שירשור היכרות

barboshkiss

New member
ani ../images/Emo9.gif

שם: שחר גיל: 14 וחצי עיר: רחובות אין תמונה :) איך הכרתם את גרין דיי? מ...אני לא זוכרת
שיר אהוב: אם זה של גרין דיי אז ברין סטו

קטקטים../images/Emo163.gif

שם: דנע גיל: 14 אבל נעגל ל15 (עוד חדשיים!) עיר: הרצליה תמונה (אם יש): המ יש. זה וואנאבי-ארטסי. (אל תשאלו אותי למה אני מצביעה על העין שלי. o_O) איך הכרתם את גרין דיי? הכרתי הכרתי? ממ, הייתי בחדר מלון בחופשה בים המלח, סתם ראיתי MTV, אמריקן אידיוט היה, הסתקרנתי, ו..כן. שיר אהוב: longview.

WiseL

New member
אניייייייייייייי

שם: מור גיל: שבוע הבא 16 (בעעעעע) תמונה: אין חעחע איך הכרתם את גרין די: שממש הכרתי זה כי ידיד שלי צרב לי את אמריקן אידיוט שיר אהוב: מאיפה לי. יש יותר מידי שירים.

בלעעעעע ../images/Emo122.gif

שם:מישל בלע גיל: 14 עיר: ת"א תמונה (אם יש): בלע אין אבלללללללל הנה תמונה של קונשניץ, הוא נושך אז תזהרו... איך הכרתם את גרין דיי? כי.. אבל.. אמ... אה... לא זוכרת מתישהו בתחיל השנה, נו. "יוסף, יוסף נו תעזור לי פה!.. יוסף?" הו, יוסף ברח! נועה אמרתי לך שזה מה שיקרה בסוף! שיר אהוב: בעיקר כל השירים מאינטרנשיונל אבל יש עוד הרבה בלע...

®NuLy®

New member
ME../images/Emo3.gif

שם: גל גיל: 15 עיר: יישוב ליד ירושלים תמונה: של הגיטר השקסי שלי צ'אז
איך הכרתי את גרין דיי: חברה שלחה לי את השיר אמריקן אידיוט ואחר כך היא קנתה את הדיסק ואמרה לי שהוא ממש יפה אז גם קניתי ואמממ זהו
שיר אהוב: Letterbomb,Jesus Of Suburbia ו-Holiday

®NuLy®

New member
זה חיקוי...

לא יודעת בדיוק של מה. פשוט במצב הכלכלי של ההורים שלי לא יכולנו לקנות גיטרה יותר טובה... בנתיים אני מסתדרת איתה. מאוחר יותר הם יקנו לי משו יותר טוב

helenas

New member
כמה עלתה(אם אפשר לשאול)

אני מחפשת משהו ממש זול...?

עונה

שם: חן. גיל: 11 באוגוסט. עיר: מודיעין תמונה (אם יש):אין איך הכרתם את גרין דיי? ילדה אחת בבית הספר הביאה דיסקמן, אז היא אמרה לי "תשמעי שיר יפה", השמיעה לי את בולוורד, ביקשתי ממנה את שם השיר, הורדתי אותו,שמעתי והתחלתי לברר מי החוליגנים ששרים את זה שיר אהוב: bolevard of broken dreams basket case american idiot ובעצם כמעט כולם

t r e c o o l

New member
שלי!

שם:אופירה גיל:16 עיר:נתניה איך הכרתם את גרין דיי?חברה שלי השמיע לי את הצילצול בפלאפון שלה שהיה של בולוורד והתאהבתי בשיר ומאז אני מעריצה שרופה של גרין דיי@ שיר אהוב:בולוורד, באסקט קייס ווטסרנים, וולקם טו פרדייס, מיזרי, טיים אוף יור ליף,

sapirush1

New member
הוו מזה

אני רואה שכולם כאן מכירים אותם רק מא"א והייתי בטוחה שיש כאלו שמכירים אותם ממזמן

whatsername 234

New member
אני

שם: יוליה גיל:0 עיר: אשדוד תמונה (אם יש): לא בא לי לתת איך הכרתם את גרין דיי? שמעתי עליהם איפושו ואז לבן דוד היה את דוקי {צרוב} אז לקחתי לשמוע ואהבתי ואז ראיתי את BOBD בטלויזיה ונשמע נחמד אז הורדתי שירים ואז קניתי את א"א וכ'ו וכ'ו....... שיר אהוב:נמנמנמ.....cast away

למעלה