו אז שולף על כולם הוא מצווה להיזהר בעזרת השמשיה הוא בלהבה עוטף זה אנשובי הכפול ולא אחר החתולים הסמוראים החתולים הסמוראים אסתר הקטנה חברה נאמנה זהירות כשהיא שולפת ציפורניים כל החבורה שם בטוקיו הקטנה מהם כדאי להיזהר כפליים החתולים הסמוראים החתולים הסמוראים הם שוב נופלים מהשמיים

psychoit

New member
אנימניאקים

אנחנו א-ני-מאנ-יא-קים! חבורת משוגעים רק נסה להירגע תצחק כמו משוגע כאן אנימניאקים הנה בני משפחת וורנר והבת ששמה הוא דוט באולפנים של וורנר האחים עושים צרות הם נועלים אותנו כשאנו נתפסים אך נשתחרר, נברח מהר בכל העלילות כאן אנימניאקים דוט יפה ויאקו <בלה> וואקו עם הממתקים כשביל קלינטון מאדים כאן אנימניאקים כשפינקי והמח משתלטים על העולם כאן זוג יונים יחטוף בראש מסלאפי ככה סתם כפתורים ומינדי וריטה כמובן הסרט בעל שום תסריט אז למה מתאמצים? כאן אנימניאקים ציורים וגם שכירים כולם משוגעים, גם גבינות ונקניקים קצת השתגענו את כולם הטרפנו התעוותנו א-ני-מאנ-יא-קים! בלי ויכוחים!

למעלה