שירשור היכרות

אני../images/Emo126.gif

שם: מאור גיל: בת 15 עיר: ראשון לציון שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: אממ.. אין לי אחד. אבל אני אוהבת במיוחד את "אבא עורך דין" של שייגעצ
וסתם כי אני רוצה אנשים חדשים ברשימה
מסנג'ר- [email protected]

יאצוק

New member
MEEEEE!../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שם: מור. גיל:
עיר: תל אביב. שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: לאדעת.

MCRmyDolly

New member
><

אאאאהע. אני לא קבועה פה. אני מידי פעם מציצה פה ושם.... :) קוראים לי טניה. אבל אפשר גם פרנקי. -לאלאלא. אל תחשבושזה בגלל פרנקי הממאגניב. אבוי לכם. זה מהכינוי המלא שנתנו לי: פרנקנשטיין. ולמה אתם שואלים? ובכן, כי לפני חודש שברתי את הרגל ושמו לי בניתוח 2 ברגים. חהחהחה. ומאז אני פרנקי.- גיל: 13 וחצי. (נו טוב, לא וחצי, מי אומר בדיוק? קצת יותר מוחצי). עיר: נתניה. שיר אהוב: כל השירים של מקר בלי שום הבדל של דת גזע ומין. XD כנראה לקחתי משהו. נו טוב. D:

Kawaii Me

New member
אני באה למפגשP:

למרות שאני בקושי חיהT_T שם: עדן גיל: בפברואר 17 עיר: ._. שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: נממממ.....nightwish- she is my sin, sleeping sun, away כמובן גם של MCR

Cagome chan12

New member
אנוכי^^../images/Emo15.gif

שם: ליאור מור/ליאו>> גיל: 13 עיר: ראש העין שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: דווקא כן של MCR>> IM NOT OK=]

rebel girl

New member
או...וול...

שם:גיאנה גיל:13 עיר:ב"ש שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:אמ....כרגע kisses and noises או איך שלא רושמים את זה,של היוזד.

הו הו הו....אני...

שם: אל גיל: 15 עיר: בצפון...כי אני מסתורית! מוהעהעהעהעה שיר אהוב לא של מאי כימי: מממממ הרבה !!!! אבל כרגע "Juicebox" של הסטרוקס שיר של מאי כימי: הכל!!! חחחח אני גיי רצינית...חחח מממ אבל לאחרונה אני דיי חורשת על "אנדר פראשר" אז נכתוב אותו

love mcr

New member
אני!!

שם: שלי גיל: 14 עיר: באר שבע שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: יש הרבה =\

Dooritos

New member
../images/Emo174.gif

שם: הדר גיל: 14 עיר: איפשהו במרכז שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: יש לי הרבה וזה משתנה עם הזמן אבל בנתיים זה Guilty - The Rasmus I Never Told You What I Do for a Living- MCR The Jetset Life Is Gonna Kill You- MCR Guajira- Dirty Dancing 2 Soundtrack ----> זה כבר הרבה זמן שאני אוהבת אז לא נראה לי שזה ישתנה..

oRLi m

New member
אני

שם: אורלי גיל: 15 עיר: ת"א שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: אממ יש הרבה כרגע אני חושבת שזה helena

../images/Emo41.gif

שם:פולי\לי. גיל:14 עיר:חור במרכז שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:יותר מידיDD:

../images/Emo9.gifאניייי

שם:ענת גיל:16 וחצי (באפריל 17) עיר:בת ים-עיר הפשע והרשע (עלקקק חח) שיר אהוב(כרגע): MCR-YOU DONT KNOW WHAT...
וגם... S.O.A.D היפנוטייזד (אין לי כוח לרשום באנגלית) חחחח

Love Bem

New member
פחח..נזכרתי לענות!

שם:איימי גיל:16 עיר:אשדוד שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:יותר מידי

Diablo Girl

New member
אמממ

שם: אור גיל: אהה עוד שבועיים (פחות..) 17!! (זקנה בלה שכמותי) עיר: גבעתיים שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: אמממ אין לי ממש כרגע שיר אהוב אבל בוא נגיד שאני אוהבת את כל השירים שלהםםם

Blue Puding

New member
אני..באיחור

שם:טל גיל:14 וחצי עיר:רמת גן שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:יש מלא..לא יודעת the end של the doors

Rasmusit GD

New member
מיין

שם: חרות גיל: 14 עיר: מגדל העמק שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: כל השירים של הראסמוס וMCR במיוחד IM NOT OKAY

Misty Cat

New member
משום מה הייתי בטוחה שכבר עניתי...

שם: ענבל גיל: 16 וחצי עיר: קרית אונו שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: אין לי מושג, אין רק שיר אחד שאני אוהבת.

Snow fairy

New member
הממ

שם: מאיה גיל: 14 וחצי עיר: מכבים-רעות שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: קריפ, של רדיוהד

למעלה