שירשור הופעה בהרצליה!

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifראסמיי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

למרות שהאולסטאר של לי קילומטר היה שי השיאים

LEEkm

New member
יאיייייייי

את יודעת מה אני מבקשת בפעם הבאה?
חשבתי על תחתונים

Rachel47

New member
גב' קילומטר../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני מבקשת ממך להירגע
אויי תחתונים
קרן..אני כבר לא יודעת איך היא תגיב לזה

daniel rubin

New member
חזרת מהסרט../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

סיכום ומהר
ואז תפתחי אלבום עם התמנוות מאתמול
דרך אגב.. שמתם לב שהייתה תאורה מדהימההההההה?

LEEkm

New member
יש לי עוד רעיון!

או תחתונים, או תיק. אולי שניהם?
סתם... היא תבהל אם אני אביא לה תחתנים, אני אביא לה את התיק ביצפר שלי. עעע, זה יהיה גאוני אם תהיה לי חתימה שלה על הילקוט!!!!11 גאד, אמרתי ילקוט :| מועחעחע גב' קילומטר

LEEkm

New member
הי הי הי!

לי היא חתמה על האולסטאר
עכשיו אני לא אפסיק לדבר על זה, חחחח... היא כתבה: 'לי המתוקה, בצהלחה בכל דרך שתלכי, אוהבת המון-קרן פלס' מקסימה שליייייי

עדי C

New member
7 וחצי בבוקר, אני כבר יותר משעה ערה

נעה ישנה
כבר הלכתי את כל יבנאל ברגל אתמול אין כאן בית שאני לא מכירה
אני רצה [הביתה
?] כולי נרגשת למחשב בשביל לגלות שאת ה-סיכום שלך תכתבי מחר?
כאילו היום, אבל .. בקיצור שאין סיכום-רייצ'ל? תכתבי מהר מהר... יו נואו, SMS "היה מדהים" לא אומר הרבה
או שכן?
"ואני עוד מחכה...."

Rachel47

New member
אני אכתוב כשאחזור מהסרט../images/Emo15.gif

אני לא עובדת (קורה פעם במילניום) אז אני לוקחת את אחותי לסרט
כשאחזור אני מבטיחה שיהיה סיכום חכו בסבלנות
ולך יש הופעה להתכונן אליה

Rachel47

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

זה אחרת.עם אחותי אני הולכת לסרטים של ילדים כאילו..אלה סרטים שהתכוונתי והתעקשתי שאני אראה בכל מקרה..דנינה היא רק תירוץ הייתי במכוניות סרט גדול..באמת

LEEkm

New member
היית

במכוניות המדובב, או באנגלית?
כי את המדובב מדבבת מיה! חח

Rachel47

New member
אני יודעת..חשבתי עליייייך../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

הייתי במדובב..אחותי בת 8 אני מחכה רק שהיא תתחיל ללמוד אנגלית ואז אני אוכל להגיד "דנה..בואי לאנגלית..ככה תלמדי
" (מה
אני למדתי ככה
) חח הקול של מיה חמוד שם..מדובבת מעולה

LEEkm

New member
יאיייי

גם חשבת עלי וגם מיה מדובבת מעולה? עשית לי את היום
מועחעחעחע. אני חייבת לראות את זה ><

אחרי שפרקתי

אבל נשאר לי עוד הרבה אני עוד טעונה וכועסת וממורמרת ועימכם הסליחה ההופעה עצמה היתה מדהימה וחברה שלי (שהיא למעשה מעריצה של מיקי מסיקה כי היא למדה איתה בתיכון ביחד וגם בעלהשל החברה מעריץ את מיקי ) טוענת שיש לקרן ולמיקי אותו קול..בייחוד כאשר היא שרה את השיר של מירי.... התאורה היתה ממש יפה אהבתי שהיא שרה את השיר של אריק איינשטיין ושלום חנוך וגם את של ואת של הראל סקעת. זה אפילו ביצוי יותר יפה ממנו לדעתי
ואני חייבת לציין שאת השיר הראשון שפתח את ההופעה- אני כבר יודעת את רוב המילים ...והפעם היתה הפעם השלישית בלבד ששמעתי אותו
אהבתי גם את הדיבורים בין השירים למרות שאת רובם אני כבר יודעת בערך בעל"פ (זה עם הפסטה והקול הצרוד, והתמונה בתשבץ, ועם הצינור של המזגן ועם הבימה שלא מזהים אותה ועם החדר כושר ועם אבי מצפת ועם הקטע על איך היא הרשימה גברים על ידי ציטוט מיהודה עמיחי ועל הגיה נכונה של מילים
ועל הסטיילסטית שלה לשעבר וכו'{בהקשר הזה אני חייבת לצין שהיא הית הלבושה ממש יפה היום } אבל עדין זה מצחיק כל פעם ואין לי בעיה לשמוע את זה שוב ושוב ושוב ) אבל הפעם היו גם קטעים שלא היו - כמו הילדה שישבה בשורה הראשונה שקרן אמרה לה שאם היו קוראים לה שמעון היא היתה מעלה אותה לבמה
הפעם שהיא דיברה היא גם קמה מאחורי הפסנתר ולו רק כדי לנסות ולראות את כל הגודל של האולם שאכן היה גדול
כמו בהופעה הקודמת בצוותא גם הפעם היה הקטע שהיא ניסתה מעין להגיע לאורות כאשר הם התמקדו בין מיקי לגליה חי וזה גם הפעם הרג אותי מצחוק הפעם היא באה שוב כמו בהופעה ב25.7 עם מגפיים בעלי פלטפורמה ענקית. איך היא יכולה ללכת איתם
גם הפעם כמו בהופעה הקודמת היא יידעה מראש שיהיה הדרן וגם הפעם הקהל (וגם אני)צחקנו
הפעם גם אבא שלה לא היה בהופעה אז היא יכלה לדבר יותר בחופשיות ולציין את המילה סקס (או כמו שהיא אמרה- סוס
והיתה לה גם יציאה נחמדה למילה קטיושות
) בקיצור היתה הופעה מעולה אדירה אבל לי עבורי אישית הוא נגמר רע רע מאוד

../images/Emo163.gif מיקי= מירי

עוד "יציאות" שפתאום נזכרתי- שהיא ציינה שהפעם היא התאפרה לבד ושהיא תיינה שיש מלחמות בין גליה חי למיקי ולשמיקי יש כלי גדול יותר (תני לי לבדוק זאת מקרוב
). אני חייבת לציין שהיה נחמד שבתום ההופעה כאשר חיכיתי עם רינת, ראיתי פתאום את מאיה שניגנה איתה ב25.7 בצוותא והיא פנתה אלי ושאלה אותי מה שלומי
(דיברנו קצת אחרי הופעה של איה גם)

למעלה