שירשור היכרות

Unaffected

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם:סהר גיל:14 עיר:לא עיר << ..אורנית << שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:נממ.. משתנה המון..

sappy song

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם:שי גיל:16 עיר:אשדוד שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]:יש הרבה sappy-nirvana או adam's song-blink 182

sappy song

New member
כן,

אני לא טוב בבחירות אז שילבתי ביניהם

super jesus

New member
../images/Emo41.gifאני, *JOY*

שם:עומר גיל:15 עיר:שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: יש הרבה משתנים.. אבל תאכל'ס זה שאני הכי אוהב הוא Shine on you crazy diamond-pink floyd(שני החלקים..)

®NuLy®

New member
Me../images/Emo9.gif

שם: גלי גיל: 15.5 עיר: ג'רוזלם סיטי שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: הכי אהוב?! I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית'

danduuu

New member
meee

שם: דנה גיל: 16 וחצי כמעט 17 עיר:קרית אתא שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: The calling-wherever you will go יש עוד הרבה אבל זה הכי הרבה מאז שהוא יצא:)

הגיע הזמן שיעשו משהו כזה..

שם: ספיר גיל: 15 עיר: באר שבע שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: נו יש יותר מדי..

MyMystery

New member
../images/Emo7.gif

שם:אילנה גיל:14 עיר:עכו בעעעעע שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: smile empty soul
לא יכולה להחליט=\

../images/Emo2.gif יוו

יצא לי לשמוע אותם לא ממזמן והם פשוט
!!! יש לי רק 6 שירים שלהם תמליצי לי בבקשה על עוד כמה.. או על הדיסק הכי מומלץ

MyMystery

New member
SES RULES=P

אממ יש להם שניי דיסקים.. את השני (anxiety) יותר קשה להשיג יש שם מלא שירים יפים..אממ bottom of a bottle (נדמה לי את מכירה אותו) nowhere kids (כנ"ל חח) all my problems for you=> יר שקט אבל יפה
Eraser radio in hole who i am finding myself Dont need you bright side not alright california's lonley to the ground טוב נו אני יכולה להמליץ על כל השירים XD אז עדיף אני אפסיק עכשיו..

תודה אני אשמע

ובקשר לשיר אהוב.. אז לא ידעתי מה לבחור כי אני חורשת על מלא שירים בזמן האחרון אבל מזל שהתחלתי במבצע לשמוע את כל רשימת הוינאמפ שלי מההתחלה עד הסוף (לא ביום אחד כמובן כי יש הרבה שירים
) כי התחיל עכשיו שיר שהוא פשוט כל כך יפה
Busted - Cant Break Through ואני דווקא לא הכי אוהבת אותם אבל השיר הזה כמה זמן לא שמעתי אותו

../images/Emo2.gif יוו

יצא לי לשמוע אותם לא ממזמן והם פשוט
!!! יש לי רק 6 שירים שלהם תמליצי לי בבקשה על עוד כמה.. או על הדיסק הכי מומלץ

rotemg10

New member
me me me :]

שם: רותם גיל: 16 וחצי עיר: מושב.. תנובות שיר אהוב[לא בהכרח של MCR]: evanescence -my immortal (אני כבר יכולה לכתוב את השם בלי לטעות ;])

למעלה