שירשור ברוכים הבאים|זבנג|

אני יודעת הרבה דברים

אני יודעת שאינוישה אוהבת את קגומה וקגומה אוהב את אינוישה אבל בדרך יש את הבחור שאיני יודעת את שמו.וגם מרקו הסוטה אוהב את האישה...אתם יודעים...היא...בכול מיקרא...אני רוצה או את אינו או את אחיו....הם חתיכים O-O...אני רוצה או אותו או אותו...אוליי אתם תיבחרו לי...=_= זה דיי נורעי.....לא חושבים? אני מחשפה ואני אוהבת ליראות הרי פוטר האנימה,סייליר מון,אינוישה,סאקורה,די ג'י כרת וכ'ו....(כל מה שאני אמרתי אני הכי אוהבת).אני קטנה XD אני בת 11 וחצי...זה עוד יותר נורעי! אז...היי? (חיחיחיחי...ביי ביי)

פולי3

New member
הוו, אוקי.

אז . . . אולי אני פה כי מישהי *אהמאהמ* פה, ואתם מגניבים^^ ואולי אני פה כי אני תאחיל לראות, כי מישהי *אהמאהמ* לא פסיקה לזבל לי את השכל על מה שהיא קוראת ואני מצטטת: "אינושאשה". אז. אני נגה. אני בת 12, והביטלס ואסף הראל שולטים. מישהו ? משהו ? >.< יהיה נחמד אם תקראו לי נגע. או ג'ני^^ [URL='http://']שלום ![/URL]

Mrs Love

New member
ברוכה הבאה../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

אני ענבר
תהני

פינל

New member
ברוכה הבאה!

היי ג'ני! את רואה אינויאשה? סידרה פצצה! (היי! יצא לי חרוז...) מקווה שתהני כאן!

דופיאשה

New member
../images/Emo69.gifשלום נגה...

אני זאתי שגררתי אותך נוגית ג'נית מה פתאום נגה חחחח

surrent

New member
לא אבל אני מאמינה

בתיאוריה שכולנו אחים! קומביה וכו' וכו'. ממש משעמם לי.

../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בפורום,נגה
קוראים לי שיר
השתלבות והתמכרות נעימה
שלי
תהני כאן
אני בטוחה שנהיה חברות טובות
והנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759

דופיאשה

New member
נגע האם תרצי לדעת את.....

העלילה רק תבקשי
חחח אני מרגישה ממש טיפשה שאני כותבת לך חח

דופיאשה

New member
אז העלילה של הסדרה הלוכת ככה נגע...

יש את השיקונוטמה (אבן 4 הנשמות) שכפר מחסלי השדים נתן לקיקיו שהיא נזירה לשמור אותה כי השדים רצו תאבן. יש חצי שד שקוראים לו אינויאשה שהוא חבר של קיקיו. יש עוד שד שקוראים לו נארוקו והוא התחזה לאינויאשה לכך את האבן מקיקיו הרג אותה ואז קיקיו חשבה שאינויאשה הוא זה שגנב אותה אז היא ירתה בו חץ ואז היא מתה. עכשיו קגומה היא הגלגול של קיקיו והיא הגיעה מהעולם המודרני של ימינו לעולם של יפן הפאודלית. ובתוך הגוף שלקגומה הייתה האבן ואז היא יצחאה איזה שד תפס אותה קגומה ירתה חץ והאבן החלקה לרסיסים והם מחשפים אחרי כל הרסיסים עכשיו שיפו שהוא שד כזה שועל (חמוד) נפגש איתם כאשר הם ניסו להרוג את האחים רעם שהחזיקו ברסיסי האבן ןהאחים האלו הרגו את אבא של שיפו ומאז הוא הצטרף אליהם ומירוקו הוא נזיר שישי לו חלל אויר כזה ביד והוא יכול לשאוב דברים בגלל שנארקו עשה לו את זה . סאנגו היא בעצם האישה האחרונה מכפר מחסלי השדים כי נארקו גרם לכל השדים להרוג את כולם והיא רוצה לנקום בו זה בערך מה שמסופר בסידרה הבנת??

למעלה