כמה זמן אתם מכירים את גרין דיי? הרוב לפי אמריקן אידיוט... זה..אמ..חדש
S sapirush1 New member 1/8/05 #40 מתי יצא הקליפ של א"א? זה כמעט שנה לא? למרות שרק מאז בוולוורד התאהבתי בהם
ל לותיין טינוביאל New member 1/8/05 #42 פפפפ שם: רותם גיל: 12 אבל אני אעגל ל-13 (עוד 30 יום ) עיר: פפפפ רמלה. שתקו. תמונה (אם יש): איך הכרתם את גרין דיי? פפפ. בולווארד עלה למצעד של ה100fm, דרשתי מאבא שיקנה לי את הדיסק(ים) וזהו. שיר אהוב: חע. לודעת. לונגוויו ובריין סטו. ואול ביי מייסלף.
פפפפ שם: רותם גיל: 12 אבל אני אעגל ל-13 (עוד 30 יום ) עיר: פפפפ רמלה. שתקו. תמונה (אם יש): איך הכרתם את גרין דיי? פפפ. בולווארד עלה למצעד של ה100fm, דרשתי מאבא שיקנה לי את הדיסק(ים) וזהו. שיר אהוב: חע. לודעת. לונגוויו ובריין סטו. ואול ביי מייסלף.
A ADCMAN New member 1/8/05 #44 בלה בלה בלה שם: אxוxרxי גיל: 19 עיר: ר"ר תמונה (אם יש): אני כוסון איך הכרתם את גרין דיי? תמיד הכרתי את בסקט קייס, when i come around ועוד שירים שיר אהוב זובי
בלה בלה בלה שם: אxוxרxי גיל: 19 עיר: ר"ר תמונה (אם יש): אני כוסון איך הכרתם את גרין דיי? תמיד הכרתי את בסקט קייס, when i come around ועוד שירים שיר אהוב זובי
ע ענת ריאן New member 1/8/05 #45 להלהלהלה שם: ענת גיל: 13 וחצי תמונה: איך הכרת את גרין דיי: MTV שיר אהוב: א"א
ר רונוש3 New member 1/8/05 #52 ניראה אותך שמה כאן תמונה שלך.. את בטח מהפאקצות האלה ששמות שחור בעינים וניטים כאלה מאגניבים.. דיי איזה כיף לך את בטח ממש פריקית!
ניראה אותך שמה כאן תמונה שלך.. את בטח מהפאקצות האלה ששמות שחור בעינים וניטים כאלה מאגניבים.. דיי איזה כיף לך את בטח ממש פריקית!
W whatsername 234 New member 1/8/05 #53 אני? מה פתאום.....אני מתלבשת רגיל הייתי שמה תמונה אבל אני פשוט אל יפה