שירשור אני חדש\ה פה|זבנג|

metuka15

New member
הו,שלום! ^^

אני סיון,בת 15 וחצי חולת אנימות תמיד רציתי לראות אינויאשה ואני מודה לערוץ 6 שעשה מעשה טוב אחד בחיים שלו והביא לנו את האנימה המקודשת הזו ביפנית טהורה ללא צנזורה *סגידה* הפרק היום היה גדול! קגומה שליטה! אני מתחפשת אליה מוחעחע

lorats

New member
יש לי שאלה

רציתי לדעת אם גם לאנשים שחושבים שאינויאשה זאת סידרה מאוד נחמדה רק שחוזרת על עצמה ולא נגמרת יש זכות להשתתף בפורום? אורן מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif הגיעה הזמן יש פורום ../images/Emo41.gif

חבל שנטע היא לא המנהלת גם T.T ממ אני חדשה ^^

../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

הו עוד אחת שהצטרפה למועדון של אוהבי קגומה יש!!!! אני מקווה שאת בטובת הקשר של קגומה + אינויאשה ולא של קיקיו + אינוישה (*בורחת ממעריצות של קיקיו+אינויאשה שרוצות להרביץ לי... הצילו!!!!)

y a m i girl

New member
XD|מדוזה|../images/Emo82.gif

"אני אדומה! אני אדומה!!! גם אני חשה כיסופים. להישרף זה מה זה לא מגניב. אם אני סוגדת לווטסון" לפני איזה יומיים הוא החיל גם "אתה קובי שבע שנים יוצא עם אחת זה לא להאמין" XD דיי, פנינה הרגה אותי עם השיר הזהXD

keep smiling

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif נ...נ...נעם?

איפה את בובע? ^^ ברוכה הבאה ^^

זה באמת ככה 0.0

זה כאילו פגישת מחזור אחת גדולה 0.0 אפילו נומי וסיוי חזרו!! רק מעריצי האינו החדשים לא מבינים על מה לכל הרוחות אנחנו מדברות ^^;

De-Panther

New member
חדשים?? לפי מה שאני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

זוכר אני זה שהביא לנטע מלא מלא מלא דיסקים של אינויאשה כדי שהיא תיראה
(והם גם היו אצלה במשך משהו כמו שנה או יותר
) ומן הסתם ראיתי את הפרקים שם לפניה
אז אם היא לא חדשה... גם אני לא חדש
ומכאן שאי אפשר לקרוא לי חדש
אולם אני מבין על מה אתן מדברות
ואגב... למה כולכן יצאתן מפורום סאקורה אם כל כך אהבתן להיות שם??(סתם תהיה)

y a m i girl

New member
אני לא חושבת|מדוזה|../images/Emo82.gif

שטטי התכוונה לזה שאתה חדש... היא דיברה על החדשים ממש... אלה שהתחילו בטלוויזיה והכל.. ובקש פורום סאקורה... המ... איך אני אסביר? זוכר מה קרה לה"פ הספר? אז בערך אותו הדבר...

De-Panther

New member
יצא סאקורה החמישי??|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ואז כולם התחילו לספיילר אבל אז זה אומר שהיו צריכים לפתוח סאקורה חברתי *מבולבל*

keep smiling

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif עדיין לא ^^

הו, עברנו לפאנגרלז... שזה מעיין "סאקורה חברתי" רק בלי עמיתאסף
ו...פשוט הכל התחיל להתייבש... ואנחנו עברנו לנו לתקופה אחרת בחיים ו..*קיפי מתחילה לבלבל לאנשים במוח*

למעלה