שירשור היכרות

sapirush1

New member
שירשור היכרות

עדיין קשה לי לזכור את כל השמות שלכם וגם ככה משעמם לי אז בבקשה תענו: שם: גיל: עיר: תמונה (אם יש): איך הכרתם את גרין דיי? שיר אהוב:

sapirush1

New member
אני

שם: ספיר גיל: 15 עיר: באר שבע תמונה (אם יש): זאת באמת התמונה הכי טובה שלי איך הכרתם את גרין דיי? ראיתי את אמריקן אידיוט בMTV שיר אהוב: א"א ובאסקט קייס

sapirush1

New member
עולה לי'

ותעני לי גם מאיזה מקיף את? כיתה? את מי את מכירה?

GD ROCKS

New member
הא גם אני

אני במקיף א'... ואני מכירה משם את חן ולימור הם היו ביסודי שלי וגם את רפאל שהוא מ-יא'..

sapirush1

New member
הוו מקיף א'

לימור בסדר אבל איזו חן? ואני מכירה משם את אלמוג ומארק

olgosh

New member
עונה כי גם לי משעמם

שם: אולגהה גיל:13 עוד קצת עיר:מחור מוצקין תמונה (אם יש):אין תירו בי איך הכרתם את גרין דיי? אממ..שמעתי שיר ישן ישן שלהם בvh1 וחיפשתי אם הם עוד קימים והם כן!!!..יאייי שיר אהוב: כולםם!!..או לפחות אלו שאני מכירה!!..אבל בנתיים wake me up when september ends

sapi1212

New member
../images/Emo168.gif עונה!! ../images/Emo168.gif

שם:ספיר
עיר: קרית מוצקין
תמונה (אם יש):http://img45.imageshack.us/my.php?image=0060gf.jpg
איך הכרתם את גרין דיי? אולגה המליצה לי על שיר שלהם והתאהבתי
שיר אהוב: wake me up when september ends

talitook

New member
אוקע...

שם: טלי גיל: 13 עיר: תל אביב תמונה: איך הכרתם את גרין דיי: אממ..סיפור ארוך (זה התחיל בזה שראיתי את בולוורד ב MTV) שיר אהוב:אין!!!בעצם יש יותר מדי...

יאצוק

New member
להלה../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שם: מור גיל: . עיר: ת"א תמונה (אם יש):
איך הכרתם את גרין דיי? לפני שנה וחצי..אמממ...פשוטט הכרתי אותם.
שיר אהוב: אין ממש..אולי לונגוויו

helenas

New member
עונה

שם:שחף/שחפע/שחיפונית/שחיפית/הלנה/אלנה גיל:14 וחצי(+-) עיר:חע תמונה (אם יש):אתם לא רוצים, באמת שלא... איך הכרתם את גרין דיי?לא יודעת....אינטרנט?התחלתי לשמוע אותם אחרי ששמעתי את בסקט קייס וא"א שיר אהוב:ממממ...אולי מינוריטי

helenas

New member
מתקנת

שם:שחף/שחפע/שחיפונית/שחיפית/הלנה/אלנה/שחפיע גיל:14 וחצי(+-) עיר:חע תמונה (אם יש):אתם לא רוצים, באמת שלא... איך הכרתם את גרין דיי?לא יודעת....אינטרנט?התחלתי לשמוע אותם אחרי ששמעתי את בסקט קייס וא"א שיר אהוב:ממממ...אולי מינוריטי

נועלה 123

New member
ג'ר שקסעי../images/Emo99.gif

שם: נועה ווי. גיל: 14 עיר: לכו חפשו את החברים שלכם, זונות. לא שמעתם על קיבוצים ומושבים?!?!!? תמונה (אם יש): אחרי הנושא האחרון אני לא מראה. (וגם אין לי) איך הכרתם את גרין דיי? כמו כולם, א"א שיר אהוב: המממ.. כל אינטרנשיונל סופרהיטס ואינסומניאק.

greenday girl

New member
תשובה

שם:כרמל גיל:11 עיר:תל אביב תמונה(אם יש): אין איך הכרתם את גרין דיי: חברה שלי חולה עליהם אז היא סיפרה לי. שיר אהוב: when i come around & minority

^_^

שם:פולי גיל:13 עיר:שהם תמונה (אם יש):יש^_^ איך הכרתם את גרין דיי?מביך..דרך משחק פלייסטיישן.P: שיר אהוב:הא הא טיור דד כמובן!!

י5דה רעה

New member
....

שם:נינה גיל:12 עיר:חיפה תמונה (אם יש):איןןןןןןן איך הכרתם את גרין דיי?ראיתי אמריקן אידיוט וTOP TEN-GREEN DAY באמ.טי.וי... שיר אהוב:עדיף שאני לא אכתוב-יקח לכם שנה לקרוא חצי...

למעלה