שירשור בוקר\צהרים\ערב

צהריים..=]../images/Emo41.gif

ראיתי את חברה שלי...איך התגעגעתי אלייההה בסוף החברה השניה לא באה אבל העיקר שראיתי אותה ואז היא אמרה כזה בואי נעשה סיבוב בשכונה ואז הגענו לתחנה והיא אמרה שבא לה לבקר מישהו אז נסענו באוטובוס לחברות שלנו כאילו הם תאומות והם ישנו למרות שדיברתי איזה חצי שעה לפני עם אחת מהם אבל אחת חולה והשניה לא שמעה שקראו לה אז אמרתי לה שאני באה אליה גמככה בשלישי אז אנחנו נדבר כבר וזה וסתם הסתובבנו דיברנו היה סבבה חזרנו לתחנה חיכינו 2 דק' ובא האוטובוס אז נתתי לה נשיקה ואמרתי לה ביי שנדבר וזהו חזרתי ברגל התקשרתי לזיווש והיא לא ענתה ולא חזרה אליי..נראלי היא אצל הרופאה וזהו אני תכף ילך לאכול כי אני רעבה.. המשך יום מקסים לכולם!=] -שירק'י-

חזררתיי אליייךך מליוןןן פעםם ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

התקשרתי אלליייךךך!! אבללל ענה ליי התאא הקוליי הזההה שללךךךךךךך
והייתי אצללל סבתא היא טיפלה בי כמו שצריךך חחח הכינה לי לאכולללל ותהההה וישנתיי חחחחח

אייללוש

New member
חזרתי מהבריכה איזה כיף ולמדתי לעשות

עוד סוג של כמו סאלטה בעצמי ממדרגה כזה וזה מזכיר לי דולפי
עזבו

יעל 13

New member
בוקררררררררררררררררר

עוד מעט אני הולכתלסרט עם אמא שלי
זמן איכות חחחחחחחחחח הדס רוצה שאני אכתוב מגילה על היום שהפתענו את מיכל
אז אני אכתוב
אבל לא מגילה
אמממ הכל התחיל שהייתי במסעדה והדס התקשרה אליי ואמרה לי שאני באה לתל אביב ומפתיעים את מיכל...השעה הייתה 2 וחצי וב7 הייתי אמורה להיות בארוחה עם המשפחה...אמרתי שלא נספיק...הקיצר נסעתי לתל אביב
ואז לקחתי אוטובוס לאיזור של הדס...משם הלכנו ברגל לקניון גבעתיים...חח כמו מטומטמות
אחר כך הלכנו לקנות יומן של אגם למיכל והמוכרת אמרה שעוטפים לבד אז הסתכלתי על הדס ואמרתי "נסתדר עם זה" חחחחחחח אז הלכנו לעטוף
אני עטפתי
ויצא יפה
עזבו אתזה שהעטיפה לא רצתה שהמספריים יגזרו אותה אז התעצבנתי וכמעט קרעתי את זה
חחחחחחחחח יו כמה צחקנווו
אחר כך נסענו למיכל והדס המפגרת הזאת אמרה "אנחנו...אני צריכה להיפגש איתך" והדפוקה עשתה אתזה 3 פעמים אז מיכל הבינה שאני שם
אחר כך נפגשנו עם מיכל ופטרי והיא די שמחה נראה לי
ואז ישבנו ודיברנו והיה שם איזה כלב שמיכל אמרה שהוא כבר מהצהריים שם
אז אמרתי "יש מצב שהוא גר כאן?!" חחחחחח איזה דפוקה היא
אחר כך הדס נכנסה לשניה לסופר ונכנסתי איתה ואז יצאתי בלי להגיד לה ואז פטרי נכנסה איתה אז אני נשארתי עם מיכל בחוץ
ואז הקופאית הסתכלה עליי וצחקה
ואז פטרי הלכה ואני הדס ומיכל הלכנו לשבת בתחנת אוטובוס שלא הגיע!!!!!!
אז התחלתי לדבר שטויות
והיה נחמד
ממש נהנתי
מחר אני הולכת ללונה פארק שוב...הייתי לפני שבוע וחצי ואני הולכתשוב עם דוד שלי חברה שלו בת דודה שלי ואחותי...וביום רביעי אני בסופרלנד עם חברים
יום חמישי אזכרה לסבא שלי...ומשם אני נוסעתלסבתא שלי כי היא עוברת לגור לידנו...מזה קשה לה...היא גרה ברמלה כבר 40 שנה...היא מכירה שם כל בנאדם... יהיה טוב

העתקת ממני הכל:(../images/Emo204.gif

זה מה שאני כתבתי במגיללללללללללללהההההההההה\ וכפרעלייך:), אתם לא יודעים איזה יפה לה התספורת החדשה:) חבל שהבלון שניסיתי לפוצץ על הקוצים שלה הרס לה קצת:p חחחחחחחחחח

אני הבנתי לפני זה!../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

כשהדסס עוד אמרה לי שאני אפגששש איתהה היא לא אמרה אנחנווו, ואז שפטרי באה אמרתי להה את תראי שהיא עםם יעללל אני יודעתתת ותהני

יעל 13

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שקרנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הצעת לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יעל 13

New member
הדס עדו שואל מתי הירח דבש ואיפה../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח תעני לו את

למעלה