שירי פתיחה של סדרות אהובות

psychoit

New member
האסופית

אן, אן, אן, אן הרוח הקלילה, בלובן הפריחה את שמך הם לוחשים ריחות של קיץ משכרים לכבודך חולמים קולות של ציפורים בחלום, אותך הם מלווים אן, אן, תני לי יד ונלך ביחד אן, אן, תני לי יד נדמיין בלי פחד חלום קטן לחלום הוא יתגשם פתאום הכל סביב קסום אן, אן, תני ליד יד לא יחסר מאום

psychoit

New member
הלב

כמו הים, כמו לב הים ליבו של מרקו - סוער בו הוא יורד לחוף, יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו שם במרחקים .והלב - הוא רוצה אל אמא גם בלב, כמו בים סערות יש, וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע ...הסוד שבלב הלאה, אל המרחב אמא, שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה .אל המקום בו אמא מחכה מעבר הר וים הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא ...למרחק

psychoit

New member
שלושת המוסקטרים

אין עוד אמיצים כמותם כי הם שלושת המוסקיטרים גם דרטני הקטן שולט היטב בחרב כל העם אהב אותם שלושת המוסקיטרים כי אין קץ לגבורתם ולעוז ליבם. בדו קרב בכל מצב קריאתם אויר פולחת האחד בשביל כולם. כולם בשביל אחד ובין קרב למהומה אהבה פורחת דרטניין הוא החתן חולייטה הכלה דרטניין הקטן הסכנות עורבות לו דרטניין הקטן הרפתקאות שמורות לו דרטניין הקטן הרשעים לא ימלטו, אף לא אחד דרטניין הקטן החברים עוזרים לו דרטניין הקטן לדו קרב הם קוראים לו דרטניין הקטן אחד בשביל כולם

psychoit

New member
קלימרו

טוק טוק, מי זה דופק על קליפת ביצה שלי? היי הופ, מי זה דופק?! זה אני קלימרו שמי! לפעמים עצוב לי, לפעמים רק טוב, העולם מלא הרפתקאות לרוב! בכיתה, בבית, בחצר, ברחוב, תמיד אני עם כל החברים שלי! אפי, אפי אפרוחה, חברה הכי טובה... בני, רני, חזי גם... ואנשי העיר כולם!!! שיר שיר, יחד נשיר, את השיר הקטן הזה, שיר שיר, בואו נשיר, הנה שוב הפזמון חוזר: לפעמים קשה, ולפעמים זה קל! לכל תיסבוכת יש פתרון כזה וקצת מזל! אז, שיר שיר, יחד נשיר את השיר הקטן הזה!....

psychoit

New member
סיפורי אבא בונה

כמה נעים בשעת סיפור השעה הכי נפלאה כך לשבת סביב ולהקשיב לסיפור של אבא בונה כשהוא מתחיל רק לספר את ליבנו הוא שובה זו שעה גדולה זהו זמן נפלא עוד סיפור עם אבא בונה סיפורים שהוא מספר נשארים איתנו יום וליל אם נישן או נשתולל סיפורים כה נפלאים תמיד משעשעים עוד סיפור אחד על זאב אחד זה הזמן הכי מתאים דינוזאורים על הדשא משחקים בחץ וקשת סיפורי הרפתקאות על ניסים ונפלאות זה מעניין מאוד אבא בונה בשעת סיפור מוצא מקום מיוחד הוא אוסף אז את כולנו תחת מטריה אחת הוא מספר על אוהבים ועל פרחי אביב זו שעה גדולה זהו שמן נפלא שעת סיפור עם אבא בונה

psychoit

New member
שלתיאל קוואק

שיר פתיחה אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר ארקוד, אקפוץ, ארחף באוויר כדי שתשמח בין טיפות המים טוב לי כאן כפליים אני קצת מתעכב כי סתם אני שוכח מבין טיפות המים רואים את השמיים אני פה מחכה עד שיצא ירח ...לה לה לה בין טיפות המים נהדר כפליים עוד מעט אבוא בין טיפות המים נהדר כפליים אבל אני כבר פה שיר סיום תמיד אני שמח את הצרות שוכח שואל רק שאלות ואין לי דאגות אני כל כך שמח כשפרח פורח ושמש במרום אומרת לי שלום אני כלל לא שמח כי איפה הירח ולמה זה פתאום ?נפסק לי החלום אני דווקא שמח תמיד, תמיד שמח כשיש לי גם תשובות לכל השאלות אך יש לי חבר ולי הוא עוזר קוראים לו שאלתיאל

shiiiran

New member
יו איזה פרק עצוב היה הראשון

אחרי המוות של מופסה במלך האריות אז זה המוות הכי עצוב.. ההורים של שאלתי חוצים את הכביש עם כל האפרוחים ואז שומעים חריקת מכונית ורואים את הנעל עפה באויר.......

Bazooka Jane

New member
מה אפשר לצפות מסדרה שמשתמשת

בדמויות פאשיסטיות במובהק? לא היתה שום כוונה להגן על נפשם הרכה של הילדים שהיינו. אותי היא סתם הפחידה.

psychoit

New member
בארץ הקטקטים

בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק אל תשכחו לקחת טרילי לי טרה לה לה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום! טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טילילילילי

psychoit

New member
המומינים

שיר פתיחה הנה באים כן הם באים המומינים המופלאים בתוך העמק המלא שמחה מאי וכל המשפחה משפחת מומין משפחת מומין אוהבים הם לטייל ולפעמים להשתולל מומיו שלנו מומין טרול איתו בעמק גרה כל {7X}משפחת מומין עם אבא חביב שמנמן וגדול מומין אמא תמיד מטפלת בכל בבית קטן הם גרים בשלוה באהבה עם הרבה ידידים והרבה חברים בעמק קסום ומוזר הם גרים נפליג אל העמק המלא שמחה כולנו יחד כולנו יחד שיר סיום שלום וברכה ניפרד בשמחה ממומין מכל הידידים שהם כמו משפחה של מומין עם סניף וסנופקין ומאי הקטנה שבאו אלינו כמו מתנה המומינים , המומינים תמיד הם עוזרים ותמיד אוהבים המומינים רוקדים ושרים לפעמים גם רבים המומינים מעבר לים ומעבר להר יש עמק רחוק ,נפלא ומוזר המומינים המומינים המומינים

psychoit

New member
טוב טוב הגמד

שיר פתיחה-גירסא א בוא איתנו, נשב בתוך עולם מופלא שם נגשים חלום וכל משאלה זהו טוב טוב - גמד זעיר ומיוחד לעזרת כולם יוצא הוא מייד כאן בממלכת כל הגמדים יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרות כאן בזכותו של טוב טוב הגמד .יישאר עולם זה טוב לעד זה הרגע לפגוש את כל החברים ולראות מקרוב כיצד הם חיים גם אם טוב טוב נתקל בטרול רשע אחד .לא זה יהיה מכשול, יראה זאת מיד כאן בממלכת כל הגמדים יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרות כאן בזכותו של טוב טוב הגמד יישאר עולם זה טוב לעד שיר פתיחה-גירסא ב' זה היער, בתוך הגזע העתיק יש כניסה סודית מאוד, יש פתח ניסתר זה הבית של טוב טוב הגמד הטוב עם אישתו האהובה באושר הוא גר טוב שגמדים,ציפורים וחיות ידידים , יחד נהדר ליחיות פה ביער החיים שלווים כל-כך, גמדי-היערות עוזרים לכולם, אם כאב יש בכל מקום שבעולם, טוב טוב הגמד הטוב מגיע לשם, אבל יש בתוך היער מיפלצות רעות,הטרולים, הם טיפשים,והם שונאים,והם רוצים רק להרע, טוב שגמדי-היער חכמים מהטרולים, בעזרת הידידים הנחלצים מכל צרה טוב שגמדים,ציפורים וחיות ידידים , יחד נהדר ליחיות

nir2107

New member
זה רק אני

או ששיר הפתיחה של טוב טוב (גרסה א') זה פשוט שיר ענק?

למעלה