אחרי שפרקתי
אבל נשאר לי עוד הרבה אני עוד טעונה וכועסת וממורמרת ועימכם הסליחה ההופעה עצמה היתה מדהימה וחברה שלי (שהיא למעשה מעריצה של מיקי מסיקה כי היא למדה איתה בתיכון ביחד וגם בעלהשל החברה מעריץ את מיקי ) טוענת שיש לקרן ולמיקי אותו קול..בייחוד כאשר היא שרה את השיר של מירי.... התאורה היתה ממש יפה אהבתי שהיא שרה את השיר של אריק איינשטיין ושלום חנוך וגם את של ואת של הראל סקעת. זה אפילו ביצוי יותר יפה ממנו לדעתי
ואני חייבת לציין שאת השיר הראשון שפתח את ההופעה- אני כבר יודעת את רוב המילים ...והפעם היתה הפעם השלישית בלבד ששמעתי אותו
אהבתי גם את הדיבורים בין השירים למרות שאת רובם אני כבר יודעת בערך בעל"פ (זה עם הפסטה והקול הצרוד, והתמונה בתשבץ, ועם הצינור של המזגן ועם הבימה שלא מזהים אותה ועם החדר כושר ועם אבי מצפת ועם הקטע על איך היא הרשימה גברים על ידי ציטוט מיהודה עמיחי ועל הגיה נכונה של מילים
ועל הסטיילסטית שלה לשעבר וכו'{בהקשר הזה אני חייבת לצין שהיא הית הלבושה ממש יפה היום } אבל עדין זה מצחיק כל פעם ואין לי בעיה לשמוע את זה שוב ושוב ושוב ) אבל הפעם היו גם קטעים שלא היו - כמו הילדה שישבה בשורה הראשונה שקרן אמרה לה שאם היו קוראים לה שמעון היא היתה מעלה אותה לבמה
הפעם שהיא דיברה היא גם קמה מאחורי הפסנתר ולו רק כדי לנסות ולראות את כל הגודל של האולם שאכן היה גדול
כמו בהופעה הקודמת בצוותא גם הפעם היה הקטע שהיא ניסתה מעין להגיע לאורות כאשר הם התמקדו בין מיקי לגליה חי וזה גם הפעם הרג אותי מצחוק הפעם היא באה שוב כמו בהופעה ב25.7 עם מגפיים בעלי פלטפורמה ענקית. איך היא יכולה ללכת איתם
גם הפעם כמו בהופעה הקודמת היא יידעה מראש שיהיה הדרן וגם הפעם הקהל (וגם אני)צחקנו
הפעם גם אבא שלה לא היה בהופעה אז היא יכלה לדבר יותר בחופשיות ולציין את המילה סקס (או כמו שהיא אמרה- סוס
והיתה לה גם יציאה נחמדה למילה קטיושות
) בקיצור היתה הופעה מעולה אדירה אבל לי עבורי אישית הוא נגמר רע רע מאוד