שירשור היכרות

n e l l i e

New member
שירשור היכרות

אל תרצחו אותי אם פתחו אחד.אין לי מושג מה החוקים של הפורום הזה אבל יש פה יותר מדי אנשים,אז אני רוצה לדעת מי אתם =] אז כל אחד ימלא את השאלון הקטנטן הזה כי יש לכם עוד קצת עד המפגש לא? אז: שם: גיל: עיר: שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: אז אני: שם:בר גיל:14.5 עיר:כפר סבא שיר אהוב:SUIT PEE ו SUGGETION-סיסטם.

kati666

New member
../images/Emo41.gifאני ../images/Emo54.gif

שם:קטי
עיר:צפת :-\ שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:הו,המון,משתנה...אמ.. My Chemical Romance-It's Not A Fashion Statement, It's A Fucking Deathwish.

EveDark

New member
moi

שם: איב [כי ככה בא לי?] גיל: 15 עיר:שוהם -.- שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: אין. אבל MCR הלהקה האהובה עליי.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם: מיכל
עיר:קרית ביאליק
שיר אהוב:יש המון אז ארשום שיר אהוב של כל להקה שאני ממש אוהבת: the strokes-reptilia yellowcard-ocean avenue simple plan-jump green day-jos,american idiot sum41-in too deep mcr-helena blink 182-everytime i look for you relient k-be my escape fob-sugar were going down good charlotte-the anthem ויש עוד מלא אבל אלה הרוב..חח

walking suicide

New member
Me

שם : אינה גיל : 14 עיר: חולון שיר אהוב: יש יותר מידי...אבל עכשיו זה mcr-give `em hell kid

טה דם?

שם:סנדרה (מן הסתם) גיל: 14 עיר: חיפה שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: נמנמ.... יש הרבה... אבל לרגע זה..Thank You For The Venom *מזמזמת-Love is the red of the rose on your coffin door What's life like, bleeding on the floor, the floor, the floor *

crazy cottage

New member
אני

שם: קרן גיל: 15 עיר: מודיעין שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: היינו עושים אהבה - כנסיית השכל

mine

שם:הדר גיל:13.5 עיר:מושב..נאות גולן... שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:המפ.. של MCR:כולם..אבל עכשיו במיוחד "Demolition Lovers" ו"Early Sunsets Over Monroeville" ולא שלהם:blue&yelow ועוד כמה של THE USED...

Sweet Revenge

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: נופר גיל: 17 עיר: יבנה שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: אממ.. משתנה.. כרגע
Finch-Letters To You

below the bed

New member
אני

שם:בסטר \ אייל גיל:14 עיר:חולון שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: comeback kid - wake the dead

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifנמנמנמנמ.... אני! ../images/Emo9.gif

שם:
גלוש [גלי] גיל:
16 וחצי וקצת עיר:
איזור חיפה שיר אהוב[לא בהכרח של MCR
מממ..כרגע Help של הביטלס

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחח..תודהתודה.. גמלך..

אבל.. אני חוזרת, השם שלי הוא גלי ולא גל

mor p2

New member
../images/Emo11.gif

שם: מור גיל: 14 עיר: כפר סבא שיר אהוב[לא בהכרח של MCR Alanis Morissette - Crazy

למעלה