ואני מקבלת הכנסות רק על 2 מהם
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 28/8/06 #105 ההכנסות של השלישי יגיעו../images/Emo222.gif לך בהפתעה במוקדם או במאוחר...
B Baby Jane New member 28/8/06 #106 בעיה../images/Emo3.gif הלהקשה שלי ביצירת שיר כבר 3 ימים, והיא לא גומרת.. בעיה שאני לא מצליחה לפתור וזה בעצם אומר שכרגע אני לא יכולה לעשות כלום עם הלהקה.. למישהו זה קרה נפתר.. יש דרך לפתור את זה.. ואם כן אז תודה
בעיה../images/Emo3.gif הלהקשה שלי ביצירת שיר כבר 3 ימים, והיא לא גומרת.. בעיה שאני לא מצליחה לפתור וזה בעצם אומר שכרגע אני לא יכולה לעשות כלום עם הלהקה.. למישהו זה קרה נפתר.. יש דרך לפתור את זה.. ואם כן אז תודה
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 28/8/06 #109 תעשי ריפריש או שתתנתקי../images/Emo222.gif ותתחברי מחדש או שאת יכולה לעשות הופעה ועוד כל מיני פעולות שאפשריות לך כרגע ואולי זה ישתחרר.
תעשי ריפריש או שתתנתקי../images/Emo222.gif ותתחברי מחדש או שאת יכולה לעשות הופעה ועוד כל מיני פעולות שאפשריות לך כרגע ואולי זה ישתחרר.
B Baby Jane New member 29/8/06 #111 ../images/Emo221.gifהתנתקתי והתחברתי ולא עבד הופעה אני לא יכולה לעשות כי רשום שהלהקה ביצירת שיר, אבל אני אנסה לעשות הופעה לארכך ולראות אם זה פועל.. ולחצתי על רענן גם לא עזר
../images/Emo221.gifהתנתקתי והתחברתי ולא עבד הופעה אני לא יכולה לעשות כי רשום שהלהקה ביצירת שיר, אבל אני אנסה לעשות הופעה לארכך ולראות אם זה פועל.. ולחצתי על רענן גם לא עזר
ה ה ב ו ב ה New member 29/8/06 #112 יש לי עוד באג רכשתי שיר, ופתאום אני מגלה שהוא יצא לי כסינגל.... איך יכול להיות אם קניתי והלכתי לישון??? אני גם רוצה את הכסף חזרה, של עלות הסינגל 335,500
יש לי עוד באג רכשתי שיר, ופתאום אני מגלה שהוא יצא לי כסינגל.... איך יכול להיות אם קניתי והלכתי לישון??? אני גם רוצה את הכסף חזרה, של עלות הסינגל 335,500
ה ה ב ו ב ה New member 27/8/06 #82 ../images/Emo208.gif../images/Emo206.gif../images/Emo53.gifלמה!? למה עדיין לא מתקנים את הבאג, או נותנים התייחסות מקצועית לבעייה הטכנית הזו כבר כמה ימים? קשה לעקוב אחרי השירים והאלבומים שלי!!! תתקנו את זה כבר!!
../images/Emo208.gif../images/Emo206.gif../images/Emo53.gifלמה!? למה עדיין לא מתקנים את הבאג, או נותנים התייחסות מקצועית לבעייה הטכנית הזו כבר כמה ימים? קשה לעקוב אחרי השירים והאלבומים שלי!!! תתקנו את זה כבר!!
M Mrs Bloom New member 28/8/06 #99 ../images/Emo153.gif|חמוס| עדיין :\ ולפי מה שקורה נראה שזה יישאר ככה לנצח