המשך הפיק שלי...
ההתחלה של הפיק הזה נמצא בפורום איפשהו... כתוב בנושא "הפיק הראשון שלנו...." משהו כזה, והשם שלו זה "עוד פיק הזוי שלנו.." סבבה? ואם אתם בכל זאת לא מוצאים אז אני אפרסם את כולו ( ב word) יותר מאוחר.. המשך: נארקו לא נראה במיטבו, אך נראה חזק מאי פעם. "סתום ת'פה, נארקו! בחיים לא אתן לך את אבן ארבע הנשמות! גם אם זה יעלה לי בחיי!". "הרגת את משפחתי.... הרגת את משפחתי...." שמע אינויאשה את קגומה לוחשת לעצמה שוב ושוב. "אוקיי, אינויאשה... אם לא תיתן לי את אבן הנשמות גם אם זה יעלה לך בחייך, אז אולי אם זה יעלה בחייו של האדם שהכי חשוב לך בחייך תיתן לי את אבן ארבע הנשמות..." אמר נארקו בלי להניד עפעף. אינויאשה פקח את עיניו באימה. הוא הבין על מי הוא מדבר. "ק-גו- מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק אינויאשה ורץ לעברה, אך כבר היה מאוחר מדי............................................. נראקו הכניס יד ללבה של קגומה, והיא נפלה על האדמה ללא רוח חייים! "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!" צעק אינויאשה ורץ לעברה. "אינויאשה..." הוא שמע את קגומה אומרת. "תנקום את נקמתי. ואל תשכח... יהיה מה שיהיה... יעבור כמה זמן שיעבור... תמיד אוהב אתך..." לאחר שאמרה את דבריה, היא עצמה את עיניה... "לא... קגומה... אסור לך למות... לא... קגומה, לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק אינויאשה. "נראקו!!!!!!!!!!!!!!!! נבלה שכמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק אינויאשה וראה שנראקו נעלם, "פחדן שכמוך!!!!!!!!!!!!!!החזר לי את קגומה!!!!!!!!!!!!!!". "חה חה חה!" שמע אינויאשה את נראקו צוחק משום מקום, "אין לי כבר צורך בך... אבן ארבע הנשמות אצלי... חהחהחה!". "נראקו!!!!!!!!!!!!! אני נשבע לך שאני אהרוג אותך!!!!!!!!!!!!!!אתה שומע אותי?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". "חה חה חה חה חה" אינויאשה שמע את צחוקו של נראקו מתרחק אט אט. "לאאאאאאאאאאאא! קגומה!!!!!!!!!!!!!!!! את חייבת לקום!!!!!!!!!!!!!! בלעדייך אני לא חי!!!!!!!!!!!!!!!!!". אינויאשה הביט בחרבו ולחש: "קגומה, אם את נמצאת בעולמך, גם אני אהיה איתך בעולמך". הוא הוציא את טסאיגה ונישק את קגומה המתה בפיה, ואז הרים את טסאיגה לעבר ליבו, אך כששמע מישהו שאומר לו: "לא! אינויאשה! מה אתה עושה?!" הוא הוריד את חרבו וראה את קגומה מאחוריו. "קגומה! את בסדר!" צעק וחיבק אותה חיבוק גדול מאוד. "אינויאשה, מה רצית לעשות? נפלת על השכל?!" שאלה קגומה בדאגה. "קגומה, כבר לא משנה מה רציתי לעשות, מפני שאני לא אעשה זאת. צריך לחשוב על העתיד...". "מה? מה אתה רומז, אינויאשה?". "קגומה" אמר אינויאשה שהסמיק עד מאוד, "רוצה להתחתן אתי?" . "הו, אינויאשה..." אמרה קגומה ונישקה את אהוב ליבה. אינויאשה חייך,"זה אומר שכן?". "כן" חייכה קגומה ונישקה אותו פעם נוספת. זהו הסיפור על אינויאשה וקגומה. כמו שבטח כבר ניחשתם לבד, קגומה ואינויאשה התחתנו באושר ועושר וילדו שני בנים ובת אחת. ובאשר למירוקו, סנגו ,שיפו ונראקו? נראקו מת משברון לב על חייו הטובים של אינויאשה. וכמו שיכולתם לנחש לבד, מירוקו וסנגו התחתנו. וכמו שלא יכולתם לנחש לבד, שיפו התחתן עם קיקיו, שהתברר שהיא שדה מסוגו. כתבו: לירוש הפינקית וחברתה הגרינקית