שירשור אני חדש\ה פה|זבנג|

metuka15

New member
חחח אני תמיד פה

אני נעלמת בלי שאני שמה לב..וגם מחוסר זמן..המפ..אבל נראה לי שאני שאת הפורום הזה אני לא יעזוב כל כך מהר..אני חשה צורך להגיב על פרקים חיחי וחוצמזה-אם כולם כבר כאן אז זה באמת מעולה ^^

y a m i girl

New member
טטייייייייייייייייייייי|מדוזה|../images/Emo82.gif

ברוכה הבאה ביתי היקרה^^

y a m i girl

New member
כןןןןןןן^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

כל בנותי התפוזניקיות פה!XD לא ידעתי שגמאת^^ יאייייייייייייי

אוייי אני ממש מצטערת!

כשהתחלתי להקליד את ההודעה שלי ההודעה הזאת לא הייתה קיימת <.< אממ תוכל לשרשר אותה לכאן? *פאפי פייס*

שלום!

אני חדשה מין הסתם אני הדס בת 11 וחצי והייתי בקומונה עד שגיליתי שיש פורום! (אבל אולי אני עדיין ישאר בקומונה...) בכל מיקרה רציתי גם להציע שבכל יום מישהו יכתוב את התקציר למי שהפסיד...

Sesshoumaru

New member
היי אני חדש פה

היי קוראים לי יוני אני מת על הסידרה וכבר הספקתי ליראות לפחות חצי מהפרקים אני מיתכוון אם יהייה לי זמן למלאות לגמרי את המילון מונחים אז כל עזרה תיתקבל

ReD MoOn GiRl

New member
קוניצ'יווה...

אני גם חדשה פה!/(^O^)\ שמי סורה צ'אן ואני לצערי רק התחלתי לראות תסדרה אבל אני יודעת עליה יותר מאשר המידע שרק בפרק הראשונים יש כי הסנסיי שלי מזביר לי דברים מעבר לפרקים הראשונים!^_^ הדמות הכי אהובה עלי בסדרה היא סאשי קון ו...זהו אני מניחה D:

Bakura

New member
שלום.

קוראים לי באקורה, ואני התחלתי לראות אינויאשה מערוץ הילדים (למרות שהכתוביות לא הכי, אבל זה הרבה יותר טוב מדיבוב וגם לא עולה לי מגות במחשב...) אני אוהבת אנימות ומנגות וכבר קראתי וראיתי מספר די נכבד מהן, ואני בתהליכי צפייה של כל מיני סדרות שונן איי, ושהמחשב שלי יחזור אני אראה גם Pet shop of horrors וכמה סדרות שוג'ו איי כמו Utena. הדמות האהובה עליי הוא סשומרו, ואני בעד סשומרוXאינויאשה ולא ממש אוהבת קגומה-אינויאשה. אני מעדיפה את קיקיו, אם כבר. גם פעם חשבתי שקוראים לו סה-סה-שו-מה-רו, ודי התאכזבתי שקראו לו לבסוך סה-שו-מה-רו, אבל התרגלתי, זה שם כוסי ^_^ מקווה שנהנה יחדיו. ודרך אגב, סורי אינו-צ'אן, אבל הכלבה שלי הרבה יותר יפה ממך ^*^

זה באמת ססשומארו. (עם שתי ס'.)

כנראה שבתרגום הורידו אחת מה-ס' בגלל הקושי שבהגיית המילה לקהל הצופים הישראלי. ואין שום שונן איי בין ססשומארו לאינויאשה. לא קראת את התגובה שלי לאחת ההודעות שלך בפורום מנגה ואנימה?...

GalBatz

New member
זה לא עם שני ס'.

בדיוק כמו ששיפו זה לא עם שני פ'. באנגלית כתבו את זה עם שני Sים בגלל שזאת תנועה יותר ארוכה או משהו כזה.

ברוך הבא

אם סשומארו-סמה ואינויאשה לא היו אחים אז ס22ה אבל מכיוון שהם אחים אז לא לא לא!!! לא מסכימה >< חיחיחיחיחיחיחי...

נאמ-.-

אף-פעם לא הייתי טוב בדברים האלה. אממ...היי לכל מי שאני מכיר (אני לא אגיד לכם שלום אחת-אחת, מצטער, פשוט תצא מגילה). אה, ואני חדש.

למעלה