שירשור בוקר\צהרים\ערב

בוקר טוב,בוקר אור!=]../images/Emo41.gif

קמתי ב-10 ורבע בערך..בגלל הרדיוו בעעע הוא הרעיש ושמעתי עד לחדר וכבר אמרתי שאני יקום אין טעם לישון שוב..אז קמתי ואכלתי ובאתי למחשב..אחותי נסעה לשבוע לקורס..לא הספקתי להגיד לה שלום טוב היא יצאה ב-7 בבוקר..חחח..טוב בטוח היא תתקשר אח"כ אז אני ידבר איתה משעממם בלעדייה הבית ריקני..חחחח היום אני נפגשת עם 2 חברות שלי אחת שלא ראיתי כמעט חצי שנה אולי פחות אולי יותר כי היא עברה לצפון ושהיא באה לבקר אפעם לא יצא לנו להיפגש אז קבעתי איתה להיום עם עוד חברה שלא ראיתי מסוף הלימודים..=]=] שיהיה יום שקט ורגוע הלוואי! -שירק'י-

צהריים, אתם לא דעים../images/Emo110.gif

מה חלמתיי! חלמתי שהשתכנעתי לנסוע עם חברה שלי לאיזה פארק מים [לפי החלום זה היה שפיים אבל זה היה נראה כמו משו אחר
] ובדרך חזרה עברנו איפשהוווו [נראלי בחולון
לא חושבת שעוברים שם בכלל בדרך הזאת.. חח אבל אני דעת למה חלמתי חולון
] ופתאוםםם היתה אזעקהההההההההההההה של הקטיושווווותתתתתת, ויצאנוו מהאוטווו ונשכבנוו על הרצפה ומישו אמר שאם זה נופל בחולון זה בטוח נופל פה
ואזזזזזזז שמענו בוווווווווום ענקייייייי שהיה כמה מטרים מאיתנוו:p ואז היה עוד בוםם טיפההה יותר רחוקק.. וואי איזה חלום מפחידדדדדדדדדד
טובב הקיצר יומטוובב.

חחח כן:p../images/Emo204.gif

התחרות שלי הייתה שם ופחדת כי הייתי בטוחה שזה בצפון אז אמא אמרה שזה יותר דרומה בכלל:p או שהיא עבדה עליי שאני אפסיק לפחד

למעלה