שירשור ברוכים הבאים|זבנג|

ketty the sheep

New member
ברוכה הבאה!

אני בטוחה שיש פה הרבה אנשים שישמחו לדבר איתך על אינויאשה.

../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בפורום,מאמי
קוראים לי שיר
השתלבות והתמכרות נעימה
שלי
תהני כאן
אני בטוחה שנהיה חברות טובות
והנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759

Fay Wood

New member
חח ברוכה הבאה!!!!!!!

אני אפרת... בן 14 כמעט (למה אמרתי בת כמה אני? אין לי מושג תשאלו את האישיות השנייה שלי... ) ואני נורא מקווה שתהני פה!!!!! כי זה נורא כיף להיות פה (בזמן שאני מחכה לפרק הבא של אינויאשה ומרוב מתח זה נראה כאילו הוא לא מגיע...
או שזה בגלל שאני כבר יום שלם בלי אינויאשה
בקרוב יומיים...
) אז תהני לך!!!!!

y a r d e n 1 1

New member
בדקתי ולא היה !!!

לא היה ולא יהיה היום אניויאשה.... נצטרך חכות למחר!!!!!! אגב אני חדשדושה...

הי! ברוכית! משו לומר לך

1. אינו לא עשה את זה בכוונה..... בפרק שמירוקו הגיע מירוקו הציץ לקגומה, היא צרחה, הוא חשב שיש בעיה ראה אותה לרגע וברח.... ואחרי זה הוא הכחיש שראה משהו..... 2. מירוקו סוטה, זה נכון! 3. ירדן, אולי את במקרה, ירדן קלוש מאבן יהודה? כי אם כן זאת אני, ניצן! ולירונית מוסרת ד"ש!

harar8

New member
כן יש היום אינויאשה

פשוט גם אני חשבתי ככה אבל יש טעות בתבל אם את רוצה לדעת יש בתקצירים של אתר ערוץ הילדים. אז לא להפסיד היום!!!!!

דופיאשה

New member
לא זה לא שידור חוזרת ביום שבת יש

שידור של יום שישי בימי שישי אין שדורים חוזרים

../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בפורום,ירדן
קוראים לי שיר
השתלבות והתמכרות נעימה
שלי
תהני כאן
אני בטוחה שנהיה חברות טובות
והנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759

משו מצחיק!

אני: דוקטור! דוקטור! קרה משו נורא! דוקטור: מה! אני: פיספסתי אינויאשה!!!! על מה אתה ממליץ? להוריד? להינזן מהפורום?! דוקטור: את כבר בתסמונת חמורה של מחסור בויטמינים I וB.... אני: מה זה אומר?! דוקטור: שאת סובלת מחוסר באינויאשה (I) ובבנים בישיים! (B) בשלב הזה, רק מנה מרוכזת של אינויאשה ופורום יכולו לשפר את מצבך.... כי יש לך תסמיני טום שיגעון של מחסור באינויאשה...... וזה מתאר את הרגשתי!!!!! יצאתי מדעתי, תיכף אשוב.....

לינקנית

New member
ואני יציג את אצמי !!!

אני בטוחה שכמה מפה מכירות אותי! אבל יש לי שאלה מה לכל הרוחות אתם עושות פה תגידו לי?!?!?!?!?!?! טוב אז אני בתאל לוי מעפולה בת 12 אני אוהבת את לינקין ורוק כל סוגי הרוק מחוץ את U2 הם רכים מידי .......חחחחחח לא מעניין אז אני אוהבת אינואישה ויש לי חברה שחולה על אנימה אז היא מציירת לי אותו והיא יודעת לצייר אנימה שאת זה שכחתי להזכיר אז היא ציירה לי את צסטר בינגטון מלינקין שזה הוא....>>>>>>>

barbara777

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חדשה ואני חולה על אינויאשה מכווה להישתלב מהר!!!

למעלה