שירשור אוף כי אתם..

NOYMAN12

New member
אם כבר כלבים ונשיכות ...

נשך אותי הכלב של דוד שלי בחופשת פסח ... כלב זאב ... אבל הוא זקן והוא כרסם 2 מכונות כביסה ככה שזה רק שטף דם ( שעדיין עד עכשיו נמצא על היד שלי ) וצלקת שאיכשהו הגיע לאוזן ... שחזרתי וויסקי ( הכלב המאמוש שלי ! ) ראה שאני בוכה והוא מזה נבהל הוא רץ אליי וליקק לי את היד ... חחחח .... וויסקי הנשמה שלי .... הנה תמונה שלו ....

De-Panther

New member
שירשור אוף כי אתם..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יותר מידיי אוהבים את זה קודם כל הודעה חשובה התחילו ההצבעות לטקס תפוח הזהב
בבקשה תצביעו לפורום אינויאשה
http://www.tapuz.co.il/forums/mis/goldenapple.asp
אבל חוצמההודעה הזו כל שאר השירשור הזה הוא אוף... בקיצור... כל הנצלשים שלכם שימו כאן... עדיף שהודעות עוף תכתבו בקומונה... אבל אם אתם מוכרחים בפורום... אז שימו בשירשור הזה ולא באחרים... וזה כולל הודעות של בואו לצ'אט בכלמקרה... הנה קישור לקומונה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=1998 בעלי אתרים... אני מבקש שאת כל ההודעות שלכם לגבי האתרים שלכם תשימו בשירשור הזה... כמו שאני לא בא ומציף את הפורומים שיש לכם באתרים ומזכיר כל שניה את הפורום או את האתר של הפורום הזה באתר שלכם ככה אני מקווה שגם אתם לא תציפו את הפורום כאן ואם אתם כבר מוסיפים כאן הודעה בקשר לאתר שלכם... עשו טובה ותתנו לנו קצת קרדיט גם אצלכם
אגב... הנה כתובת האתר שלנו http://users.tapuz.co.il/inuyasha (בקרוב פינת תקצירים ועוד קוויז...) מי שרוצה להוסיף קוויזים לאתר מוזמן לשלוח לי מסר עם הקוויז והתשובות שלו

המשך הפיק שלי...

ההתחלה של הפיק הזה נמצא בפורום איפשהו... כתוב בנושא "הפיק הראשון שלנו...." משהו כזה, והשם שלו זה "עוד פיק הזוי שלנו.." סבבה? ואם אתם בכל זאת לא מוצאים אז אני אפרסם את כולו ( ב word) יותר מאוחר.. המשך: נארקו לא נראה במיטבו, אך נראה חזק מאי פעם. "סתום ת'פה, נארקו! בחיים לא אתן לך את אבן ארבע הנשמות! גם אם זה יעלה לי בחיי!". "הרגת את משפחתי.... הרגת את משפחתי...." שמע אינויאשה את קגומה לוחשת לעצמה שוב ושוב. "אוקיי, אינויאשה... אם לא תיתן לי את אבן הנשמות גם אם זה יעלה לך בחייך, אז אולי אם זה יעלה בחייו של האדם שהכי חשוב לך בחייך תיתן לי את אבן ארבע הנשמות..." אמר נארקו בלי להניד עפעף. אינויאשה פקח את עיניו באימה. הוא הבין על מי הוא מדבר. "ק-גו- מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק אינויאשה ורץ לעברה, אך כבר היה מאוחר מדי............................................. נראקו הכניס יד ללבה של קגומה, והיא נפלה על האדמה ללא רוח חייים! "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!" צעק אינויאשה ורץ לעברה. "אינויאשה..." הוא שמע את קגומה אומרת. "תנקום את נקמתי. ואל תשכח... יהיה מה שיהיה... יעבור כמה זמן שיעבור... תמיד אוהב אתך..." לאחר שאמרה את דבריה, היא עצמה את עיניה... "לא... קגומה... אסור לך למות... לא... קגומה, לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק אינויאשה. "נראקו!!!!!!!!!!!!!!!! נבלה שכמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק אינויאשה וראה שנראקו נעלם, "פחדן שכמוך!!!!!!!!!!!!!!החזר לי את קגומה!!!!!!!!!!!!!!". "חה חה חה!" שמע אינויאשה את נראקו צוחק משום מקום, "אין לי כבר צורך בך... אבן ארבע הנשמות אצלי... חהחהחה!". "נראקו!!!!!!!!!!!!! אני נשבע לך שאני אהרוג אותך!!!!!!!!!!!!!!אתה שומע אותי?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". "חה חה חה חה חה" אינויאשה שמע את צחוקו של נראקו מתרחק אט אט. "לאאאאאאאאאאאא! קגומה!!!!!!!!!!!!!!!! את חייבת לקום!!!!!!!!!!!!!! בלעדייך אני לא חי!!!!!!!!!!!!!!!!!". אינויאשה הביט בחרבו ולחש: "קגומה, אם את נמצאת בעולמך, גם אני אהיה איתך בעולמך". הוא הוציא את טסאיגה ונישק את קגומה המתה בפיה, ואז הרים את טסאיגה לעבר ליבו, אך כששמע מישהו שאומר לו: "לא! אינויאשה! מה אתה עושה?!" הוא הוריד את חרבו וראה את קגומה מאחוריו. "קגומה! את בסדר!" צעק וחיבק אותה חיבוק גדול מאוד. "אינויאשה, מה רצית לעשות? נפלת על השכל?!" שאלה קגומה בדאגה. "קגומה, כבר לא משנה מה רציתי לעשות, מפני שאני לא אעשה זאת. צריך לחשוב על העתיד...". "מה? מה אתה רומז, אינויאשה?". "קגומה" אמר אינויאשה שהסמיק עד מאוד, "רוצה להתחתן אתי?" . "הו, אינויאשה..." אמרה קגומה ונישקה את אהוב ליבה. אינויאשה חייך,"זה אומר שכן?". "כן" חייכה קגומה ונישקה אותו פעם נוספת. זהו הסיפור על אינויאשה וקגומה. כמו שבטח כבר ניחשתם לבד, קגומה ואינויאשה התחתנו באושר ועושר וילדו שני בנים ובת אחת. ובאשר למירוקו, סנגו ,שיפו ונראקו? נראקו מת משברון לב על חייו הטובים של אינויאשה. וכמו שיכולתם לנחש לבד, מירוקו וסנגו התחתנו. וכמו שלא יכולתם לנחש לבד, שיפו התחתן עם קיקיו, שהתברר שהיא שדה מסוגו. כתבו: לירוש הפינקית וחברתה הגרינקית

Bakura

New member
תיכף תראי מזה למות משברטון לב !@!

כוס אמאמאמאמאמאמאמ שלך ! מאטומטת ! מה את חושבת כשאת כוצתבת כזה דבר טפשי חתיכת גכשרון אין לך !@ (((זאת זוהר, לא להאשים אותי ;; תמשיכי זוהר... ))) מה את פאקינג מפגרצת !?<!?!?!?!?!? כאילו הלללללללללוווווווווווווו למה שהבישי לשי ימות משבירון לב בדיוק !~? ?!?!?!.!?!?!?!?!?!?!?!1 או שתתקני את הסוף !!!! או שקגומה הולכת למות מגרזני לב !ה בתוך הלב ! עמוק !!! ואינויאשה בחיים ! בחיים ! בחיים! לא יתחתן עם הז-ב-ל ה-ז-ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אאאאאאאאאאאררררררררררררררררררררררררררגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג צולעת מסריחה ... כן .. סיימתי ^_______________________________________^ אוהתב אותך !!! חיים שלי !!! נשיקות חיבוקים !! והרבה קוהאקו ~!!!!!!!!!! ... >_> *קיבלתי מכות.... ;; חופיתושקה! היא הרביצה לי!!!!!!!!! *בוכה***

תסתמי ת'פה שלך!!!!!!!!!!!!

קגומה הרבה יותר חמודה מקיקיו!!!!!!!!!!!! קיקיו היא כמו קוץ ב'תחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתלך לעזאזל הקיקיו ה"מתוקה" שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקשר לנארקו שלך ה"בישי" הוא יכול ללכת גם לעזאזל!!!!!!1 אה... בעצם, הוא לא יכול ללכת............. אם את מבינה אותי..................

Bakura

New member
...חשוב לי להבהיר שזאת לא הייתה אני

והסיבה לשגיעוט של זהר היו שהיא כתבה ממש מהר... ואני חולקת עליך קיקיו ממש יפה, טובה, חכמה ... ו כל מה שקגובעע לא. נאראקו הוא בישי. אי אפשר להתכחש. ... ולמה הוא לא יכול ללכת?... אולי איזה בישי דאג לזה בלילה? ^_~ ... רגע, זה אומר שנאראקו לא היה הסאמא...? ... סאשי.... >_> סשומרו: *Gulp* ... סלחו לי, אני צריכה ליישב כמה דברים עם שדים מסויימים שבוגדים בחצי האח היחידים שיש להם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... סשומרו:*מייייייייייייייפ*

נ.ב

איך את מדברת????????????????????? כוס אמאמאמק שלך??????????????? ומאטומטמת???????????????? אם כבר את רושמת קללות, אז תירשמי אותן בלי שגיאות כתיב, בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב.ה (נזכרתי בזה הרגע) הכל עובר אליך, קקי בידיך!!!!!!!!!!

לא לקחת את זה קשה מדיי?

תשמעי, זאת תגובה מוגזמת, אפילו אם זה היה בצחוק, זה יכול לפגוע. דיי מרושע מצידך.

Naraku SeXy

New member
זה ממש מצחיק ..

כקגומה מתה .. אבל לא הבנתי איך היא חזרה בדיוק ?! הוא השתמש באבן .? הוא החייה אותה עם החרב ? נאראקו הפך אליה ואז הם הרגו אותו ?!

למעלה