שירשור ברוכים הבאים|זבנג|

keroit

New member
את צריכה לראות את../images/Emo58.gif

אח שלי
היום אני אולך לאחול הרבה אוחל תעים, אני מאוד אוהב אוכל שאו לו ברי!!!!!!!!!!!!!!!!!

keroit

New member
זה לא ספוילר!!!../images/Emo97.gif

התבלבלתי באייקון!

הנה ...

אני יודעת שאינוישה אוהב את קגומה וקגומה אוהבת את אינוישה אבל בדרך יש את הבחור שאיני יודעת את שמו (קוגה). וגם מרקו הסוטה אוהב את האישה...אתם יודעים...היא... (סנגו?) בכול מיקרה... אני רוצה או את אינו או את אחיו....הם חתיכים O-O... אני רוצה או אותו או אותו...אוליי אתם תיבחרו לי...=_= זה דיי נוראי.....לא חושבים? אני מכשפה ואני אוהבת ליראות הארי פוטר האנימה,סייליר מון, אינוישה, סאקורה,די ג'י כרת וכו' .... (כל מה שאני אמרתי אני הכי אוהבת). אני קטנה XD אני בת 11 וחצי...זה עוד יותר נוראי! זה לא כל-כך נורא !!!!!

keroit

New member
גם לך יש טעויות../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif

אינוישה = אינויאשה

פינל

New member
חחח... יותר משאני מחכה לו...

אני מחכה למבטים של אינו' כשקוגה יתחיל אם קאגומה...

PakoLina

New member
מה את מנסה להגיד...? 0.0..

טוב, בכל מקרה.. וולקאם.
אני בערך בגילך.. טיפה יותר קטנה, עוד 19 יום בת 11

Fay Wood

New member
טוב לדעת

שיש כאן אנשים בגיל של אח שלי... כי גם הוא רוצה להצטרף..

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאוקי כולם להירגע

אני מגנה על בני עמי.........XD לפחות קבלת פנים נחמדה אז מה עם יש לה שגיאות כתיב???!!!! אני בטוחה שלכולכם יש או היה............ אז ברוך הבא!!!!!!!!!!!!! קוראים לי עדי את יכול להסתכל בפרטים שלי רשום לי שם יותר.........

ברוכית+ תגובה

אינויאשה אוהב את קגומה, אבל עדיין לא הכיר בזה....וכן, גם קוגה מנסה להתחיל איתה, אבל כבר לפני כמה פרקים הראו שהיא מכירה בכך שהיא אוהבת את אינויאשה. מירוקו (ולא מרקו חס וחלילה, טפוטפוטפו) הוא נזיר שהקללה של נאראקו עשתה לו חור שחור ביד ימין, שיום אחד יבלע אותו, ולכן הוא ממהר להיא ילדים, כדי שיהיה המשך לשושולת שלו (או זה התורץ שלו...חיחיחי אני מרשעת!) והוא אוהב את סאנגו, למרות שכרגע היא די קרירה אליו (ספוילר, בפרק 162 הואב מציע לסאנגו נישואים, קטע מצחיק, כפי שקראתי) אין דבר כזה! את יכולה לבחור בין שניהם! הם לא שיכים לאף אחת! כי הם מצוירים ולא אמיתיים!!!!! ותסלחי לי על הביטוי, לדעתי את קצת קטנה יותר, אני הייתי אלופת שגיאות ובכיתה ו לא היו לי כל כך הרבה שגיאות! ברוכית לפורום (ואני הולכת להוציא בקשה לסימון הנטאי בכותרות מסוימות!)

The Snow fox

New member
אני בכיתה ו', ואם תגלו אצלי../images/Emo63.gif

שגיאת כתיב אחד מאז תחילת השנה, אני הופתע מאוד. |חנוןחנוןחנון|

De-Panther

New member
שירשור ברוכים הבאים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לכל החדשים בפורום

LoLiPoP 1

New member
|חיבהיי לכוווווולם!!! אני חדשה פה..

טוף מי רוצה לדבר על אינויאשה??????????? (דה?!)

למעלה