ואף מעולה אז למה לעזאזל אני לא מפסיקה לבכות ולהיות עצובה
כי חיכיתי וציפיתי וקיויתי לראות את מיקי
ולדבר איתו ולהודות לו וגם לתת לו משהו
אבל הוא לא הגיע לאיפה שאני ורינת חיכינו לו ולא הלכתי לאיפה שטלליהיא וריצ'ל וכולם הלכו כי טל ליהיא אמרה שהיא לא בטוחה שיתנו להכנס ולא רציתי שיחשבו שאני גרופית ומעריצה כמו שחלק פה חושבים שאני
אתם לא מבינים כל ההופעה אני רק מחכה לראות אותו שוב ולדבר איתו.... לפעמים יש לי תחושה שאני באה להופעה רק בשבילו...(ברור שגם בשביל קרן) איך עכשיו אני אחכה חודששלם עד אוקטובר שתגיע ההופעה של צוותא.... ידעתי שזו לא התקופה שלי לאחרונה ועכשוי אני יודעת יותר ממתמיד אני עם עיניים אדומות עכשיו מבכי
ואני בוכה ברגע שאני כותבת תגידו שאני מגזימה שאני נסחפת אבל לי לא אכפת וכמובן שזה לא עזר ואף הרע את המצב שטל ליהיא חזרה וציינה בפניי שמיקי שאל עלי..
איפה אני אני באותו רגע רציתי שהאדמה תבלע אותי או לאתלתר לקפוץ מעזריאלי למה הוא לא עלה לכניסה הראשית
עכשיו אתם מבינים למה אני אוהבת את צוותא
כמה שהגודל של המקום (הוא אכן ענק ולדעתי הוא היה מלא עד אפס מקום) זה יאמר לזכותה של קרן, בצוותא אין לי אפשרות להפסיד את מיקי כמו שהפסדתי אותו היום אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
תזרי לי מלח על הפצעים ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
זה הדבר האחרון שאני רוצה כרגע לקרוא אני מדברת איתו בסוף כל הופעה ואף מצולמת איתו ומכריחה אותו שיכתוב לי משהו
את כנראה לא מבינה כמה הוא חשוב ומשמעותי בשבילי אני חיכיתי לו למעלה, איפה שמכרו את הדיסקים של קרן פלס כי הרי טלליהיא אמרה שהיא לא בטוחה שאפשר להכנס (ואני לא מאשימה אותה, שיהיה ברור) פשוט ברוב טמטומי חשבתי ושיערתי שהוא יעלה למעלה ויגיע ליציאה הראשית סליחה על עצבנות וחוסר נחמדות אבל קחי שיעורים באיך לעודד חברי פורום כועסים ופגועים וממורמרים ומדוכאים כמוני