שירשור אני חדש\ה פה|זבנג|

אוו היי אתה כאן ^^

נחממצד לראות אותך שוב ^^ כל החבורה הישנה כאן *שוקעת בנוסטלגיה*... *נסכלת בפחיות*

y a m i girl

New member
המ...|מדוזה|../images/Emo82.gif

אתה לא זוכר שהחדשים השטלתו על פורום הספר? שהוותיקים נדחקו הצידה ולא הסתדרו עם החדשים? שכולם עברו למקום אחר? שפעם פורום ה"פ הספר היה שונה ממה שהוא היום? אז... פורום סקורה נהפך להיות פורום.. המ.. חדשים השטלתו עליו אחרי שנגמרה הסדרה, תחנו שוב ושוב שירשורים טיפשיים ומעצבנים ודחקו את הוותקים הצידה, שרוב הוותיקים עברו לקומונת פאנגרלז.. משהו כזה פחות או יותר

Kawaii Me

New member
אני הייתי אמורה לנהל פה../images/Emo29.gif

T____________T נורא רציתי אבל חיי האישים כה עמוסים
כמה מרגש*_* בעעכס היה לי מבחן מכוער היום, בעל תכנים שהייתי מוציאה מהחוק אם זה היה תלוי בי><

Kawaii Me

New member
:X אני נא..נצ..~נצנצים~../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

שכחתי להגיד ברוכה הבאה, בושה וחברה >< ברוכה הבאה תעשי כיף חיים תהני:) ואל תחצי כביש באלכסון

keep smiling

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif הו, מנהל דגול!

אתה כ"כ מנהלי! ומתאים לך כחול! ומתאים לי אדום *מהרהרת* אבל נוותר על התענוג. נו, אתה מוחנף בזה שאתה כחול. חנפנית שכמותי

De-Panther

New member
כרגע אדומה אחת זה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מספיק
ברגע שיהיו שתיים כבר תיהיה פה תוכנית טלויזיה
*תוהה אם מישהו הבין את ההומור הרדוד שלי לגבי התוכנית - האדומות*

keep smiling

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif אני לא רוצה להתאדם ><

לא ולא ^^ רק אמרתי שמתאים לי אדום... ו"אני אדומה אני אדומה" זה בעברית. ואני לא אוהבת לכתוב את הניק שלי במסנג'ר בעברית :-\ ו"i'm red! i'm red!" לא מצתלצל טוב... הקיצר. בואו נסגור עניין. מנהל דגול |סגידע|

Kawaii Me

New member
XD אולי^^ ../images/Emo29.gif

אם לא יבעטו בי אז כן:) בכל אופן, הקרדיט אל אורן המאוד נרקיסיסט..את יודעת, מלא בעצמו. *לוחשת: "סנוב"* ^_^ סתם הוא *אחלה*:) אחלה...נ..נצ..נצנצים!D:~ ואין צורך להתחנף אליי XD אני נחמדה כדרך הטבע:)

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif מה רע בנרקיסיזם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני נהנה מכל רגע
*מפסיק לתרום לשירשורי העוף*

Kawaii Me

New member
מה רע? *תוהה* מענייןP: ../images/Emo29.gif

אולי עצם העובדה שזה "אניהכישווהמדהיםחתיךמושלםמגניבועודהרבהביטוייםדומים" נשמע כמו משפט שאמר איזה גנום:) כלומר אם אתה קורא ספרים והכל. אם לא, בור ועם הארץ שכמוך><>< P: איזה פורום שאווה:)

De-Panther

New member
אני לא קורא ספרים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל אם כבר אני קורא משהו זה יהיה הארי פוטר אבל למי אכפת מהגנומים שם?? ואיך ידעת שאני נרקיסיסט??

למעלה