שירשור בוקר\צהרים\ערב

ערבבבבב../images/Emo20.gif

חזרתיי מסבתא הייתי שםםם כל היוםםםם כי אמא לא רצתה שאני ישאר לבדד בבית אז סבתא טיפלהה בי והכינה לי לאכול ותהההה ומלאא דבריםם
וייישנתייייייי
היהה כיףף אמא התקשרה למרפאהה והםם אמרו שהרופאה שלי לא נמצאת היום
שירוושש התקשרתי אלייךך מלאןן פעמיםםם וללאא עניתת ליי
שהתקשרת הייתי במקלחתתתת חחחח התקלחתי מליוןן שנהה ואזז סבתא שלי אמרה לי זיווו רשום ששירוש מתקשרת אלייךך אז אמרתיי להה ואיי שייטטט ואז כבר נתקת ואז שיצאתי חזרתי אלייךך מליון פעםםם ולא ענית
ובתת דווודההה שליייי שממההה ליי לקקק חחחחחחחחח זה דווקא יפה
עפתייי לראות טלוויזיהה אוהבתותכםםםםם

einatit4

New member
בום בום בום

בומים.. הייתי בטוחה שזה בום אל-קולי [או על-קולי..] אז הלכתי לי לאט לממ"ד חחח וסנופ החתיך בא איתי... ואז היה אחד חזק שהרעיד את הבית אז הבנתי שלא, זה לא בום על-קולי [או אל-קולי..] נפל בשדות של קיבוץ שיש לי שם הרבה חברות אבל לא נורא כי כמעט כל הקיבוץ נסע לקניון שבעת הכוכבים ב... איפה שזה לא יהיה חח כי יש משהו 50% הנחה כי הם צפונים.. או משהו כזה.. אלווו כל יום נוסעים למרכז נותנים להם מלא דברים בחינםםםם.. חחחחח לא נורא.. העיקר שזה לא פגע באף אחד וכולם בסדר.. בהתחלה דאגתי כי הפלאפונים קרסו ואי-אפשר היה להתקשר.. והם גם היו בשיחות עם הורים שלהם אבל אחכ זה יסתדר והתקשרתי וכולם בסדר..
יאללהה מחר יש הפסקת אש הלוואייי ולא יהיה את זה יותר

einatit4

New member
עוד בומים ../images/Emo4.gif

נסראללה המפגר הוא מפחיד את סנופקוש שליי
טוב אני הולכת להיות בקרבת הממ"ד... ח..

ערב...../images/Emo41.gif

הייתי למטה היה סבבה לא משהו מיוחד..סתם ישבנו ודיברנו והכול והיה חלקים של צחוקים..:]] ואז עליתי והלכתי לחדר ואז אמא שלי שאלה אותי מה נשמע וזה אז אמרתי לה שמשעממם לי..חחחח..ושאני רעבה כי לא אכלתי מ-2 וחצי בערך אז היא שאלה מה באלי ואמרתי לה שאני לא יודעת וכל זה אז היא אמרה שהיא תפשיר לי לחמנייה ותכין לי לאכול משו בלחמניה אז אמרתי לה אח"כ ואז היא אמרה לי שהיא תביא לי גלידה והיא הביאה לי ומזה טעייםם..:]] ערב שקט ונעים!=] -שירק'י-

יעל 13

New member
ערבבבבבבבבבב

הייתי עם אמא שלי בסרט "אביבה אהובתי" סרט ממש נחמד
הדס הציעה לי להתחתן איתה

למעלה