שירשור אני חדש\ה פה|זבנג|

GalBatz

New member
כן, אני עושה את זה כל הזמן.D:

אחרי שראיתי את פרקים 5-7 בפעם הראשונה הסתובבתי ברחבי הבית ואמרתי לי "סשוווומארו-סאמה!" כל הזמן כי נדבקתי מג'אקן.XP

היי. ^^

קוראים לי דפנה והתחלתי לראות "אינויאשה" עוד במאי של שנה שעברה, אבל בגלל מחסור בזמן ובפרקים ספציפיים אני עדיין רק בפרק 31.
עכשיו יש לי יותר זמן פנוי והשגתי את הפרקים שהייתי צריכה אז אוכל להמשיך לצפות.
מקווה להשתלב בפורום.

Adi Chan

New member
שלום דסו../images/Emo9.gif *חדשה*

האנימה הראשונה שלי*_* מאז...לא הפסקתי לצפות באנימה. יום לפני יום כיפור הוא יום גורלי*_*

Kawaii Me

New member
ברוכה השווה *מושפעת* ../images/Emo29.gif

תזהרי פה הם..נצ..נצנצים~..אנחנו במיעוט! מיעוט! מיעוט! אבל אבל.."קתרין?" "כן?" "קתרין.." "כן דאמון?" .."לכי לעזאזל":) נכון שזה שווה?

אני חדשה כאן ../images/Emo9.gif

הו. מן הסתם אף אחד לא ישים לב להודעה הזאת.. כי היא ה106 בשרשור הזה.. אז. ארמ. כן. בהחלט. אני חושבת ש. כן כן. אני בטוחה. שאני יכולה לכתוב שטויות. ואף אחד לא ידע.. אז.. מה נשמע עצמי? סבבה.. איך אצלך? בסדר.. מה שלום היד? עדיין.. כואב קצת.. לא משו שימנע ממני להקליד ולנגן... ואיך הגרון? קקה. אז כיף לך בחיים כה? מאוד. ארמ. זהו. *-_-*

*גם שמה לב - ברוכה הבאה!!!

ותרגישי טוב (גם ליד וגם לגרון - וגם אני קצת לא מרגישה טוב... השיעול הורג אותי...)

De-Panther

New member
יווו!! גם את כאן../images/Emo9.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ברוכה הבאה ובטח שקוראים את ההודעות שלך (זתומתר... לפחות אני... אני קורא כאן את כל ההודעות
)

shui chan

New member
אני חדשה ^-^

למרות שבעיקורן אני אפילו אחרי הפרקים בערוץ הילדים כי פיספסתי ואני מורידה P: בהצלחה לכולכם!!

למעלה