שירי פתיחה של סדרות אהובות

psychoit

New member
אבירי האור הקסום

.(אי שם ביקום, חיו תושבי הכוכב פריזמוס .בעידן הטכנולוגיה הם שלטו על כל מקורות אנרגיה ונהנו מחיים קלים ונוחים במשך 7000 שנים (מצב זה לא נמשך, משום ששלושת ירחי פריזמוס התכלו עם תום עידן המדע והטכנולוגיה אבירי האור הקסום אבירי האור הקסום ,רבות עוד יסופר על כשף הקוסם ששולט בגורל אבירי האור הקסום אבירי האור הקסום גיבורי הקשת בעוז נלחמו לנצחון האור בשחור אבירי האור הקסום אבירי האור הקסום

psychoit

New member
צבי הנינג'ה

קאוובנגה צב צבים צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה גיבורים ירוקים עם שריון מהם מפחד כל בריון גיבורי הנינג'ה הירוקים הם הצבים הכי מדליקים קאוובנגה שרדר הרשע מנסה לפגוע צבי הנינג'ה נלחמים ברוע ספלינטר לימד אותם שיגעון להיות אלופי הנינג'ה עם שריון קואוובנגה צב צבים צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה ליאונרדו מנהיג הצבים דונטלו אוהב להמציא תכסיסים רפאל מדליק אבל חוצפן מיכאלאנג'לו הוא רקדן קאוובנגה צב צבים צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה קאוובנגה

psychoit

New member
אי הדובים

סיפורנו מתחיל לפני הרבה שנים שאדי שנולד באי השפנים אדי גילה שזה לא מקומו ויצא לחפש את עולמו אדי ומקס ורוח רפאים כדור פורח מעל האיים יוצאים לחפש את איי הדובים אז מי יודע היכן הם מתחבאים? אל אי הדובים אל אי הדובים היכן הדרך לאי הדובים אל אי הדובים אל אי הדובים היכן הדרך לאי הדובים

psychoit

New member
עלילות בבאי

יש לי חבר, יש לי חבר שבא אלינו מכוכב אחר מתוך הקשת בענן הוא התגלגל יש לכאן.י והוא מציל, והוא עוזר,י והוא הכי הכי חבר.י גלו לי ידידי מאין בא בבאי?י איפה נולד ואיך נדד ואיפה הוא היה?י גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי?י איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק במטריה?י יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא דווקא אלי.י כי הוא מצחיק והוא צוחק,י והוא יודע לשחק,י ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים.י גלו לי ידידי מאין בא בבאי?י איפה נולד ואיך נדד ואיפה הוא היה?י גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי?י איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק במטריה?י

psychoit

New member
בולי איש השלג

בלילה אחד, בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף באיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן

psychoit

New member
היי בינבה

בובי, בינבה ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בינבה בינבה בובי, בינבה ופונפון בובי בובי בינבה בינבה בובי, בינבה ופונפון זעם הרשע מנסה לתפוס את בינבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה !כי בינבה חכמה היא

psychoit

New member
דלפי

דלפי הוא ידיד ורע דלפי הוא חבר נפלא דלפי הוא דולפין שמח יש בו אהבה גדולה על המים דלפי אני אוהב אותך הוא קופץ כמעט לשמיים ושוב חוזר למצולות איתו תמיד יש הפתעות גדולות איתו תמיד יש הרפתקאות נהדרות מה שלא ראית ורצית הוא לך יראה דברים כאלה ועוד פי אלף

quiet as water

New member
וואי דלפי .. וואיי! שנים לא ראיתי -

דלפי! אגב!רעיון ענק !!כל השרשור הזה

psychoit

New member
גינת ההפתעות

בתוך הרעש בעיר בין כמה רחובות יש גינה אחת קסומה גינת ההפתעות תחפשו את הגינה מיד תוכלו לראות איך צומחים בה סיפורים שירים והרפתקאות השמש כל הזמן עולה בגינת ההפתעות כל פגישה היא התחלה של ניסים ונפלאות בגינת ההפתעות

psychoit

New member
דובוני איכפת לי

שיר פתיחה מי זה מופיע ?טס על ענן ברקיע לב אל לב ?מי פה אותנו אוהב גם כשנדמה שהמצב נורא ?למי איכפת? ומי יושיט עזרה אנו אנו הדובים 5...4...3...2...1 שיר סיום אנחנו דובוני איכפת לי כל כך נפלא כי כל דבר אכפת לי אני רוצה להיות דובון אכפת לי ולעשות הרבה טובות אני רוצה להיות כמוכם לפחות באמת? באמת? להיות כמו דב כייף כמוהו טוב לב ולאהוב כמו דב אוהב מאוד להיות רחב לב וגם נדיב לב אהיה דובון אכפת לי מאושר מאו אנחנו דובוני איכפת לי כל כך נפלא להיות דובון אכפת לי אוהב מכל הלב את מי שבא לי ונעזור לכל אחד תמיד לא רוצה להיות טבח או שוטר תנועה לא רוצה להיות נגן ושופר תרועה רוצה רק דובון אכפת לי להיות רוצה להיות דובון אכפת לי!

psychoit

New member
האופנוברים ממאדים

האופנוברים ממאדים האופנוברים ממאדים האופנוברים ממאדים האופנוברים ממאדים האופנוברים המדליקים האופנוברים האופנוברים האופנוברים האופנוברים ממאדים קשוחים, גנובים ומדליקים האופנוברים האופנוברים ממאדים האופנוברים ממאדים האופנוברים ממאדים

RossandRachel

New member
בבאי =]

יש לי חבר, יש לי חבר שבא אלינו מעולם אחר מתוך הקשת בענן הוא התגלגל ישר לכאן והוא מציל והוא עוזר, והוא הכי הכי חבר גלו לי ידידיי, מאין בא בבאי? איפה נולד? ואיך נדד? ואיפה הוא היה? גלו לי ידידיי איך בא אליי בבאי?? גלו לי ידידיי איך בא אליי בבאי? איך הוא נצח מצחיק כל כך מחזיק בשימשייה יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק, והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים גלו לי ידיי מאין בא בבאי? איך הוא נצח, מצחיק כל כך מחזיק בשמשייה.. בבאי אני כאן!

psychoit

New member
היתקליף החתול

היתקליף היתקליף החתול ,מבשל עוד תעלול עושה שמות בכל פינה מבלגן את השכונה הוא תמיד בתחרות ,מנצח בקלות יודע איך להסתדר לעולם לא מוותר כולם הרי יודעים הוא מלך השכונה נה נה ואם יש מתנגדים אתם בסכנה נה נה אז הצטרפו לחגיגה בכל פינה יש הפתעה ,אתם וודאי כבר מסכימים שזה עולם של חתולים היתקליף היתקליף החתול מבשל שוב תעלול כי הוא המלך בשכונה ,הצטרפו אליו !ותראו הוא, היכה

מצרפת עוד קצת למאגר שלכם

סדרה שאני לא זוכרת את שמה אבל זוכרת חלק משיר הפתיחה שלה פשושוןו אוהב לישון על הכרית הענקית לחלום חלום נפלא שמסביב תמיד הילולה בוב וגד שני שובבים הם אותו די משגעים אבל קסמוני תמד מוכן להציל אותו בזמן לפשוש נעים לחיות בלב הכפר בין השדות סבתא,סבא ודיתי את פשוש כולם אוהבים

למעלה