שירשור אוף כי אתם..

דופיאשה

New member
יאווו ../images/Emo10.gif

אני מקווה שהכלבה שלך לא חולה בכלבת אולי כדי ללכת לווטרינר . איזה כלבה מסכנה זאת שחולה בכלבת אויי
אני אוהבת כלבים
נ.ב כשכתבת נצל"ש לא ציפתי למשהו כל כך ארוך
סתם

אוך,

לאמשנה, תתעלמו.. אמא שלי ואחותי חזרו הביתה. *הולכת למות במקום חבוי ומרוחק ככול האפשר*

sintesis

New member
אז תקחי אותן למרפאת חיות

ואני במקומך הייתי גם הולכת להיבדק, אבל אני סתם פחדנית

אויי 0.0

אני שמחה שאת בסדר ושלא ננשכת על ידי הכלבה! *אנחת הקלה* זה היה ממש אחראי מה שעשית, כל הכבוד!

Bakura

New member
... אל דאגה, יקירתי ^^

א. נורא נחמד מצדך שהצלת אותה! ב. זה לא דווקא סימן לכלבת, יכול להיות שהייתה לחוצה ג. מכלבת נדבקים רק ממעבר רוק ישיר או מדם לדם. אם היא למשל נשכה אותך, יש סיכוי שאת חולה. אני לא חושבת שהכלבות שלך נדבקו, והן גם מחוסנות אז בכלל >_> וכלבת לא דווקא מופיעה אחרי עשרה ימים. יש כאלה שהמחלה דוגרת אצלם שנה לפני שהיא בכלל מראה סימנים... אבל בכל מקרה, אם הכלבה הייתה חולת כלבת , היא הייתה מריירת וזה, לא דווקא מתנהגת מוזר. ההתנהגות שתיארת היא התנהגות כנועה מפחד, וכנראה זה ששמת לה קולר הכניסב אותה לחרדה כי אולי התעללו בה. ...איפה הסלוקית, ולמה לא רצת איתה לוטרינר?

אה..

א. לא הצלתי אותה.. X_X ב. זה לא היה לחץ. רגע אחד היא הייתה חברותית ורגועה, ורגע שני היא הייתה פחדנית ותוקפנית. ואז שוב הייתה ידידותית. אני ראיתי כלבים לחוצים, והם לא התנהגו ככה. ג. אני יודעת.. אבל הכלבות שיחקו איתה פעם אחת. אולי אני באמת קצת פרנואידית
היא התנהגה ככה גם בלי קשר לקולר.. גם לפני ששמתי לה אותו. וחוץ מזה הסיכויים שהיא באמת חולה בכלבת הם די הגיוניים, בגלל שאני לא יודעת מתי היא הגיעה לקיבוץ, ולידו משוטטים תנים. (שומעים אותם לפעמים T_T) הסלוקית עדיין קשורה, כי אמא שלי לא מרשה לי להתקרב אליה. ולא רצתי לווטרינר, כי אבא נסע עם האוטו. בהנחה, שהדוד היה מכים להסיע אותה לווטרינר (לא היה הרבה סיכוי שזה יקרה). לא הייתי מצליחה להביא אותה לאוטו, כי היא השתוללה וניסתה לנשוך אותי. בהנחה שהייתי מצליחה להביא אותה לאוטו, איפה היינו שמים אותה? לידינו על המושב? לא. כי אני, אם כל הכבוד לכלבה, ממש לא רוצה להנשך. והאוטו שאני מדברת עליו הוא קטן מאוד. ושוב, אמא שלי, ואבא שלי שחזר עכשיו, לא מסכימים שאתקרב אליה.. X: (ד"א, זאת אני, מלפפון ים 1, שלא היה לה כוח להחליף ניק U_U)

Bakura

New member
לפחות אוכל ומים יש לה?...

ותנסי לשים לה מחסום מאולתר מחגורה או משהו...

../images/Emo122.gifאבוי לי.

אני טפשה, טפשה, טפשה, טפשה. ועוד פעם טפשה. מישו שחרר אותה, והתברר שהיא לא חולה בכלבת. זה היה רק הדמיון הפורה מדי שלי. אני רוצה למווווות.. היא לא עשתה שום נזק. ואני קשרתי אותה. והיא הייתה קשורה בלי אוכל ומיים.. *הולכת לירות בעצמי* X_X

נ. ב.

הצלחתי לשכנע את אמא ואבא לאמץ אותה! *_* אפילו שעל תנאי, ושאסור לה להכנס פנימה... הם טוענים שגם ככה בקושי יש מקום בבית לשתי כלבות, ועוד כלבה אז בכלל לא יהיה =_= קראנו לה שינה. עוד מעט אוסיף תמונות שלה *מחייכת חיוך מאושר ואידיוטי* היא כזאתי חמודה *-*

Fay Wood

New member
יאאאאא!!!! ^________^

אני מהזה שמחה בישבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו חמודה היאאאא!!!!!!! לקחתם אותה לרופא לבדוק שאין לה כלום? וואי היא כזאת חמודהה! אני באמת שמחה בישבילך ^_^ בכל מקרה, תהני לך בזמן שלי יש בבית רק שני קופים שקוראים להם האחים שלי
גמני רוצה כלב/חתול!!!!!!! בעעע החיים לא פיירים...

אבל לא לקחתי אותה לווטרינר..

היא לגמרי לא חולה בכלבת, אני סתם הייתי פרנואידית...X_X ואין לי רק כלב אחד וחתול אחד... T_T יש שלוש כלבות, חתול וחתולה, דגים, ותוכי קוקוטייל מטורף אחד. ומי צריך לטפל בכולם לבד? אני, אפילו שרשמית, רק כלבה אחת היא שלי.
כשהאחיות שלי רוצות לעצבן אותי, אז הן מעמידות פנים שהן בועטות בחתול 'האשפתון'(כינוי שאמא שלי הצמידה לו, אחרי שהוא התחיל להפוך את הפח שלנו -_-), או בכלבה שלי, אפילו שזה אף פעם לא מזיז לה (פעם אבא שלי הריח ריח שרוף. אחרי כמה דקות, הוא הבין שזאת הכלבה שנשענה על התנור חימום, ושנשרפת לה הפרווה. היא אפילו לא שמה לב לזה O_O). <.< אני תמיד צווחת במקומה...

Fay Wood

New member
חחח טוב... לפחות טוב לדעת שהיא בסדר

^_^ גמני רוצה כלב/חתול...

FireZeroX

New member
דוגרי, עשית בדיוק מה שהיית צריכה

לעשות, וממש טוב שעשית ככה... זה אנושי לחשוב שיש לכלבה שמתנהגת ככה כלבת, ועוד יותר אנושי לפחוד אם יש כלבים שלך ליד, אז טוב שעשית את מה שעשית, ואת לאאאאא יורה בעצמך!!! אנחנו לא מרשים לך!!! מלפפוני, יו שוד ליב... יו דיד דה רייט ת'ינג... איי סאק אינגליש... רק שתדעי, אם תכריחי אותה ללבוש אדום פעם בחודש היא תהפוך לשד XD

למעלה