תגידי תודה.
אצלי הם לגמרי הגזימו. ______________________________________________________________________ אבא הכי הכי 31 ביולי | 12:03 חמישי שעבר. בריכת השחייה במושב בני ציון. רונן לוי, סולן להקת מגיע עם הבן ומלמד אותו לשחות פרפר, לקפוץ ראש לבריכה ולבסוף יושב איתו בפינה על הדשא ומקריא לו סיפור עד שהקטן נרדם... איזה מאמי... אנחנו אוהבים גברים רגישים... רומן מתוקשר 02 באוגוסט | 12:07 כתבת פנאי פלוס פרסמה כתבה במדור הצהוב של העיתון על כך שרונן לוי ו-אופק מלאכי מנהלים רומן. הכתבה מספרת שהזוג ביחד כבר כחודש אך מסרבים להודות האמת. (אגב, כבר ציינו שלרונן לוי יש חברה?) מזל טוב, נולדה לך בת! 06 באוגוסט | 21:20 אופק מלאכי שהיא גם בת זוגתו של תום ארונשטיין מלהקת coke N` roll ילדה במזל ובמשקל 3 ק"ג ו-330 גרם תינוקת בכורה! התקשרנו לאב הצעיר לאחל מזל טוב "תודה רבה, אני בדיוק מחבק את אגמי הקטנה, אני מתרגש ושמח מאד!" מברוק! יוצאים החוצה? 02 באוגוסט | 13:18 רונן לוי יצא מהארון על גבי מוסף סוף השבוע, בכתבה הוא מגולל את סיפורו האישי ומספר מה דחף אותו לרצון לצאת מהארון "רציתי לשמש דוגמה לבני נוער ולאנשים צעירים שנמצאים איפה שאני הייתי עד לא מזמן, להראות להם שהם לא חייבים להסתתר עד סוף החיים ושהכי חשוב להישאר נאמן לעצמך ...". אין ספק שהחשיפה של רונן לוי לא עשתה רע ליחסי הציבור של הלהקה שלך. ______________________________________________________________________ מתסכל, מה?